Jump to content

Airsoft


NoWii

Recommended Posts

No, pa mamo temo o airsoftu :D

Prilepite slike vasih napravic, vesel bi bil tudi, če poveste na keeri plin delijejo, koliko stanejo, kaksen je domet, materjal itd...

Tud sam bi si kupil kaksen cenejsi airsoft, pa kakih 80€. Razmislam ubistvu, al bi mel na airsoft al na fedro. Vsekakor pa železno.

Sem kupil ze kakih 10 tistih fedrskih (na trznicah), ki nesejo 8m in crknejo čez kakšen teden. Z eno sem se nekoč tudi v ja**a ustrelil...no, takrat sem spoznal da tok svoh pa spet niso....whatever :tepen:

No, povejte tud, če bi za to zagonil slabih 80€ (samo za pistolo), al se mi bol splača na fedro uzet, al na plin....

Link to comment
  • Replies 55
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hm, iz japonske? bom malo na eby pogledal, japonscine ne obvladam najbolse.

@Luka:

No, vidmo da mas snajpr: mene je vedno zanimal kko se obnesejo teli snajperji. Domet ni veliko večji od ostalih pušk. Kaj pa natančnost?

Glede snajpe je zelo dobra. Tle je problem k se moraš pol j***t z optiko da križc poravnaš z tarčo izstrelka cca ene pou ure. Drgač pa je tle edini problem veter, mal zapiha pa lahk zgrešiš tm do 20 cm, tko da se moraš manl n*****t da si ultimate assassin. khhhh over ;)

Link to comment

Jah to je kar drag biznis...Na slovenskem trgu sem jaz najcenejšo avtomatsko puško videl v Asgun, ki pa je bila M4 za 55€...Potem se pa cene dvigajo vse do 1200€ kjer so tudi tisti težki mitroljezi in to...Čeprav se tudi za 100€ že da dobit snajperko z red dotom in nogicami...Te jošiči in to se pa dobi komplet hlač in jopiča za 80€(Kot sem jaz obveščen)

---Ne me ubit če so kakšne cene kej narobe postavljene... :D

Jaz osebno tega ne kopujem, če pa kupim kdaj kaj, pa kupim kakšno revno pištolco na Hrvaških stojnicah, pa še tam za pol cene zbarantam...Ravno tako da se gremo z prijatlji kak 2v2 kakih 3x na pol leta :beer:

Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great

Link to comment

Drugače pa je to res čist patetično. Če se že tako želite pokat, se bo v SV ziher našel plac za vas ;) Čeprav nerad govorim o vplivih iger in filmov kot slabih, se pa moram zdaj oglasiti. Zdaj vidiš 10 letnega otroka, ki je pravkar gledal Saving Private Ryan, pa je videl eno fensi puško, pa jo je zvečer že sanjal. Pol naslednji dan je še pri sosedu zagledal Call of Duty in zdaj seveda mora še sam začet streljat. Seveda starše takoj pregovori in tako gre dalje ...

PS: Tisti denar dam raje na banko pa mam čez 3 leta raje za benz ;)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.