NoWii Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 No, pa mamo temo o airsoftu Prilepite slike vasih napravic, vesel bi bil tudi, če poveste na keeri plin delijejo, koliko stanejo, kaksen je domet, materjal itd... Tud sam bi si kupil kaksen cenejsi airsoft, pa kakih 80€. Razmislam ubistvu, al bi mel na airsoft al na fedro. Vsekakor pa železno. Sem kupil ze kakih 10 tistih fedrskih (na trznicah), ki nesejo 8m in crknejo čez kakšen teden. Z eno sem se nekoč tudi v ja**a ustrelil...no, takrat sem spoznal da tok svoh pa spet niso....whatever No, povejte tud, če bi za to zagonil slabih 80€ (samo za pistolo), al se mi bol splača na fedro uzet, al na plin.... Quote Link to comment
marko1 Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Glej Z tistimi čipošito neboš mogel nič resnega. So pa tam od 170€ dalje že kar kvalitetne replike. Še malo reklame za naš Klub SWAT http://www.swat-ptuj.com/ In še trgovinahttp://www.swat.si/index.php?&v ... &Itemid=26 Airsoft rulla !!! :ninja: :bringiton: Quote Link to comment
NoWii Posted June 25, 2008 Author Share Posted June 25, 2008 Ja, sej meni se negre za nič ful resnega...pa me tudi ne zanima nič avtomatičnega, rad bi navadno pištolo, digla recimo :razzy: No, tole bi blo lepo, če bi blo enkat cenej: http://www.swat.si/index.php?page=shop. ... &Itemid=26 Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 tole mam js prodam sniper od swiss armsa/ cyberguna SA1 1,5J + optiko 5x42E za 200€. Več na ZS ta snipa je glih na meji z pravili če maš mauserja pol tist že boli pa preveč J ma. Prodajam zato ker sem assult in bi si kupo kit za ak-ja. Quote Link to comment
marko1 Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Sej da se tut po polovični ceni dobit...reciomo če jih več naroči nekaj z japonske al pa kitajske pa pač tisto malo poštnine pa je to to. Quote Link to comment
NoWii Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Hm, iz japonske? bom malo na eby pogledal, japonscine ne obvladam najbolse. @Luka: No, vidmo da mas snajpr: mene je vedno zanimal kko se obnesejo teli snajperji. Domet ni veliko večji od ostalih pušk. Kaj pa natančnost? Quote Link to comment
Sasuke Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 jaz bi si rad nabavil airsoft puško pa nevem kire so vreji. Gledal sem M.A.S P5 - CYBERGUN ki stane 160€. Večina frendov ma G36C sam men nekak boljše deluje mp5 Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
marko1 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Ja Tale MP5 je kr dobra, Moj sošolec jo je mel in se ni nič pritoževal. Jaz pa mam isto samo od TM ( Tokyo Marui ) pa Sistama ful tume up kit Pa namen snajpera ti je da dlje nese :doh: Quote Link to comment
NoWii Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Ja, to nej bi bil namen, ampak koker sem jst gledu na spletni trgovini...nimajo nevemkako večjega dometa.... Quote Link to comment
marko1 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Majo če predelaš. Oz. kiro firmo kupiš Quote Link to comment
iLichu Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 kokr jst vem,sniper dlje nese k navadna puška Quote Link to comment
NoWii Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Hehe, poglejte to: http://airsoft-store.si/index.php?page= ... t&Itemid=1 Način streljanja: samo rafalno Njamiii EDIT: Pa nej mi ze en pove, koliko bolj se splača met plinsko od vzmetne in kakšna je razlika (pri uporabi npr.) in če se te vzmetne kej...lomijo oz. kok majo zivljensko dobo... Quote Link to comment
marko1 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Tega pa nikoli nekupi !!! Predvsem pa ne za 1000€ Dobim za 300€ kopijo i kitajske vendar se da dobit tudi v SLO. Aja pa tale airsoft store je za k**ac. na ene puške niti nimaš garancije. :bowdown: Quote Link to comment
NoWii Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 brez skrbi, nimam odvečnih 1000€.... sem ze povedal...mene bolj zanimajo le navadne pištole Kko je pa z unim shopom u BTC citiyu? majo kaj pametnega, so fer itd? Quote Link to comment
Sasuke Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 a kdo ve kolko bi prišla tale M.A.S P5 - CYBERGUN na kitajskem?? Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
.*LuKa*. Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Hm, iz japonske? bom malo na eby pogledal, japonscine ne obvladam najbolse. @Luka: No, vidmo da mas snajpr: mene je vedno zanimal kko se obnesejo teli snajperji. Domet ni veliko večji od ostalih pušk. Kaj pa natančnost? Glede snajpe je zelo dobra. Tle je problem k se moraš pol j***t z optiko da križc poravnaš z tarčo izstrelka cca ene pou ure. Drgač pa je tle edini problem veter, mal zapiha pa lahk zgrešiš tm do 20 cm, tko da se moraš manl n*****t da si ultimate assassin. khhhh over Quote Link to comment
marko1 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Hehe ti pri nas ni problem mamo že pravo đunglo pa ni vetra Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 mene zanima z kakšnim sprejem bi lahko prebarvu puško ki je iz abs plastike in železa? Torej kakšne vrste sprej "znamka" in kje bi se ga dalo dobiti? Quote Link to comment
iLichu Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 luka,nism vedu da si ti marksman Quote Link to comment
policaj Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Recimo koliko bi bila čisto celotna vsa oprema od puške do obleke za enega laika??Hvala na odgovoru! :thumbup: Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
AntiTrax Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Jah to je kar drag biznis...Na slovenskem trgu sem jaz najcenejšo avtomatsko puško videl v Asgun, ki pa je bila M4 za 55€...Potem se pa cene dvigajo vse do 1200€ kjer so tudi tisti težki mitroljezi in to...Čeprav se tudi za 100€ že da dobit snajperko z red dotom in nogicami...Te jošiči in to se pa dobi komplet hlač in jopiča za 80€(Kot sem jaz obveščen) ---Ne me ubit če so kakšne cene kej narobe postavljene... Jaz osebno tega ne kopujem, če pa kupim kdaj kaj, pa kupim kakšno revno pištolco na Hrvaških stojnicah, pa še tam za pol cene zbarantam...Ravno tako da se gremo z prijatlji kak 2v2 kakih 3x na pol leta Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
marko1 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Ja glede barvanja je najboljši airbrush. še boljše je pa če maš kompresor pa pištolo. Quote Link to comment
Altair_x Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 fantje zakaj ne greste v vojno . z nkimi igračkami plastičnemi se igraste ;P Quote http://sofps3.forumr.net/ Link to comment
TriGGer Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 fantje zakaj ne greste v vojno . z nkimi igračkami plastičnemi se igraste ;P :kapo_dol: Plastične igračke za 200+€ ftw. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Drugače pa je to res čist patetično. Če se že tako želite pokat, se bo v SV ziher našel plac za vas Čeprav nerad govorim o vplivih iger in filmov kot slabih, se pa moram zdaj oglasiti. Zdaj vidiš 10 letnega otroka, ki je pravkar gledal Saving Private Ryan, pa je videl eno fensi puško, pa jo je zvečer že sanjal. Pol naslednji dan je še pri sosedu zagledal Call of Duty in zdaj seveda mora še sam začet streljat. Seveda starše takoj pregovori in tako gre dalje ... PS: Tisti denar dam raje na banko pa mam čez 3 leta raje za benz Quote Link to comment
Recommended Posts