Samotar 16 Objavljeno avgust 9, 2008 Share Objavljeno avgust 9, 2008 Tukaj so vse teme za H3-MP mape, če želite vpisat oz. kaj dodat k določeni mapi kliknite samo na ime mape. Snowbound High Ground Valhalla Construct The Pit Orožja je dodal DeLong oz. gt: Apollo182 Sandtrap Narrows Last Resort Isolation Guardian Epitaph Heroic Map Pack - DLC - brezplačno od 25.03.2008 obvezen dolpoteg ! Foundry Rat's Nest Standoff Legendary Map Pack - DLC - 800 MS točk Avalanche Blackout Ghost Town Standalone DLC Maps - brezplačno Cold Storage - je prva samostojna mapa za H3 in je tudi brezplačna. Objavili so jo na Bungie Day (7.7.2008). edit: še ni vse urejeno :rockbrow: Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Samotar 16 Objavljeno avgust 11, 2008 Avtor Share Objavljeno avgust 11, 2008 Tema je odklenjena Dodal sem slike od map. Posebej lepe so zadnje 4 , kjer so vsa orožja gor. kekken nehaj drkat toti SoulCalibur 4 Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Samotar 16 Objavljeno avgust 11, 2008 Avtor Share Objavljeno avgust 11, 2008 a bi se mogoče komu dalo da bi naredil screnshote od map v H3 ? Jaz glih nimam cajta , me moja ubije Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
TriGGer 56 Objavljeno avgust 11, 2008 Share Objavljeno avgust 11, 2008 Jaz lahk naredim, sam povej kake hočeš? One kao panoramske, tak da se cela mapa vidi? Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Samotar 16 Objavljeno avgust 11, 2008 Avtor Share Objavljeno avgust 11, 2008 na cool take kot so valhalla, snowbound od zgoraj , ker mi te toplotne slike niso všeč Pa če imaš še viška časa lahko dodaš še orožja na slike Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Apollo 0 Objavljeno avgust 17, 2008 Share Objavljeno avgust 17, 2008 Ima kdo HQ slike map iz ptičje perspektive? Izdelujem postavitev orožij na posamzni mapi, pa bi HQ slika zgledala veliko bolje, google pa tud ni še nič pametnega našel. Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Apollo 0 Objavljeno avgust 17, 2008 Share Objavljeno avgust 17, 2008 Zgodnja verzija, you can call it 0.8 beta build: granate power upi in meč manjkajo Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Samotar 16 Objavljeno avgust 17, 2008 Avtor Share Objavljeno avgust 17, 2008 Glede map sem že sam iskal pa to kaj sem našel je v 1 postu drugu ni. Sva se z Nitrom menila da bi naredil slike pa negre kamera dovolj visoko, razen če se naredijo 4-5 slik po delih in jih pol združimo v eno, bom probal ko bom mel mal več cajta , kako bo to zgledalo DeLonge glede 1 mape samo tako naprej edit: sem zamenjal tvojo sliko v 1 post Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Apollo 0 Objavljeno avgust 17, 2008 Share Objavljeno avgust 17, 2008 Muh sej bom že neki. Odprte mape bi se dalo zlepiti skupaj, zaprte kot The Pit se pač ne da. Sej bom v naslednih dneh probal vse narest. Zdej pa moram it ker že zamujam na svojo rojstnodnevno zabavo Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Samotar 16 Objavljeno avgust 17, 2008 Avtor Share Objavljeno avgust 17, 2008 Na cool z moje strani iskrene čestitke in si daj duška s Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Apollo 0 Objavljeno avgust 18, 2008 Share Objavljeno avgust 18, 2008 Update: The Pit Guardian Edit: SMGji mi manjkajo ker ne najdem ustrezne slike za photošopat Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
BigKEKS 0 Objavljeno avgust 19, 2008 Share Objavljeno avgust 19, 2008 Kulj, ampak na the pitu še manjkata AR in granate. Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Apollo 0 Objavljeno avgust 19, 2008 Share Objavljeno avgust 19, 2008 Granat nisem dodal, ker je slika premajhne ločljivosti in je z granatami nepregledna. Glede AR i totally forgot, ker je nikoli ne pobiram. will add it Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
kekken3 26 Objavljeno avgust 19, 2008 Share Objavljeno avgust 19, 2008 kekken nehaj drkat toti SoulCalibur 4 Ne moreeeem! :crybaby: :crybaby: :crybaby: Ne res, bom čimprej kaj rejoinal, samo zdaj, sploh, ko se je počasi začela širit offline lokalna scena, smo spet čisto notri. No, saj bo po poletju več časa, pa bomo lahko malo bolj pravično distribuirali manije, povrhu pa, ko se enkrat offline scena dovolj razpase, ne bom rabil več online igranja, pa bo spet linija rezervirana za H3. Drugače pa svaka čast, da ste se lotili dela. Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Apollo 0 Objavljeno avgust 19, 2008 Share Objavljeno avgust 19, 2008 Snowbound HC Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
bmxrider 4 Objavljeno avgust 19, 2008 Share Objavljeno avgust 19, 2008 ahahahahahahahahhahahahahahhaha apollo tm si pa puzabu carabine. čist u desn spodnmu kotu k sta une dve stvari (okrogle z vrha XD) pa še pokazu sm ti Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Apollo 0 Objavljeno avgust 19, 2008 Share Objavljeno avgust 19, 2008 Če sva pa une eksplozije v forgu delala, pa sm pozabu :doh: edit: Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Apollo 0 Objavljeno avgust 21, 2008 Share Objavljeno avgust 21, 2008 High Ground Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
ksiMacro 1 Objavljeno avgust 22, 2008 Share Objavljeno avgust 22, 2008 HB Luka... Anyway...na HG manjka Laser...pa power drain je mau to the right Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
BigKEKS 0 Objavljeno avgust 22, 2008 Share Objavljeno avgust 22, 2008 Pa sniper je malo bolj gor. Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Apollo 0 Objavljeno avgust 22, 2008 Share Objavljeno avgust 22, 2008 Thank you, popravljeno. Laser je že gor, mogoče ni čist na pravem mestu, ker je toliko orožja okoli in bi se prekrival. Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Samotar 16 Objavljeno avgust 28, 2008 Avtor Share Objavljeno avgust 28, 2008 Apollo se pardoniram res nisem imel cajta posodobit tvoje mape bom danes uredil ok (mam končno čas) jutri pa lahko kako vsekamo H3 (skoraj teden dni nisem prižgal x360 :doh: tako da je že kriza hujše ko droga ) Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Samotar 16 Objavljeno avgust 30, 2008 Avtor Share Objavljeno avgust 30, 2008 http://kotaku.com/5043773/new-purple-reign-halo-3-map-video-play-through nova mapa za H3 Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
TriGGer 56 Objavljeno december 22, 2008 Share Objavljeno december 22, 2008 Ena slika nove DLC mape, zgleda bolj za warthoge Aja, sorry za nadpovprečno majhnost, na IGN.com majo full size: http://xbox360.ign.com/dor/objects/7348 ... =mediaFull Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Apollo 0 Objavljeno december 24, 2008 Share Objavljeno december 24, 2008 Orbital Screenshots http://www.bungie.net/News/content.aspx?type=topnews&cid=16546 Navedek Povezava do prispevka Deli na ostalih straneh
Priporočeni prispevki