david Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 jaz pa imam en problem frend mi je dau ps2 za popravt ke ni diska zavrteu niti brau nč ne in js začnem od pirat konzolco in odprem top cover od dvd driva na pa vidm de ni ene une železne palčke po kateri se laser premika :doh: pa me zanima če mi jo ker proda al pa če ker ve kje bi se dal to kupt že vnaprej se zahvaljujem za info ali pa za dobro kupčijo Lp David aja pa še ena slikca [/url]http://img230.imageshack.us/my.php?image=ps12od4.jpg Quote Link to comment
-g0ran24- Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Jaz imam nekaj teh palčk in ti lahko pošlem. Največji problem je pa da če je laser ležal na kovinski podlagi da je lahko laser skurlo. Quote Link to comment
david Posted August 9, 2008 Author Share Posted August 9, 2008 sm dej mi mal sm povej kuku se traj dubi dol sm tega ne znam Quote Link to comment
-g0ran24- Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 sm dej mi mal sm povej kuku se traj dubi dol sm tega ne znam pritisni knof za odpret tray. Quote Link to comment
Recommended Posts