DIRT Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Ali gledate euro2008 jaz ga.In kar nemorem verjet da so španci premagali italijo.Aja pa bo gdo gledu 29.6.08 fuzbal jaz ga bom mogu na morju buu.Kakor lansko leto al ne k je bila fifa 06 sm mogutud na morju v eni bedni gustilni gledat. Quote Link to comment
drkoo111 Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Ja čudn da gledamo hvala bogu da so hrvatje OUT Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
Cloud Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 No...pravkar hotel ustvariti temo o tem nadkrasnem športu. Vsaj pomoje, takšnega EPja že dolgo ni bilo. Toliko favoritov je že izpadlo a bosta polfinala vseeno nadkvalitetna. Presenečenje prvenstva? Zagotovo rusi. Kot igralcu mi je bilo takoj jasno, da tako fizično/kondicijsko pripravljene ekipe ni. Tako, da srčno pričakujem tekmo s španci, ki so pravtako v odlični formi. In nevem zakaj zaboga bi kdo bil presenečen nad zmago špancev proti italijanom, ki so se celo predtekmovanje ter tudi četrtfinale dobesedno "prešvercali" skozi. Vsaka čast tudi Turkom, ki so pokazali zlato pravilo, da se igra do zadnjega sodnikovega žvižka, kar jih je rešilo na 3 tekmah. Kako bodo sedaj odigrali proti nadmočni Nemčiji, ki je iz tekme v tekmo boljša s 14 igralcami, mi tak ni jasno. Razočaranje prvenstva pa zagotovo Francozi. Nadarjena ekipa mladih talentov, ki pa brez Zizouja ni to, kar bi lahko bila. Ah, kaj bi dal da bi kdaj ugledal slovensko zastavo na Euro... Quote Link to comment
iLichu Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Jst res upam da bojo rusi pršli u finale Quote Link to comment
PaNdEcK Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Rusi bodo prvaki Se strinjam s cloudom - fantje imajo kondicijo! Samo poglejto si šprint Arshavina v 120 (!) minuti Quote Link to comment
NoWii Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Izmed tek polfinalistov samo upam, da bojo nemci popušili, ker so prasci. Ena ekipa pr fuzbalu, ki mi res ni všeč. Ostali so mi pa vsi vredu, tako da-vso srečo. Pred začetkom prvenstva sem sicer v prvi vrsti navijal za Portugalsko in na drugem mestu se nizozemsko, vendar nažalost že izapdl. Zdej pa nevem...Turki se mi dopadejo, zaradi stila zadnje minute, Španci so mi pač vredu (kot ekipa), protu rusom pa nimam nč proti.... Tko d bom na prvi tekmi naviju za Turčijo, v drugi pa za Španijo Pa še dva linka zanimivosti: -Tale je namenjen predvsem drkoo111-u (in seveda tudi ostalim, ki nemarajo hrvatov): http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=42420 -Tole je pa pač zanimivost o dosežkih Turkov letos : http://www.ofsajd.com/cgi-bin/Ofsajd?co ... ti&id=1735 Quote Link to comment
Bassivity Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Naviju sem za nizozemsko, zdaj pa navijam za španijo (Navijam za real madrid in liverpool). Rusija ima zelo dobro ekipo, in res čez par let bojo ena najmočnejših reprezentanc... Aja pa priporočam blog od remusa, sam ga redno prebiram Quote Link to comment
NoWii Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Rusija? Ja, letos so mladi, tko d mozno d se bojo dobr zrastl... Ampak sezmer ni za pozabit, kdo je letos ruski trener. On isti je spravil na SP avstralce, zelo visoko...pa še marsikoga drugega Mislim, da lahko on pobere polovico kredita Quote Link to comment
PaNdEcK Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Kredita? Misliš zaslug? V angleščini se sicer reče credit, ampak se ne prevede tako Quote Link to comment
drkoo111 Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Ja sej men so hvati(kot ekipa) v redu (igralci) sam posčušte kaj so komentatorji govorl sej mate na izklopu link al pa una reklama đđđđđ pa če enga hrvata vidm pa beš mi mater (oprostite izrazu )zakoljem ga Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
Davodax Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Če je keri šport svetovno tak močan kot fuzbal, sem pa ziher bicikl . Fuzbal ga seka po dolgem in počes. Nizozemci imajo od leta '88, ko so zmagali EURO državni praznik. Kapo dol :bowdown: Quote Link to comment
DIRT Posted June 25, 2008 Author Share Posted June 25, 2008 Rusi bodo prvaki Se strinjam s cloudom - fantje imajo kondicijo! Samo poglejto si šprint Arshavina v 120 (!) minuti Jst pa pravm da rusi nebodo prvaki. Če bodo igrali z španci igrajo z rusi 26.7.08 jih bodo španci poreazl.No danes je pa tekma Nemčija - Turčija Malo sem gledal amapk mislm da bodo nemci jih premagal.Sam sm pa isledu da Turki verjamejo v božjo pomoč ? No pa še neki : A igra kdo spletno igro ZURNAL 24 Football chalange Če gdo gra me lahko duda pod frenda z imenom TUN3000 pa gremo kako igro fuzbala. Quote Link to comment
