MaTiCeK Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Zadnja dva dni imam vedno znova tezavo z igranjem preko interneta na DSu. Skoz mi javlja error code 80420. Koliko sem bral to namiguje na tezave pri N in ne pri meni. A vam gre te dni spilat po netu? Quote Digitalni šepet Link to comment
MaHe Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Isto se mi dogaja pri istem ISPju (Triera.si). Še kdo? Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Link Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Midva z AndY-em imava pa to težavo, da jaz njega pri MK-ju vidim (utripajoča ikona na desni strani ekrana), on pa mene ne in se zato ne moreva povezati :crybaby: Pojma nimam, v čemu je problem. Quote Link to comment
lukidd Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 hmm... bruce, pa mahe, kako je z mario kartom na litu? nekje sem videl da na DS klasik na startu mario reče''mario'' na litu pa neki tipa ''yupi'' Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaHe Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Dvomi se, da je naključno, se pa ne ve, kakšni so kriteriji. Na mojem Liteu se je do nedavnega začelo z 'Here we go!', zdaj pa je 'Yahoo!'. Sicer mi je pa čisto vseeno. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
lukidd Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 aha, sepravi je bil tist video neki čudnga bi tip mogu včkrat probat P.S.: do delal nintendov net špil na mojem ruterju, asus wl500g? Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
AndY1 Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 No, naju z Bruceom je danes pri MK povezalo. Tako da zdaj dela. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted June 27, 2006 Author Share Posted June 27, 2006 Mah men Nintendov WFC zdaj ze 2 dni v dveh spilih ne dela in v obeh javlja isto kodo. To mi je zelo sumljivo. Z Mahe-tom sva na istem ISPju, tako da je mozno, da je to vzrok, saj isto tezavo fase tudi on. Pri MK mi reimo isce tekmece, najde enega dva, potem traja sto let in na koncu da error 84020. No zdaj ob 23:13 se je celo uspelo povezat na worldwide. Juhej. Quote Digitalni šepet Link to comment
Recommended Posts