sebek1 Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 No jaz definitivno sem za kaki špil po dolgem času. Sicer še morm nabaviti disk za 360, potem pa lahko igramo. Me prav zanima kakšen bo halo2 v visoki resoluciji. Quote Link to comment
ksiMacro Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 UUUUUUUUUUUUUUU....can't wait can't wait! Kmalu bo spet Halo2 season! :ninja: Bo treba cim prej gelt skup spravit za en sistem! Aja....baje je full hud na Xb360 @High Res ;720p Quote Link to comment
afi666 Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 sorry dudes for leaving u alone in da field!!! sm prevec v NGBlack padu pa cist iz HALa vn padu! zdej mi je pa se strela xbox skurla, da ne morm it na live! niti hard difficulty karme ne morm prjavt na ngb ranking!!! sej bo kmal 360 pa bo!...i hope. kdar sm su gor, vs valda ni blo!!! it kinda sux0rz being all alone in the pre game lobby. :crybaby: later! Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
mumbo Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 jaz bom zdej kupil halo2. res zelo pozno, a rad bi sprobal to najbolj :bowdown: za xbox. a igrate na netu preko xbox live ali xlink kai? prvega nimam, drugo bi si pa lahko zrihtal. no, dobu sm halo2, a je sinhroniziran v nemščino. i hate it!!! Quote Link to comment
RIDDICK Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 No kdaj bomo začeli ga nažigat prek Xlinka?(again). No od OKLEPNJAKa sem fasal sporošilo da bi se zdaj nekdaj začelo znova igrat Halo2 prek Xlinka, je tak ? Jaz pret 21.majem ne morem, potem pa anytime, anywhere. Pa pliss napište tu svoje XTage za Xlink da vas dodamo pod frende in da se lakho tudi na Xlinku zmenmo. Pa nicke iz špila ven še. XTag: XIANG Nick in da Game: RIDDICK Lp EDIT: No jaz si še morem prvo zagotoviti Halo2 ker ga več nimam. Pa žal še tudi nisem igral nikol prek Live-a oz. Xlinka Halo2, zato bom moram biti prvo krščem. Vsaki me poči z pokalco v ass pa bo, ok ? No sem igral splitscreen z sosedoma, Buge aus KSi in pa njegovim bratom, in mojim bruderom (dEPy). No soseda sta mi bla... no kaj že...ohhh, what's that word..aha, nič. Moj bruder pa je bil kar dober( Dual Sneedler al kaj že je, je mel najrajši) jaz pa Dual SMG's. Pa moram rečt da mi je bil kar huda konkurenca, samo sem ga že namazal. No se dobimo enkrat, ok ? Lp Quote Link to comment
ksiMacro Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Yup....treba bo BigDaddya ufurat! Jast sm ta vikend frej..ce bo on frej in za akcijo potem pridite. Ce ne, boste zajedli drek! Quote Link to comment
oklepnjak Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Ohoho, ta vikend pride še shtanga domov, jaz pa spet lahko začnem igrat. Torej vikend is it? Quote Link to comment
ksiMacro Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Ja meni pase...saj pravim..na Bigdaddy-u visi! Alooo..javi se.... EDIT: He lost his xbox...ampak jast lahko za en cajt oz. ta vikend ufuram xboxen od kolega! Ce bo on mel cajt tho bova skup igrala, ce ne...bom sam! A smo zmenjeni pol za ta weekend? Quote Link to comment
CWIZO Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Jest bom dele dobu Halo 2, k sem ga od enega kupil pa bi se rad na Live! priklopil. Kje bi najblizi dobu ta kit? Al lahko samo na netu kjet placam pa se brez tistih slusalk povezem gor? Quote http://hancic.info xbox r0x Link to comment
ksiMacro Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Lahko se brez slusalk povezes gor...samo rabis vseeno kodo za najmanj 2 mesca! Najbolj se ti splaca, da vzames celoten komplet! Brez slusalke ti ziveti ni...believe me! Quote Link to comment
CWIZO Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Aha, pa vseno za probrat morm nujno posedovat ta kit, mislim ga morem v starcuni kupt. Ne morem te kode dobit na netu, kjer bi jo placal? Quote http://hancic.info xbox r0x Link to comment
mazinger Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 imam jaz kodo za dva mesca ce rabis je tvoja Quote [<a href="http://profile.mygamercard.net/floskelic"> </a> Link to comment
