Jump to content

Vprašanje

Guest mlakerk

Recommended Posts

Guest mlakerk

Živjo!

Mene zanima če moraš imeti še en PSP če hočeš narediti pandorino baterijo.Ali lahko to narediš z enim PSPjem.Samo kako je pa potem z baterijo.Jaz mislim da iz spominske lahko potem izbrišeš te mape.

Ali je še kakšen vodiš upgradenja brez pandorine baterije.Ali obstaja kakšen program kateri ti to nadgredi.

Lep pozdrav.

Prosim za hitre odgovore

Ja glej, če hočeš narediti pandora baterijo moraš imeti še en psp s custom verzijo - use piše pod ne prezri

LINK vodiča.

Če pa nimaš še kšnga psp-ja z custom verzijo (od frenda kšnga) pa lahko narediš tut z enim psp-jem...

LINK vodiča...sam kle morš kupt datel tool baterijo k je pa u slo pomoje ni, sam na ebayu pa na še kšnih spletnih trgovinah...

Ali je še kakšen vodiš upgradenja brez pandorine baterije.Ali obstaja kakšen program kateri ti to nadgredi.

Jah nebi reku, da obstaja možnost, da bi zdej downgrejdu na 1.50 pa pol na custom verzijo...no je neki možnosti sam...odvisno...povej kero verzijo maš pa bomo vedl al se dal al ne...

EDIT:Če ti ne bo delalo na prvem vodiču, potem uporabi tegale:

LINK

LP

Jao!Pa uporabt morš drug psp ki ima custom verzijo in na psp, ki ima custom verzijo morš delat magic memory stick pa pandora baterijo in potem ko sta narejena, pa pandoro in magic mamory stick ustavš notr v tvoj psp,ki ima offical verzijo....(sam sled korakom)PSP, ki ima offical verzijo ne more zagnat programa, ki ni od Sonya in ga ni naredil Sony.

PS:preber moj edit na prejšnem postu

Guest mlakerk

Ja samo jaz nimam PSP,ki bi imel gor verzijo M33.Tako da nevem kaj naj zdaj.Jutri grem pa na počitnice in bom lahko že spet igral samo Sonica,v kateri sem že vse naredil.

Zato pa potrebuješ nekoga (prijatelja, znanca, sorodnika...) ki ima PSP z M33 oz. katerim koli drugim CFW in ti PSPja lahko za kakšno urco posodi. Lahko pa tudi pogledaš na bolho če kdo iz tvoje okolice odklepa PSPja in ga neseš k njemu, pa pač daš tistih 10-20€ in imaš odklenjen PSP.

geparduss.png

Tega programa še nisem videl,vendar že na sliki lahko razbereš,da je potrebno imeti 1.50,da greš na CFW in to najprej na 3.52M33...Ni programa, ki bi šel kar direktno iz neke OFW na custom...Če nimaš od kšnga prjatla psp s custom verzijo da bi ti ga posodu pol pa kup datel tool baterijo.Sem povedal da je na ebayu al pa na kšni drugi spletni trgovini.Če nočeš kupit datel tool baterijo ali nimaš od prjatla še en psp s custom verzijo naj ti ga en odklene za 10-20Eurov ali pa nam poveš kero verzijo imaš in bomo videli če je kakšna možnost downgrejdati na 1.50 in potem na 3.52M33, ter nato na višjo custom verzijo.

Upam,da ti bo kej pomagalo

LP

Uh :no_no: to pa ne bo šlo...ni druge možnosti kot pandora...edin devhook sam eh ne bi reku...devhook ti sam emulira, ne ne... morš nardit pandora pa magic memory stick.Lej sigurn ma kšn k ga ti poznaš al je pa tvoj frend k ma na psp-ju Costum Firmware to pomen, da lahko igra zdownloadane igre,gleda filme, uporablja razne programe(Irshell,psptube,gba emulator,Snes emulator,Daedalus itd.) .In tist, ki ima custom firmware naj ti ga posod in sled koraku temule VODIČU

ČE BOŠ DELAL USE PRAVILNO IN NATANČNO SLEDIL KORAKOM TI ZAGOTAVLJAM, DA TI BO 100% DELALO!!