Jump to content

Mnenja o in izkušnje z DSjevimi špili


Recommended Posts

  • admins

Da ne bojo vprašanja o določenih špilih razmetana po temu-ne-namenjenim drugim temam (*kreh*Davodax*kreh*): če vas zanima kaj o določenem špilu, ki nima svojega topica, vprašajte tukaj.

Prvo vprašanje:

a ima kdo kakšne izkušnje z igro wario ware touched :headscratch:

:D

Link to comment
:doh: pa bi se nakup te igre (Marioo & Luigi: Partners in Time) splačal :headscratch:

Seveda se. Ne poslušaj drugih, ker zadnji šef ni prav nič takega, oziroma vsaj meni ni delal težav. Če se ne motim sem se z zadnjima bojema ukvarjal kakih 35min (copy flower saves). Je pa res, da sem se boril proti vsakemu sovražniku in pretaknil vsak kotiček. Potez pa je kar veliko, tako da nisi prisiljen uporabljati skozi enih in istih. V glavnem ti priporočam, če ti obilica boja in Mario ne najedata.

Link to comment

LOL, ne poslušaj drugih :lol::lol: Seveda, ti imaš pa vse prav :lol: Dejstvo je, da je vsaka taka ocena subjektivna in to sem tudi povedal. Čez celotno igro se vlečejo eni in isti boji, ki začnejo pošteno najedati. Zadnji šefi pa tudi niso višek izvirnosti, da ne govorim o njih napadanju. Seveda, potez je kar veliko, ampak ne vem, če bos ob vsakem boju uporabil drugo (če delaš tako, se tudi ta krog kaj hitro sklene). Nazadnje se zaveš, da čez celotno igro uporabljaš mogoče tri različne poteze... Skratka, igra bi lahko bila precej manj linearna in ponavljajoča se. Mene ni impresionirala. Na začetku, ko sem začel igrati, je bilo res noro, ampak se krivulja navdušenja prehitro spusti pod pozitivno mejo :yuck:

Link to comment
:headscratch: Zakaj bi se kregali? Vsak lahko pove svoje mnenje o igri, ampak, v večini primerov, je to mnenje povsem subjektivno. Za enega je špil dober, za drugega pa zgolj povprečen oz. slab. Ne moreš pa reči "ne poslušaj drugih". LOL.
Link to comment
:headscratch: Zakaj bi se kregali? Vsak lahko pove svoje mnenje o igri, ampak, v večini primerov, je to mnenje povsem subjektivno. Za enega je špil dober, za drugega pa zgolj povprečen oz. slab. Ne moreš pa reči "ne poslušaj drugih". LOL.

To je blo mišljeno v hecu in ne v stilu "jaz imam vedno prav druhi so debili". Zavedam se, da moje mnenje samo moje in da ni nujno pravilno. Kar se tiče potez pa ne vzamem nazaj kar sem rekel. Mogoče si ti uporabljal samo 3 napade, jaz vem, da sem uporabljal vse kar se je dalo. Mogoče mi je zato bila igra toliko boljša.

Link to comment
kaj pa z igro Phoenix Wright: Ace Attorney im kdo kakšne izkušnje? :D

Zaj bom kar veliko spraševal v zvezi z igrami. da se malo pozanimam katere priporčate in katere ne :D

Sej je fajn da vprašaš, vendar ne bi bilo boljše, če bi prej vsaj malo pogledal temo namenjeno tej igri?

Kakorkoli špil ti priporočam le če rad bereš. Špil je namreč tekstovna avantura in branje predstavlja kakih 8/10 vsega kar počneš. Ne da je to kaj slabega, saj so zgodbe odlično spisane in humorja, presenečnj ter nepozabnih trenutkov ne manjka. Akcije ni veliko, je pa občutek, ko zašiješ koga, neprimerljiv. Skratka zame eden najboljših špilov ns DSju sploh.

zudi jaz sem ga zeloooo prešpilal, zabaven, najbol ql je pol ko vse obrneš maš še miniigre- pinkponk za 2

aja, špil in DS sta od wondderboya :D

Misliš za dva človeška igralca al za CPU in človeka? Slišal sem namreč, da Wario Ware Touched nima včigralstva :headscratch:

Link to comment
  • 9 months later...
  • 4 months later...

Sicer zelo rad igram DS igrce-kakršnekoli. Mam pa včasih en problem z igranjem. Lahk sem vesel, da nimam tak velikih šap (dlani pa prstov).

A ima kdo take probleme z igranjem (prevelike dlani al pa predolgi prsti)? :headscratch::puppy:

P. S. mogoče je to malo noro :crazy::crazy::crazy:

--------------------------------------

Nameless_Dragon_Clan (NDC)

-=NDC=-Incure (incureseek)

-------------------------------------------

Airsoft SWAT

----------------------------------------------

Pink-Ponk team RPF

Link to comment
  • 3 months later...
Ma kdo izkušnje s Pokemon: Mistery Dungeon?

Na nek način ti drugač prikaže pokemone sam to je pa tut to lih neki groundbreaking ta igra ni

Jah, jaz sem igro naročil zraven DSa, ker se mi je vseeno zdela najboljša izmed vseh, ki so bile na voljo.

Diamond / Pearl pa ni pri nas za dobit, kaj? Pokemoni so mi lep spomin na GB color, zato bi ta spomin na DSu malo obujal :)

DP bi se moralo brez problema že par mescov dobit tudi v eu

(poglej v mueller)

Link to comment

Pred Mystery Dungeonom nisem igral nobeno Pokemon igro (hiya Anduril), in ceprav slisim da ne gre za "pravo" Pokemon igro temvec za nekaksen spinoff, meni je bila kar vsec. Sicer ima full grindanja in nabijanja levelov - vseeno sem se ob njej zelo zabaval in je bila prav tisto, kar sem rabil na dolgih potovanjih.

Moja najvecja tezava je, da je cel sistem Pokemonov zelo kompleksan (a ni to igra za majhne otroke? ;) ) in da skorajda nujno rabis vsaj enega prijatelja sa katerim lahko igras.

aja pa v dungeonih lahko tudi teces z "b"jem ce se ne motim, zelo koristno, jaz sem to odkril sele po enem mesecu igranja ^_^;;;

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.