admins Anduril Posted July 1, 2006 admins Share Posted July 1, 2006 Da ne bojo vprašanja o določenih špilih razmetana po temu-ne-namenjenim drugim temam (*kreh*Davodax*kreh*): če vas zanima kaj o določenem špilu, ki nima svojega topica, vprašajte tukaj. Prvo vprašanje: a ima kdo kakšne izkušnje z igro wario ware touched Quote Link to comment
MaHe Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Heh, moj prvi DS špil. Je zabaven, ko prviš igraš, ampak lahko začne hudo najedat. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
lukidd Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 zudi jaz sem ga zeloooo prešpilal, zabaven, najbol ql je pol ko vse obrneš maš še miniigre- pinkponk za 2 aja, špil in DS sta od wondderboya Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
bz0 Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 :doh: pa bi se nakup te igre (Marioo & Luigi: Partners in Time) splačal Seveda se. Ne poslušaj drugih, ker zadnji šef ni prav nič takega, oziroma vsaj meni ni delal težav. Če se ne motim sem se z zadnjima bojema ukvarjal kakih 35min (copy flower saves). Je pa res, da sem se boril proti vsakemu sovražniku in pretaknil vsak kotiček. Potez pa je kar veliko, tako da nisi prisiljen uporabljati skozi enih in istih. V glavnem ti priporočam, če ti obilica boja in Mario ne najedata. Quote Link to comment
Link Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 LOL, ne poslušaj drugih Seveda, ti imaš pa vse prav Dejstvo je, da je vsaka taka ocena subjektivna in to sem tudi povedal. Čez celotno igro se vlečejo eni in isti boji, ki začnejo pošteno najedati. Zadnji šefi pa tudi niso višek izvirnosti, da ne govorim o njih napadanju. Seveda, potez je kar veliko, ampak ne vem, če bos ob vsakem boju uporabil drugo (če delaš tako, se tudi ta krog kaj hitro sklene). Nazadnje se zaveš, da čez celotno igro uporabljaš mogoče tri različne poteze... Skratka, igra bi lahko bila precej manj linearna in ponavljajoča se. Mene ni impresionirala. Na začetku, ko sem začel igrati, je bilo res noro, ampak se krivulja navdušenja prehitro spusti pod pozitivno mejo Quote Link to comment
DrMiha Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 predno se spet skregate: 100 ludi, 100 čudi Quote Link to comment
Link Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Zakaj bi se kregali? Vsak lahko pove svoje mnenje o igri, ampak, v večini primerov, je to mnenje povsem subjektivno. Za enega je špil dober, za drugega pa zgolj povprečen oz. slab. Ne moreš pa reči "ne poslušaj drugih". LOL. Quote Link to comment
Davodax Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 no, ravno tema, ki je manjkala. me veseli da ste jo odprli Quote Link to comment
bz0 Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Zakaj bi se kregali? Vsak lahko pove svoje mnenje o igri, ampak, v večini primerov, je to mnenje povsem subjektivno. Za enega je špil dober, za drugega pa zgolj povprečen oz. slab. Ne moreš pa reči "ne poslušaj drugih". LOL. To je blo mišljeno v hecu in ne v stilu "jaz imam vedno prav druhi so debili". Zavedam se, da moje mnenje samo moje in da ni nujno pravilno. Kar se tiče potez pa ne vzamem nazaj kar sem rekel. Mogoče si ti uporabljal samo 3 napade, jaz vem, da sem uporabljal vse kar se je dalo. Mogoče mi je zato bila igra toliko boljša. Quote Link to comment
Davodax Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 kaj pa z igro Phoenix Wright: Ace Attorney im kdo kakšne izkušnje? Zaj bom kar veliko spraševal v zvezi z igrami. da se malo pozanimam katere priporčate in katere ne Quote Link to comment
bz0 Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 kaj pa z igro Phoenix Wright: Ace Attorney im kdo kakšne izkušnje? Zaj bom kar veliko spraševal v zvezi z igrami. da se malo pozanimam katere priporčate in katere ne Sej je fajn da vprašaš, vendar ne bi bilo boljše, če bi prej vsaj malo pogledal temo namenjeno tej igri? Kakorkoli špil ti priporočam le če rad bereš. Špil je namreč tekstovna avantura in branje predstavlja kakih 8/10 vsega kar počneš. Ne da je to kaj slabega, saj so zgodbe odlično spisane in humorja, presenečnj ter nepozabnih trenutkov ne manjka. Akcije ni veliko, je pa občutek, ko zašiješ koga, neprimerljiv. Skratka zame eden najboljših špilov ns DSju sploh. zudi jaz sem ga zeloooo prešpilal, zabaven, najbol ql je pol ko vse obrneš maš še miniigre- pinkponk za 2 aja, špil in DS sta od wondderboya Misliš za dva človeška igralca al za CPU in človeka? Slišal sem namreč, da Wario Ware Touched nima včigralstva Quote Link to comment