ksiMacro Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Jast bi nucau eno as well.... Ce mi jo kdo da: ksimacro@hotmail.com -> MSN Quote Link to comment
sebek1 Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 Naslednji tedn, v petek grem po disk, upam da bo kdo za kaki event potem zvečer, mvhahaha Kekken, macro, bigdaddy, gremo malo američane ownat Seveda sn za kaki custom tudi, glede na to, da ma veliko slovencev ze live, mislim, da to ne bi smel bit problem. Upam pa dat tiča v ogenj, da je še to vedno najbolši live naslov. :bowdown: :bowdown: Quote Link to comment
CWIZO Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Jest bom tut enkrat v bliznji prihodnosti nabavu disk az xbox, mi mogoce lahko zapuas kje pa za kok ga bos kupu? Quote http://hancic.info xbox r0x Link to comment
sebek1 Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 Avstrija 100 evrov :crybaby: Quote Link to comment
RIDDICK Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Pa a nebi raje kje bol poceni kupil ? Sej ne rabi bit kej več kot xbxo verzija ne ? Mislim pač za xbox navaden DVD ne pa kej za x360 posebej, right ? http://www.playgame.biz/index.php?pojdi=izdelek&ID=134 Tu maš za malo veliko bolj poceni kot pa v avstriji. Se pa bi našlo še kej za manj dnara. Quote Link to comment
kekken3 Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Naslednji tedn, v petek grem po disk, upam da bo kdo za kaki event potem zvečer, mvhahaha Kekken, macro, bigdaddy, gremo malo američane ownat Seveda sn za kaki custom tudi, glede na to, da ma veliko slovencev ze live, mislim, da to ne bi smel bit problem. Upam pa dat tiča v ogenj, da je še to vedno najbolši live naslov. :bowdown: :bowdown: Damn straight! Jaz imam Live izklopljen, ampak bi lahko šel obnovit račun. Nasploh pa se mi v zadnje čase kar šopa Halo. V bistvu imamo to nedeljo v planu pri meni mega-Halo2-razpaljotko s štirimi konzolami in osmimi igralci. How much Pwnage is that? :ninja: http://pretep.konzole-slovenija.com/for ... 2#pid10242 Tako da, ej, samo recite, ko boste ready, da si še account vključim, pa bo. :bringiton: Quote Link to comment
oklepnjak Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Zakaj nimam Liva!? aaaaaaaaaaa. A bi mogoče kdo na xlinka, kadarkoli, razen naslednji teden od ponedeljka do petka? Quote Link to comment
ksiMacro Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Jaaa...can't wait! Bom se zmenu s kolegom, da se cist ufuramo! Naslednji vikend torej.....i'm a little rusty! Nism igral ze od soocenja s shtango & shoe-tom! We'll see... :bringiton: Quote Link to comment
sebek1 Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 O kekken lan 8 osmih igralcev, milina,to človeka kar zamika, da bi se vam pridružo. Škoda, da se morm še učit, ker v pondeljek pišem geo, jap matura sux. Macro, jap nasljedni vikend se powna. :bowdown: Quote Link to comment
ksiMacro Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 2night sva z klenom na Xlink kai! Ce je kdo za naj se javi, da odigramo kaj! Quote Link to comment
oklepnjak Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Kul, prideva s shtangetom gor. Quote Link to comment
ksiMacro Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Ej...naslednjic.....vec folka required! Sicer smo pa odigrali par zanimivih spilov. Kr pozabu sm ze kak te Halo2 MP potegne.... /me warming up 4 next week! Quote Link to comment
oklepnjak Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Ma, včeraj je bilo še kar kul, če seveda s shtango ne bi igrala na najbolj crap gorenje televizorju, ki je na koncu, ko smo se šli sniperje, začel crkavat. In uleti Macro pred mano, ga enkrat zadanem, nakar televizija crkne, Mirče, Mirče užgi ga, tip zalima televizor, in že se prikaže slika, jaz pa seveda ležim mrtev na tleh. Da jumbo cotrolerja ne omenjam, macro je pa itak ownal vse. Fak, naslednjič nas mora bit več. Quote Link to comment
Recommended Posts