totalg33k Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 V tej temi prosim da napišite vaše rekorde v vseh igralnih konzolah (xbox,xbox 360,ps2,ps1,PC,PSP,DS (Lite)....) Kako hito ste obrnili (dokončali) igro,kako dolgo neprestano... Moji rekordi: -Obrno NFS:U v enem dnevu :bowdown: -Špilo GTA-SA od 9h pa do 23h =14h :ihih: (Sam na wc sem šel,jedo :bowdown: ) Quote Link to comment
RIDDICK Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Rekordi: 1. Obrnil Time Spliters 2 v 1h 13min (igral bol tko že 2. skos in sem samo šel skoro nič streljal). 2.NinjaGaiden 120h igranja, total gameplay (Afi ne piši ti ker vem da boš me presegel za kakih 500) Če se zmislim še kakega rekorda takoj napišem . EDIT: A tema ne spada v razno ? :crossfingers: Quote Link to comment
admins Anduril Posted July 1, 2006 admins Share Posted July 1, 2006 Obrnu Super Mario Land z 99imi lajfi in ne da bi enkrat umrl. In na originalnem GB Tetrisu prišel do okrog 165 podrtih vrstic - šele čez par let pa izvedel, da je velika večina sveta Tetris igrala na točke, ne podrte vrstice. The world = a bunch of wussies. EDIT: A tema ne spada v razno ? :crossfingers: Ne. Multiplatform = za topice, povezane s špili, a ne samo za eno konzolo, Razno = za topice nepovezane s špili. Quote Link to comment
Wonderboy Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Warioware Touched. Obrnil vse miniigre (kolikor pik so pač zahtevale), odklenjeni vsi bonusi, v eni miniigri dosegel 70 točk... Quote Link to comment
afi666 Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 ubrnil Ninja Gaiden Black na "very hard difficulty". completal 46mission-ov, od teh 11 na "master ninja difficulty" bigalski je "skregan" z mano, ker sm boljsi oz. bil boljsi(moram checknt) od njega na "ninja dog difficulty" leader boardu!!! LOL!!! cepec. bom postnu moj ranking l8ter. Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
lukidd Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 lol... obrnu vse NFS-je od U naprej v enem dnevu pri PSP:T2T najdu vse lajfupgrejde Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
afi666 Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 evo. my latest NGB ranking: dog: 7 out of 2877 :bringiton: normal: 52 out of 8278 hard: 226 out of 1907 very hard: 109 out of 720 master ninja: not quite there yet. mission: 814 out of 7594 (imam se 4 missione za narest, da bom mel vseh 50) Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
sebek1 Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Fak 7 na svetu si v dog mode, sick Quote Link to comment
shtanga Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 shiiiit, respect!!! kar se jaz svojega ekstremnega spomnim je to, da sem obrnil vse story misije + nekaj stranskih v GTA:SA v treh dneh... Quote I want to ride my bicycle... Link to comment
lukidd Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 lumines 300k pik čakam na tekken, da nrdim kak rekord Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
bz0 Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Naj kdo premaga moj rekord, če zmore. Castlevanio Harmony of Dissonance sem obrnil na hard mode z 206, 2 %, torej 6,2% več kot naj bi bilo možno in to brez kakršnih koli cheatov. Quote Link to comment
afi666 Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 omFg!!! moj "total play time" pr ninja gaiden je bil ukol 800nekineki ur. prou. moj "total play time" pr ninja gaiden BLACK...sej splJoh ne vem ce bi...are u ready? 987 ur!!! tAdAm scary! glede na to, da sm cel tedn(skor) v lj.: job, vaje, polivke/čajanke , je to prou neverjetno. je pa res, da sam to igram in vcasih stisnem pauzo, ko grem na comp. alpa v lj.(ponesrec/nujno/na hitr) in se pol nabere kksna ura alpa 6(auto-off) while NOT actually playing! sam vseen. Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
Hydr@ Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 CoD1 sem obrnil v 7 urah, sam potem me je tako bolela glava... Quote Link to comment
lukidd Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 PSP igral toliko časa, da je bil totalno vroč... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Buge Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Nfsu obrno v enem dnevu, in prešpilal sem ga 19 krat sem pač mel čas Quote Link to comment
TriGGer Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Igral na LAN partyju od 5ih popoldne v soboto do 4ih popoldne v nedeljo, vmes pa cca 20 min. spanja na tribuni v telovadnci. s tem da sem se tisto soboto zbudo okol 10ih dopoldne, v nedeljo sm šo pa ob 7ih spat, ker nisem mogo več dalje... Quote Link to comment