NoWii Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Turki-božja pomoč? Itak. Njihov Buda jih pa ja uči, da naj bojo prijazni, strpni potrpezljivi itd...sicer se je to tud Kristus spomnu, ampak očitno to na nemcih ni najbol učinkoval. Simulerajoi ko žabe. Za FC od zurnala: sem spilal 2 dna, pa mi je ratalo bedno. Quote Link to comment
DIRT Posted June 25, 2008 Author Share Posted June 25, 2008 Turki-božja pomoč? Itak.Njihov Buda jih pa ja uči, da naj bojo prijazni, strpni potrpezljivi itd...sicer se je to tud Kristus spomnu, ampak očitno to na nemcih ni najbol učinkoval. Simulerajoi ko žabe. Za FC od zurnala: sem spilal 2 dna, pa mi je ratalo bedno. Ja turki lahko zmagajo le če bodo imeli resno veliko srečo. Quote Link to comment
AntiTrax Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Rusiso res enkratni...Njihova postava samih nogometašov z izjemno kondicijo...Imajo kar dobro možnost da postanejo prvaki...Drugače sem pa navijal za Portugalsk, na 2. mestu pa za Nizozemsko..Zdaj pa navijam za Špranijo in na 2. mestu za Rusijo! Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
DIRT Posted June 25, 2008 Author Share Posted June 25, 2008 Ja Španci so res dobri same bombe dajejo to pri italijanih mislim.BUFON je komaj branil. Quote Link to comment
oklepnjak Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Italijani so itak že moj alltime favorit od 98', ampak so jih španci, zegnarji, izločili. Ampak hej, brez treh najbolših igralcev, bi redko kakšna ekipa še zmogla tak upor. Videlo se je, da ni Pirla, saj praktično nismo videli organiziranih napadov, sploh pa Gattusa (saj so španci prišli čez polovico, saj veste kaj govorim :ihih: ). Je pa obramba delovala popolno, celo brez Cannavara, moj bog kaj jim je delal Chielini. Sicer nisem nek velik fan menjavanja favoritov, a rusom in čehom privoščim zmage (zato zdaj sovražim turčine, ki so tudi največji zegnarji tega prvenstva). Španci bodo leteli ven, pri njih je bilo še veno tako, da začnejo bombastično potem pa, ko rata resno izpadejo... Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 25, 2008 admins Share Posted June 25, 2008 Holy shit, kako lahko za makarone navijate. Sedaj, ko so Nizozemci out, Rusija all the way. Sej so vsi papkasti in baby-facei, ampak špilajo noro dobro in do zadnje sekunde drugega podaljška, če je treba, kar nadmudri še tako dobre posameznike drugih ekip. Pa kere batine od strelov ima (se mi zdi da) Kolodin .. :amazed: Quote Link to comment
oklepnjak Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Kako lahko navijaš za rožice :ihih: ? Ma ne saj ne rečem Nizkozemci, so bili tudi meni včasih zelo všeč, ampak vedno sem bil nekako skeptičen proti ekipam, ki so v predtekmah terminirale nasprotnike z x:0, x>3. Še vedno so zaspali na lovorikah in zleteli ven. Naj so še tako nabijali, da ne bodo podcenjevali rusov so počeli točno to, v podaljških pa so jim komaj še sledili. Enako se je zgodilo s Portugalci, enako se bo zgodilo s Španci. V dobro Rusov upam, da ne bodo podcenjevali Špancev, enkrat so jih ti že premagali in ko enkrat premagaš najbolj obetavno moštvo prvenstva, kaj hitro začneš podcenjevati druga. Rusom bi res privoščil naslov, ki edini prinašajo zares svež veter v nogomet. Quote Link to comment
Bassivity Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Turki-božja pomoč? Itak.Njihov Buda jih pa ja uči, da naj bojo prijazni, strpni potrpezljivi itd...sicer se je to tud Kristus spomnu, ampak očitno to na nemcih ni najbol učinkoval. Simulerajoi ko žabe. A mi razložiš prosim kaj si s tem postom mislu povedat? Quote Link to comment
H5n1 Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 LoL Turki in Buda... tu nekaj ni vredu :doh: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
iLichu Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 nowi je zašel s teme lol Quote Link to comment
NoWii Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 No, pol pa Alah... Tedva sem zmeraj menjal, sori Z tistim postom sem pa hotel povedat, da vera zagotovo močno vpliva na njih (očitno v pozitivnem smislu). Quote Link to comment
drkoo111 Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Prokleti pofukani švabi 3_Carski turki 2 :crybaby: Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
iLichu Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 dj drko,umir se mal ,zdj sam upam da rusi zmagajo špance Quote Link to comment
Recommended Posts