bmxrider Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 vsaj rock pa metal bi lahka skp dov, ker zj maš že te alternative pa new age metal k je tud bl kot rock tko da poslušam oboje morda še kšn punk pa reagge Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
NoWii Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Punck in Rock.... Fav. bends: 1.) The Offspring 2.) Siddharta 3.) Mindless Self Indulgence 4.) Green Day Stem d so usi bl k ne izenačeni... Quote Link to comment
Point-man Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Metal ftw, najraje mam pa Black, Folk ter Melodic Death metal. Si pa pozabil dat v pol hardcore/metalcore, ker mogoce kdo tuki to scenefagarijo poslusa (bullet for my valentine, as i lay dying, atreyu etc) Ok ce smo ze pri tem da nastejem nekaj fav skupin Mayhem Bathory Burzum Nokturnal Mortum Isengard Slavland Emperor Darkthrone Satanic Warmaster 1349 Anaal Nathrakh . . . Wintersun Stari In Flames Dark Tranquility Ensiferum Moonsorrow Opeth etc etc mam se polhn sranja, \m/ Quote Link to comment
ShAd0w Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 metal... kaj zadnje cajte poslušam? bom kar naštel bande at the gates (pionirji melo death metala :worship) stare albume od in flamesov dark tranquillity dispatched skyfire kalmah norther ensiferum wintersun obnounce catamenia graveworm pol včasih še kake komade od heaven shall burn (imajo zakon besedila..) kaki caliban... (ko mam take dneve) mors principium est susperia to sem zdaj naštel tiste glavne ko poslušam... je pa še par drugih. Quote Link to comment
baller Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 rock in punk forever skupin ne bom naštevu, ker jih je ogrooomnooo...ampak moj fave band je pa Saosin (z Siddartho takoj za njimi) Quote Link to comment
_tweety Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Najrajši rock, metal... sicer pa mi je vseeno kakšna zvrst je, dokler mi je komad všeč Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Bianca Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 sicer pa mi je vseeno kakšna zvrst je, dokler mi je komad všeč Tako, ja. Jaz sem "obkljukala" 9. alinejo Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
Junior Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Malo mi je cudno, da sem na anketi samo jaz ejtis glasbo kliknil. Saj nas je dosti 25+letnih ljudi tukaj, ki smo s takimi zadevami odrascali. Quote Link to comment
H5n1 Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Karmen Stavec drugace pa kak dath metal. Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Davodax Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Avenged Sevenfold Red Hot Chili Peppers Nickelback Quote Link to comment
Point-man Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 metal... kaj zadnje cajte poslušam? bom kar naštel bandeat the gates (pionirji melo death metala :worship) stare albume od in flamesov dark tranquillity dispatched skyfire kalmah norther ensiferum wintersun obnounce catamenia graveworm pol včasih še kake komade od heaven shall burn (imajo zakon besedila..) kaki caliban... (ko mam take dneve) mors principium est susperia to sem zdaj naštel tiste glavne ko poslušam... je pa še par drugih. Dobra lista, sem zdej lihk od catamenie location:cold zloadu ^^ Quote Link to comment
TheMan Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 itak da ne menjam ejtis za nič na svetu, niti za babo z velkimi joškami ne prevara stoletja LOL, ravnokar poslušam v službi vejk mi ap bifor ju go go, coming up next: bili đin od majkl đekson Quote Link to comment
Bianca Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Malo mi je cudno, da sem na anketi samo jaz ejtis glasbo kliknil. Saj nas je dosti 25+letnih ljudi tukaj, ki smo s takimi zadevami odrascali. Jst sem kliknila 80-ta sem se tud jst rodila v teh letih :thumbup: Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
iLichu Posted July 21, 2008 Author Share Posted July 21, 2008 sam una mudela sta kr dobr pela,mislim ne onadva,tist ki je pel za njiju Quote Link to comment
baller Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Malo mi je cudno, da sem na anketi samo jaz ejtis glasbo kliknil. Saj nas je dosti 25+letnih ljudi tukaj, ki smo s takimi zadevami odrascali. Jst sem kliknila 80-ta sem se tud jst rodila v teh letih :thumbup: Sej nekateri poslušamo več zvrsti naenkrat (npr. jaz poslušam rock, punk in tudi 80ta ), ampak lahko glasujemo samo za eno zvrst Quote Link to comment
ShAd0w Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 metal... kaj zadnje cajte poslušam? bom kar naštel bandeat the gates (pionirji melo death metala :worship) stare albume od in flamesov dark tranquillity dispatched skyfire kalmah norther ensiferum wintersun obnounce catamenia graveworm pol včasih še kake komade od heaven shall burn (imajo zakon besedila..) kaki caliban... (ko mam take dneve) mors principium est susperia to sem zdaj naštel tiste glavne ko poslušam... je pa še par drugih. Dobra lista, sem zdej lihk od catamenie location:cold zloadu ^^ winternight tragedies si dol potegni oziroma kupi:> Quote Link to comment
Lala Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Iron maiden, Rammstein, Laibach, Whipping willow (Slovenci-the best), Nazareth, T-rex, Queen, Pink floyd, Riblja čorba- eh, če bi hotla vse napisat.... :thumbup: Quote Link to comment
RIDDICK Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Najbolj poslušam te skupine: Faithless Groove Armada Gigi D'Agostino Basement Jaxx Fatboy Slim Coldplay Prodigy Armand Van Helden Z izjemo pesmi drugih skupin, ki so mi všeč: Cradle of Filth - Nymphetamine House of Pain - Jump Around (My Name is Earl me je navdušil v to pesem zopet - tisti, ki ste gledali boste vedli za kaj gre [KLIK] [KLIK] Nelly Furtado - All Good Things Stranglers - Golden Brown Midnight Oil - Beds are Burning Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama Kid Rock - All Summer Long Replacements - Here Comes the Regular Quote Link to comment
Point-man Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Najbolj poslušam te skupine: Faithless Groove Armada Gigi D'Agostino Basement Jaxx Fatboy Slim Coldplay Z izjemo pesmi drugih skupin, ki so mi všeč: Cradle of Filth - Nymphetamine House of Pain - Jump Around (My Name is Earl me je navdušil v to pesem zopet - tisti, ki ste gledali boste vedli za kaj gre [KLIK] [KLIK] Nelly Furtado - All Good Things Stranglers - Golden Brown Midnight Oil - Beds are Burning Quote Link to comment
2kwik4ya Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Imam samo eno vprašanje. Kakšna zvrst je ta "komad": Jaz pravim, da je to rock, eni kolegi pa so pametni, da je to Pop :doh: Quote Link to comment
TheMan Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 pop to ni, kaj točno je se pa ne more povedat, kot pri večini današnje glasbe. zato pa imamo neke indy crossover new-age gothic power acid jazz etno mainstream retro blablabla... to vsebuje elemente rocka, ampak kaj točno je Quote Link to comment
admins Anduril Posted July 22, 2008 admins Share Posted July 22, 2008 Gotovo precej bolj rock, kot pop. Vsekakor je pa čisto hud komad .. zaradi tega komada sem šel pred meseci raziskovati, kdo so te Van Gogh, jih prej nisem poznal sploh. Pa smešna mi je govorna napača pevca. Quote Link to comment
Alkhor Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Še dva glasova pa bo metal zaobvladal KSiju Ob igranju iger pa največ poslušam Dream Theater, Ozric Tentacles, Opeth, Iron Maiden ter Rushe. Quote Link to comment
Recommended Posts