RaZoR Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 To ravno ni moj rekord ampak vseeno. Nek Američan Cody Miller je v 3 urah in 17 minutah naredil Halo 2 na Legendary ne da bi pri tem 1-krat umrl. Aha drugače moj rekord pa je, da sem Max Payne 2 naredil na PC-ju 16-krat. Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 moj rekord obrnil gta san andreas 2x v 5 dneh (med počitncami) Quote Link to comment
Mini.Shark Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Rekord ko sem preobrnil dead rising v 1 pa pol dnevu.Sam na wc sem šel,jedo Quote Link to comment
sebek1 Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Igram halo2 že 3 leta, na tisoče matchov sn dal že skozi, na tisoče no scopov, snipov, par betrayov, ojaaa. Me prav zanima kolko se je to nabralo ur v vseh teh letih. Quote Link to comment
kekken3 Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Igram Halo2 že leta. Naredil sem več betrayalov kot no scopeov. Beat this, Sebek. Quote Link to comment
ksiMacro Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Igram Halo2 1 dan in imam headshotov več, kot vi2 količine igranja skupaj! Quote Link to comment
mlaky Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 no moj rekord pa je da sem obrnil re4 29 krat, enkrat sem celo naredil speedrun samo z nožem in granatami( in seveda pištolo neupgreadanokjer si jo pač moral uporabit ) na proffesional v 4 urah in 39 minutah Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
Junior Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 evo. my latest NGB ranking:... master ninja: not quite there yet. mission: 814 out of 7594 (imam se 4 missione za narest, da bom mel vseh 50) ??? Sorry, ne bi te rad žalil, itak respect tvojim skoraj tisoč uram igranja. Samo mi je nekoč, ko še mene ni bilo tukaj okoli, Kekken rekel, da je na KSi en hud šef, ki obvlada NGB. Sem vedno mislil, da je pri NGB misijah fora v točkah, ki jih itak na Master Ninja dobimo daleč največ, če seveda obvladamo; da je samo po sebi umevno, da se ima (skoraj) vse misije na Master Ninja obrnjene, ostale pa na Very Hard ali vsaj Hard. Jaz sem pred več kot enim letom igral nekje okoli 150 ur, pa sem v tem času obrnil kampanjo na vse težavnosti (je bilo hecno obrniti na Master Ninja, takoj zatem pa na Ninja Dog; sicer pa Master Ninja sploh ni tako težek, kot zgleda na prvi pogled, je kar krotek, ko pridemo skozi prvo stopnjo). Od misij se pa ne spomnim ravno, bom danes pogledal, ko pridem domov, pa bom jutri kaj več napisal. Mislim pa, da sem jih obrnil 46, med njimi uno Eternal zadevo (mislim, da na Hard ali Very Hard?) in kakšne 20 ali 30 na Master Ninja. Je bilo še precej rezerve, bi lahko še dosti izboljšal rezultat, če bi več igral. Samo sem vseeno mislil, da so moji rezultati dokaj neimpresivni, zdaj pa vidim, s čim si se ti hvalil lani, po nekje pol leta in kakšnih 800 urah igranja. Kaj lahko poveš kakšne mission rezultate (karma točke), prevsem total score? Bom jaz danes pogledal, ko pridem domov, če bom imel čas, pa bom jutri objavil svoje rezultate. Še enkrat pa poudarjam, da bi ti lahko bili veliko boljši, vendar sem mission mode bolj malo igral. Tiste neobrnjene misije so vse iz double šefi chapterja, ki mi je bil prav tečen in ga sploh nisem probal, kar mi je zdaj žal, ker pomoje bi v kake 100 do 200 urah lahko celotno Mission Mode zadevo čisto poownal. Dejansko je NGB čisto preveč overrated, kar se težavnosti tiče, sploh ni tako hud. Je sicer praktično najboljša igra vseh časov, ne pa tudi najtežja (kljub svoji svinjski težavnosti je dokaj krotka, ko zadevo naštudiramo, samo vedno moramo biti pri stvari, če ne umremo v eni ali dveh sekundah). Ima, da je Sigma vsaj tako superdobra in težka, kot je bil NGB! Jutri bom editiral in napisal še rezultate. Ko smo že ravno v temi o hecnih igričarskih dosežkih: pred mnogo leti, ko sem bil star 8 ali 9 let, sem originalni Tetris (iz leta 1984 ali nekaj takega) za PC obrnil do minus točk. Torej, moj rekord pri Tetrisu je okoli -20000 točk. Edit: sem včeraj res malo NGB zakurblal po dolgem času in si prepisal rezultate. Pa jih bom raje napisal kar v XBOX -> Ninja Gaiden Black temo, ker se ravno tam zdaj dogajajo neke hude debate. Itak niso ti rezultati taki, da bi se z njimi hvalil, so mišljeni bolj tako za primerjavo. Quote Link to comment
Recommended Posts