Greymon Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 topic je namenjen, takim in drugačnim novica (glede vsega)... aja,,mimgrede, to je že kdo bral? http://24ur.com/novice/it/prepovedali-racunalnisko-igro-gta.html :disbelief: novi GTA najbrž ne bo nihče igral.... Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Davodax Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 novi GTA najbrž ne bo nihče igral.... kera bedna. Preigravajo ga milijoni igralcev, ti pa napišeš, da ne bo nihče tega igral, ker so jo prepovedali na Tajskem :doh: Quote Link to comment
AntiTrax Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 novi GTA najbrž ne bo nihče igral.... kera bedna. Preigravajo ga milijoni igralcev, ti pa napišeš, da ne bo nihče tega igral, ker so jo prepovedali na Tajskem :doh: Hahaha...Dobra izjava. Verjetnose kakšen geek mulc ne bo premislil da bi geekal, zaradi enega incidenta zaradi te igre! Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
NoWii Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Lol, to se je ze doskat zgodil... To je ze ene cetrti primer, za kerga sm slisal, d izhaja iz gta... Quote Link to comment
cs-g33k Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 LOL.IN zdej če je tu eden naredu bodo vsi v pm. Quote http://img46.imageshack.us/img46/2404/23410lo6.gif Link to comment
shoelace Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Hahaha kaka bedna fora, špil naj bi bil kriv čeprav sami pravjo da je ubiju ker sploh igral še ni špila, carji bullshita, naj še taxije prepovedo če je že tko. Quote xFire: spankrock Link to comment
Greymon Posted August 10, 2008 Author Share Posted August 10, 2008 ja,,sem mi zdi res noro ja.. . aja, to je še neki: http://24ur.com/novice/it/nasilna-igrica-obnorela-mladino.html Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
NoWii Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Ma ja no, krneki, madona so bedni ej, kr slabo mi je Aja, pa ta iz sveta: mene pa frenda so to snemal u BB ko sva igrala EDIT: Ta folk sploh neve, d smo froci tud LJUDJE, koker oni, nismo kreteni! Kva so fuknjeni ej... Pa drgac tisti novinar k ns je snemu, pa k govori (med igro), je tud velik fan serije . Ves vesel govoru kok je huda grafika, pa kva se hudo vlom u avto itd. Quote Link to comment
H5n1 Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Ce mate toliko za povedati o GTA... bi lahko pisali v to temo :bleh: http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... 82&start=0 Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
PaNdEcK Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Ena najbolj krvavih igric... WTF? Zakaj pa potem ne poročajo kakem Manhuntu ali pa kakem survival-horrorju? Zato, ker sem na tistem ne služi denarja. "O ježešna, Rockstar bo izdal nov GTA! Ziher bo dobičkonosen. Gremo ga spopljuvat, da slučajno ne bi kdo od R* obogatel :amazed: Itak da nismo fauš, ker pač sami ne znamo česa takega ustvarit. Sploh ni to. A.a..." Pi... Um, ženski spolni organ, sej če ma nekdo psihične motnje, pa je nasiln pa ne vem kaj, je pač taki. Stvar vzgoje oz. družbe. Sigurno pa ne bo norel zarad GTA-ja. Zdaj je videl Nikota, kako je zlamal šipo na avtu in ga nekako zaštartal brez ključa, pa je že največji kriminalec. Koji k*** pa en 10-letni froc ve, kako mora povezat žice. Itak sploh ne ve, da je kaj povezano z žicami. Kolko je pa nasilnih filmov veni? Aja, saj res, tisto je Hollywood, seveda.. Hollywooda ja ne morš blatit. ČE bi že kaj od medijskih vsebin komu škodovalo, bi to pomoje prej bili filmi. Pomislite, kaj je naredil The Fast & The Furious folku. Zdaj že ma vsak na svojem puntotu športni filter, 19' felne pa zadaj korito za rože Dobro, tu je tud nekaj prispeval NFS, ampak Underground je izšel PO prvem TF&TF. Ne, čist tak je.. Če je otrok vzgojen v nasilnem duhu (in takih je veliko - kolikokrat vidimo v mestu otroke, ki TEPEJO (!!) svoje starše. Ravno zadnjič sem malo to opazoval.. saj ne morš verjet) bo pač vseskozi nasilen, pa ne bo pri tem nič mela nobena igra, ne film, ne glasba.. Edino pomoč lahko najde še pri psihiatru in v ustreznih ustanovah. IMHO se ne bo poznalo 1%, če prepovejo GTA IV. Saj pa malo brskaš po kanalih, pa na vsakem drugem vidiš al Švarcija s pumparco, Stalona z nožem ali pa celo nek random folk, kako si vse povprek držijo pištole na glavo.. Quote Link to comment
Manbearpig Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Četrta različica računalniške igre Grand Theft Auto je izšla aprila letos. Deležna je številnih kritik zaradi spodbujanja nasilnega vedenja. Pa ko bi saj dali sliko iz igre gta 4 in ne gta 3 .. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
NoWii Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Sej kksn folk je tak. ma pač u seb tisto morilsko hladnokrvnost, pa kksn takle spil pomaga to na plan spravit.. Razlika med filmi je pa to, d film traja 2h, to pa spilas 40h. Pa tole je prvoosebno, film pa ne. Verjamem d vsak the 3miljontni froc zarad tega spila, kksnga sosolca poreže, ampak zarad tega se ni treba panike zganjat. To je dons ze skor normalno. In koker si ze reku, nej tastari se kje druge iscejo krivce za take stvari, ne pa v igrcah (to sam zato kr nemarajo spilov)... Quote Link to comment
AntiTrax Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Ma tok sespravjajo na igrce, več folka bi prej povabu v morilski svet kakšen film Teksaški pokol motorko, ni bi šel in zrezal ceu emsto na Shnitzle! Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
lukidd Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 največja fora mi je , ko govori o tem kak ga obkrožajo ženske in živi v razkošju, obenem pa kaže nika vsvojem prvem stanuvanju (tistem od romana) in dečve na plakatih :bowdown: :bowdown: Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaDrung Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Ma kako napihujejo... Govorijo, da je vse skupaj od kraje avtomobila naprej, kot NATANCNI PRIROCNIK za prestopnike. Pa kaj je z njimi? So idioti? Lahko se toliko avtov v igri uzgem brez kljucev, pa tega se ne bom znal izveasti. In razlaga kako je zabavno furati cez ljudi (kao najbolj zabavno v igri).... Res ne vidim zabave v tem, razen ce si idiot, kot tisti novinar. Ne bom nadaljeval, ker nima smisla... Quote Link to comment
Recommended Posts