Samotar Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Ajdi da naredimo en seznam aktivnih igralcev Halo3. (Ker smo se nekateri Fotri naveličali že COD4 in gremo zdaj mal na H3 ) V smislu seznama , ki bo zgledal nekako tako : Kaj pravite Quote Xbox Link to comment
TriGGer Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 UUU ki si to dobo? Ful dobro zgleda. Drugače pa count me in. Quote Link to comment
Samotar Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 si že na listi čakam na kekkena in sebeka1 če odobrita to zadevo Quote Xbox Link to comment
TriGGer Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Ok mislim da je to to. Zakaj pa ne morem met prikazanih medalj iz socialcev? Ker so ful bolj kul Tu bi tud vprašal, če bi se dalo komu z mano it kampanjo na leđendery skozi - če kdo še nima al kaj takega. Quote Link to comment
Dary Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Kje sem pa jaz? Jaz skoraj vsak dan špilam Halo 3 MP. Quote Link to comment
Samotar Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 Kje sem pa jaz? Jaz skoraj vsak dan špilam Halo 3 MP. daj mi napiš svoj GT Quote Xbox Link to comment
Samotar Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 Tu bi tud vprašal, če bi se dalo komu z mano it kampanjo na leđendery skozi - če kdo še nima al kaj takega. ja to je to Mi FOTRi gremo glih zdaj skozi na Legendi.. jaz,alexs1,dprulles včeraj je bil z nami miWChe , če bo prosto te inajtamo če boš imel voljo Quote Xbox Link to comment
Apollo Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Zadnje cajte samo tamal špila Forzo, komaj kaj pridem do boxa. Anyways sm pa vedno za kak Failo, so add me pls. Gremo danes kakšen epic custom game fotri Edit: Quote Link to comment
Dary Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Če jaz dobro vem, te že mam na freind listi. Vseeno moj gamertag je: DarySLO EDIT: če bi se dalo bi jaz tudi rad igral co-op kampanjo z vami, ker hočem špil končati na legendary. Quote Link to comment
bmxrider Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 jst tud, samo halo 3 nažigam EDIT: jst sm koj za legendary coop Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
H5n1 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 me2! Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
BigKEKS Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Dodaj še mene. gt:BigKEKS Quote Link to comment
ksiMacro Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 4 When i'm back.,.. Anyway....Josip...i luv ur Untouchable and Invincible!!! Quote Link to comment
TriGGer Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 HaHa! Moji wheelmani so tud untouchable Jih mam še 572 v socialcih Quote Link to comment
mlaky Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 kje sem pa jaz??? :crybaby: Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
dprulles Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 nebom jokal ampak včeraj z moje strani bruka. samo se bom pobral, se bom potrudo.proti vam in z vami ni šans. samo me killate ali mi pa vse pokilate. samo je pa bilo napeto .sicer pa moji skili in exp vse pove tak da ne mi zamerit ko se lovim z vašo taktirko .kot pravim se bom potrudo. :doh: dary kam si pa ti spizdo? :annoyed: Quote Link to comment
H5n1 Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
alexs Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 nebom jokal ampak včeraj z moje strani bruka. samo se bom pobral, se bom potrudo.proti vam in z vami ni šans. samo me killate ali mi pa vse pokilate. samo je pa bilo napeto .sicer pa moji skili in exp vse pove tak da ne mi zamerit ko se lovim z vašo taktirko .kot pravim se bom potrudo. :doh: dary kam si pa ti spizdo? :annoyed: Strinjam se popolnoma s tabo. Vsa čast vam . Upam samo da me bo sploh še kdo vzel v kak tim ker sem tak shiti igralec. Je pa res da sem užival vsako minuto igranja z vami. Samotar pa me mrzi. Klali ste me vsi po vrsti, a občutek sem imel da Samotar išče prav mene. Vsak drug moj death je bil napravljen od njega. A te lahko podkupim z laškim da se me pri tvojih kilih drugič izogibaš ? Quote Link to comment
Samotar Posted July 31, 2008 Author Share Posted July 31, 2008 Ne ne saj te ne mrzim sam sem zmeraj na tebe naletu Nisem podkupljiv a z Laškim bi se pa dalo kaj zmenit sem vas dodal , kje sta sebek in kekken se moremo nekaj zmenit na ZS Quote Xbox Link to comment
kekken3 Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Way to go, fotri in kul tema, samotar. :thumbup: Haha, ej, svetsko je bilo včeraj. že res, da nismo vsi bili sami profiji, ampak ekipe so bile razporejene kar dobro in pokalo je prav lepo. Tudi big-teami so bili uživantski. Sicer pa, imamo za komentarje po seansah "H3 good games thread". USE IT!!! Sem pa vesel, da ste spet malo v H3 zagrizli. Drugič moramo še kak multi-team draft usekat, ki je tudi bilo smeha. Samotar: v prihodnjih dneh bom verjetno za kak cajt visel v single-playerju (practiceu?) v SC4, pa me lahko kar tam na chat rukneš. edit: haha, se odkrili Halotech signaturje. Lepo, meni so zakon. Samo nimam kaj radikalnega pokazati. Če bi bil lv.50, potem bi bi jo lepil povsod. :evil: Quote Link to comment
sebek1 Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Samotar jaz ne igram več, tak, da me ni na liveu za dobit, ne bo še me kaka 2 mesca sigurno, ker moram še neke šolske zadeve zrihtat predvsem to, pa še morje pa tak, pa lulike še je treba malo lovit, you know how hard life can be. Je pa ql tema, to smo rabili en taki pregled kdo vse igra. Quote Link to comment
Dary Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Hehe. dprulles to misliš včeraj? Šel sem gledat na A kanal serijo My name is Earl. :razzy: Quote Link to comment
Recommended Posts