2kwik4ya Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Imam PC, ki je star že več kot 4 leta. Pri njem me moti to, da nekateri špili, ki sem jih igral takrat (leta 2005) so delali brez problemov, nič mi ni "štekalo", ko pa zdaj poženem to isto igro, ki sem jo igral pa vse "šteka". Ne mi zdaj nabijat:"Kupi si nov računalnik" in podobno, samo zanima me, v čem je problem, da mi zdaj "šteka" prej pa ni. Moj PC: Intel Celeron 2,66 GHz nVidia GeForce FX 5200 512 RAM 80 GB disk Quote Link to comment
ke_kit Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Najbrž preveč "obteženi" windowsi... Probaj naložit vse na novo. Fresh format je v takih primerih najboljša stvar... Quote lp, k_k Link to comment
opeter Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Najbrž preveč "obteženi" windowsi... Probaj naložit vse na novo. Fresh format je v takih primerih najboljša stvar... Se strinjam s ke_kitom. Formatiraj in računalnik bo kot namazan. Quote Link to comment
SoftyPro Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Torej imel sem isti šit kot ti le rama sem mel manj Meni je vse delo-rešitev zastareli drajverji za grafo in imel sem stalno 30fpsja v BF2142 Quote Link to comment
Recommended Posts