MaDrung Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Torej do jutri moram oddati to potrdilo, a, ker je sosolcev fotr zdoma, mora sam napisati potrdilo. Ker ne vem kako bi to potrdilo naj priblizno izgledalo sprasujem tukaj. Imajo pa konjeniski klub. Hvala Quote Link to comment
H5n1 Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Se mi zdi, da bi bilo dovolj ce prinese kako knjižico, kjer so notri napisane ure treninga :rockbrow: No ja... tako je bilo na naši šoli. Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
MaDrung Posted June 19, 2008 Author Share Posted June 19, 2008 Rabim potrdilo in me se vedno zanima izgled le tega. Na internetu nic ne najdem Quote Link to comment
mumbo Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 :doh: Napiši, da predsednik kluba potrjuje, da si član tega kluba in napiši še recimo da se redno udeležuješ aktivnosti, bla bla... Vsak dan jahaš konja 3 ure.. Odspodaj žig kluba in podpis predsednika in to je to.. Quote Link to comment
Recommended Posts