lukidd Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 na enem DS-ju se lahko igra pinkponk za 2!!! sicer daš keran v vodoravni položaj, vsak pa ma en podkazalčni gumb, videt je bolj zabavno kot se sliši Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
SlashSpeed Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 mene pa zanima FIFA in NFS za nintendo, a so to zakaj špili in ali se jih sploh splača kupit? Quote Link to comment
Davodax Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 pffaaaaa.... Fuzbal na DS-not kul. razen če si hud fan si nabavi PES 2007, ker ta podpira Wi-Fi. Sicer pa noben fuzbal ni kaj prida. od avtomobilističnih iger pa itak rula Mario Kart DS Quote Link to comment
Greymon Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Sicer zelo rad igram DS igrce-kakršnekoli. Mam pa včasih en problem z igranjem. Lahk sem vesel, da nimam tak velikih šap (dlani pa prstov). A ima kdo take probleme z igranjem (prevelike dlani al pa predolgi prsti)? P. S. mogoče je to malo noro Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
MaDrung Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Ni noro, ker mene tudi matra. Komi drzim vse skupi in me po par minutah zelo roke bolijo. Morm na mizi spilat. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Ma kdo izkušnje s Pokemon: Mistery Dungeon? Quote Link to comment
SlashSpeed Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Brezveze razen če si velik oboževalec Pokemonov. Na začetku je kar dobro ampak sčasoma se začne vse ponavljati. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Jah, jaz sem igro naročil zraven DSa, ker se mi je vseeno zdela najboljša izmed vseh, ki so bile na voljo. Diamond / Pearl pa ni pri nas za dobit, kaj? Pokemoni so mi lep spomin na GB color, zato bi ta spomin na DSu malo obujal Quote Link to comment
ZonGuku Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Ma kdo izkušnje s Pokemon: Mistery Dungeon? Na nek način ti drugač prikaže pokemone sam to je pa tut to lih neki groundbreaking ta igra ni Jah, jaz sem igro naročil zraven DSa, ker se mi je vseeno zdela najboljša izmed vseh, ki so bile na voljo. Diamond / Pearl pa ni pri nas za dobit, kaj? Pokemoni so mi lep spomin na GB color, zato bi ta spomin na DSu malo obujal DP bi se moralo brez problema že par mescov dobit tudi v eu (poglej v mueller) Quote Link to comment
PaNdEcK Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Joj, na Muellerja pa sploh nisem pomislil Bom prečekiral. Tnx Quote Link to comment
_tweety Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 V Mullerju imajo zadnje časa kar velik špilov, tako da bi se ti res splačal pogledat tam... Ravno danes sem videla, da imajo celo dve Zeldi za DS-a Nisem pa pogledala, če imajo tudi Pokemone. Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
zerotohero Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Pred Mystery Dungeonom nisem igral nobeno Pokemon igro (hiya Anduril), in ceprav slisim da ne gre za "pravo" Pokemon igro temvec za nekaksen spinoff, meni je bila kar vsec. Sicer ima full grindanja in nabijanja levelov - vseeno sem se ob njej zelo zabaval in je bila prav tisto, kar sem rabil na dolgih potovanjih. Moja najvecja tezava je, da je cel sistem Pokemonov zelo kompleksan (a ni to igra za majhne otroke? ) in da skorajda nujno rabis vsaj enega prijatelja sa katerim lahko igras. aja pa v dungeonih lahko tudi teces z "b"jem ce se ne motim, zelo koristno, jaz sem to odkril sele po enem mesecu igranja ;;; Quote Link to comment
MaTTrA Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Ma kdo kak nasvet ka se splaca gor igrat? Razn Contra Quote Hell is where the police are German, the chefs British, mechanics French, lovers Swiss and it's all organized by Italians. Link to comment
Recommended Posts