Jump to content

homebrew na PSP


lukidd

Recommended Posts

Preden prodas si preberi o 2.6 downgraderju. Pri meni je palil, ker nisem imel tA082 PSPja (toraj je bil dovolj star, saj pri najnovejsih ne dela).

Drugace pa 1.5 sploh ni tako kulj kot se vsem zdi. Sigurno lahko poganjas iso igre, a o tem se tukaj ne bomo pogovarjali, ker tega ne podpiramo. :a_a: Po drugi strani pa ne mores poganjati vseh original umd 2.6 iger. Tako, da se meni zdi 1.5 bedna zadeva. Ni dobrega internet browserja, oz lahko dobis standardnega s pomocjo devhooka, ampak je to vseskupaj eno vlko pocanje. Tako imam sedaj en kup original iger, ki jih sploh ne morem igrati.

Pocakam do porta ultrahle64 na psp, potem pa upgrade-am na 2.71.

Amen :rock:

Link to comment

nisi videl mojega topica?? na katerega pa žal še nihče ni odgovoril. sicer mam jaz sedaj 1.5 in kup odličnih homebrew zadev, a se mi nekako ne da tu pisat na forumu o tem, ker ne vidim nekega zanimanja in je ta del foruma bolj mrtev kot ne.

@Maticek

mel sem prej 2.01 psp in sedaj 1.5 in je razlika kot dan in noč. prej sem moral vse preko GTA:LCS poganjat zdaj pa lepo direkt in maš super homebrew zadev plus isoti seveda. drugače pa kolikor vem se da z devhookom vse umdje zaganjat.. ali ne?? kaj ti me dela?

Link to comment

Ne da se vsega. In tu je blem. Ce hocem zagnati svoj originalni Psp spilj, ga morm prvo snet kot patchan iso iz neta, ga posneti na kartico in potem zagnati skozi devhook. Da je to na skrajni meji legalnega nam je verjetno jasno. Upam, da nam je jasno, da se o tem ne bomo pogovarjali.

Vem, da je kot dan in noc zaganjati igre kar iz menija namesto skozi GTA. Po drugi strani, pa si mel prej vrhunski web browser, ki ga moras zdaj zaganjati skozi devhook, imel si fino podcast resitev, ki jo moras zdaj pravtako zaganjati skozi devhook. Ne recem, da je to tako zelo hudo grozno, a s 1.5 nisem v resnici pridobil toliko, koliko enostavnosti sem zgubil.

Psp radio se mi zdi najboljsi homebrew ampak povsem isto stvar lahko koristim tudi na dlancniku.

Sledi mu kajpakda PMPmod, hud oglejevalnik filmov. Res je svinjarija, da je Sony omejil resolucijo filmov na PSPju na 320x240 (oz druge).

Namestil sem si se par drugi zadev, med njimi IRShell, GBA Emulator, ScrubVM in wifi sniffer.

A sta zame pomembni samo prvi dve aplikaciji. In guess what? Obe lahko zazenem tudi skozi GTA exploit. In preden grem gledat film imam tisti 2 minuti dodatnega casa. Ne zelim vam kvariti veselja, ampak nisem pac tako brezmejno navdusen nad psp homebrewom, ker ne doda nicesar tako hudega.

Kot sem rekel, pocakajmo do ultrahle64 porta, pol bomo pa videli.

Link to comment
  • 2 weeks later...
:rock: tak za informacijo vsi ki jih pooosodabljate z firm wire se malo haltajte ker do sedaj še obstajajo downgraderji samo za verzije do 2.6 :a_a: hm pa zdaj so že vse možni programi oz. umd iso emulatorji ki podpirajo že verzijo 2.6 jas npr. sem naredil napako ker sem ga poosodobil na verzijo 2.71 zdaj pa še ni upgreda za to verzijo tako da malo premislite ko nalagate firmwire :a_a: seveda pa že pri verziji 2.71 je dost vsega novega :a_a: bral sem pa že za novi firmwirw 3.01 ki bo imel že polno vsega :bowdown: http://www.psp-hacks.com/downloads.php tu npr. dobiš kar hočeš hehe :hyper::o
Link to comment
  • 2 weeks later...

Prvic ni firm wire, temvec je firmware. Ti si zmixal firewire (standard za povezovanje, slicno USBju) z firmware.

Drugic se rece downgradeat, ce gres na nizjo verzijo firmwarea.

Tretjic. Lukidd obstaja custom firmware, ki ti omogoci laufanje 1.5 vzporedno z 2.71 preko devhook emulacije. Morda si instaliral to. In to je prvi 1.5 homebrew, ki mi je resnicno vsec saj lahko tako spet nabijam Outrun in druge nove spile, potem spet gledam filme na pmpmod, ko se mi zaljubi.

1.5 dobis ce totalno izklopljen (ne v standbyu) PSP vklopis s wifi switchom v zgornji poziciji, 2.71 devhook emu pa ko imas wifi switch dol. Upam, da to pomaga.

Se vedno si bi zelel da sony neha trzit UMD video in nam unlocka resolucijo za videje na kartici.

Link to comment

What is iR Shell?

- It's a PSP shell.

- It's a multitasking switcher.

- It's an infra-red universal remote (iR Commander).

- It's a screen snapshot tool.

- It's a mp3 player.

- It's an adhoc WiFi file sender & receiver.

več na http://www.irshell.com

Drugače je to kul program, čeprav za daljinec mi ga ni uspelo ratat zrihtat. Nisem našel pravih kod za naprave v bajti. Potem se mi pa ni več dalo iskat.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.