Baby_Shack Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Pozdravljeni! Rabu bi programčk za snemanje med igranjem igric. Da bi lahko snemal npr. 30 min. Svetujte kej! :bowdown: Quote Link to comment
NoWii Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Frapsovi videii zasedejo ogromno prostora, tko d ti priporočam šeen konverter, da jih bos zmansal. No, sej ej tud kvaliteta super.... Aja v poiskusni verziji Frapsa lahko snemas samo pol minute. Za GameCam pa nebi vedel, nisem nikoli uporabljal Quote Link to comment
Baby_Shack Posted June 27, 2008 Author Share Posted June 27, 2008 kko bi dobu original verzijo frapsa Quote Link to comment
DIRT Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 kko bi dobu original verzijo frapsa Da to tudi mene zanima ali se da kje na netu najdt original Fraps al ga je treba kar kupiti. Quote Link to comment
opeter Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Prekleti mulci! Vse bi samo piratizirali. Izvoli, tukaj lahko kupiš FRAPS: http://www.fraps.com/buy.php Vsega skupaj 37 $. To je manj kot povprečna cena iger za Wii. Xbox360 in PS3 igre pa so itak še dražje. Quote Link to comment
drkoo111 Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Prekleti mulci! Vse bi samo piratizirali. Off topic: To sm že jst reku pa so vse zbrisal. Topic:Drgč sm pa FRAPS trial dol potegnu pa mi je krl wredu sam mot me k lahko sam tok kratke posnetke snemaš Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
Recommended Posts