eagle Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Lep pozdrav! Upam da nisem postavil kakšnega "butastega" vprašanje prosim da mi odgovorite na naslov iz teme. HVALA !!! Quote Link to comment
Manbearpig Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 hahahah , pa kaj ti to resno mislis da bos igral na tvojem pspjcku ps3 igre? :rockbrow: Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
NoWii Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Lol, psp je močno prešvoh zato...si res mislil, da bi konzola vredna 170€, lahko predvajala iste vsebine (in bla stem isto zmogljiva) kot konzola za 400€? Mislim, da niti igre za ps2 nedelajo, oz. zelo počasi... Quote Link to comment
taddy1449 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 LOL Ne tudi ps2 igre ne delajo na psp-ju...PSP ni tako zmožen. Lahk ma samo igre od ps1 pa od nintendota64,pa gemboya advance pa mame igrce...Za vse te igre pa rabš met emulatorček(za ps1 svojega,za nintendota 64 svojega itd.) Quote Link to comment
PaNdEcK Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Za PS1 v bistvu ne rabiš emulatorja Nekatere igre delajo brez problema kar tako, za nekatere je pa treba pač naložit popsloader Quote Link to comment
admins Anduril Posted July 30, 2008 admins Share Posted July 30, 2008 V bistvu lahko, če imaš PS3, preko Remote Play na PSPju 'igraš' PS3 špile. Quote Link to comment
taddy1449 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 V bistvu lahko, če imaš PS3, preko Remote Play na PSPju 'igraš' PS3 špile. To je pa zame tok nesmiselno, da ni res... Quote Link to comment
SlashSpeed Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 V bistvu lahko, če imaš PS3, preko Remote Play na PSPju 'igraš' PS3 špile. To je pa zame tok nesmiselno, da ni res... Zakaj pa ne? Primer: Igraš PS3, ko uleti tvoj oče in želi gledati TV. Ok kar glej, ti pa prižgeš PSP in nadaljuješ igro na manjšem zaslonu. Meni se to zelo dopade. Quote Link to comment
Metalord666 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Mislim da do zdaj samo Lair to podpira od "velikih" spilov. Quote Link to comment
AntiTrax Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Hah to ti pa ne bo poganjal igerc z ps3 na psp dečko... To je isto če bi Wii igral na DS. Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
raveer Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Ja od velikih samo Lair, pa se to samo prva dva nivoja, pol mu sfali gumbov za usmerjanje zmaja. Pa graficno novelo Imabikisō, ki takisto deluje preko RP, lahko dobis na BD disku ali kot dolpoteg. Od dolpotegov pa se komot preko Remote Play igrajo: PixleJunk Monsters, PixelJunk Eden, Poker (vsi hudo optimizirani in brez vsakega laga, ce sta tako PS3 kot PSP na kolickaj spodobni povezavi) in PS1 spili. Vsaj potezne in stateske fprjke se ful lepo igrajo, kake akcije in dirkanja se seveda zaradi laga ne mors it. Prvi 3rd party PS3 naslov, bo po vsej verjetnosti Bionic Commando: Rearmed. Quote (: Link to comment
Recommended Posts