GBwallace Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 se kaj ve, če nintendo razvija nov GameBoy sistem? Kljub temu da jim DS prinaša bajne vsote, bi blo vseen dobr razvit en sistem k bo na ravni PSPja Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
SolidG Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 DS je za Nintendo tretji steber. Iz tega lahko predvidevamo, da bomo verjetno v prihodnji letih uzrli naslednika GB. Kakorkoli že, nadejajmo se več informacij na E3, ki pa bo itak obarvan v revolucijo. Quote Link to comment
DrMiha Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 novega GBAja ne bomo pomoje ugledali še kaki 2 leti...letos na E3ju bodo itak govorili le o DS/Rev navezi. Sicer pa, ob taki brutalni prodaji DSja ne bi bilo ravno pametno ven ruknit novega GBja. Quote Link to comment
samus987 Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 saj sem že pozabil kje sem to prebral ampak novička je bil zelo zelo zanimiva in je govorila o novem gameboyu z grafiko zmogljivosti GCja in z možnostjo predvajanja filmov in podobnih zadevščin. Quote Link to comment
Oscilious Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Gameboy Evolution? Prezgodaj je še. Že tako je malo huda, koliko konzol mora Ninty redno zalagati: GBA, GBA SP, GBM, NDS, NGC, letos še Revolution......malce huda bi bila. Sam bi rekel, da ne bo nič prej kot po/ob dokončnem zatonu GBA-ja. Quote Link to comment
admins Anduril Posted March 6, 2006 admins Share Posted March 6, 2006 Originalnega GBAja se, kolikor vem, ne dobi več nikjer, GBM pa bo na voljo samo dokler bo povpraševanje in ne namerava ostati v obtoku blazno dolgo. GCju pa pomoje tudi počasi že kar ukinjajo proizvodnjo .. Pomoje bomo prve informacije o GB2 slišali nekje zgodaj naslednje leto .. Quote Link to comment
MaHe Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Pravzaprav je Nintendo napovedal, da razvija tudi nov Game Boy s kodnim imenom "Evolution", potem pa so novica kar izginile, preglasil jih je DS. Ampak najava ni bila nikoli umaknjena Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Wonderboy Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Sicer je fejk, ampak izgleda zelo opasno. Quote Link to comment
RIDDICK Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Zgleda, res zakon ! to bi moral kupit ker pač love Zelda ! Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Ma tako velik fejk to niti ni. Pred casom sem gledal, da je en tip taksno zadevo sam sestavil iz GCja. Drugace pa Rev in DS paseta skupaj kot mama in ata. GBevo tukaj zraven ne bi imel kaj za pocet. Pomoje bo ta bolj v navezi z nintendovo High Definition konzolo, kdajkoli ze jo bodo izdali. Seveda bi tudi kot stand alone konzola, se pravi brez povezave z eno drugo imel smisel. Itak pa v casih WiFija ni nobeno stvar tezko povezat z drugo. Quote Digitalni šepet Link to comment
SolidG Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Na starem forumu je bila celo povezava do strani osebe, ki izdeluje posebne kalupe in ti drobovje GC lepo zapakira v domače ohišje. Ali je bilo to za Dreamcast. Quote Link to comment
mumbo Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Hm, nekaj mi ni jasno. A so igre za GBA in GBA SP identične? A ni GBA SP kot sedj DS lite?? A mi lahko kdo razložili razliko? In kaj je GBM? Quote Link to comment
Lupin Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Igre za GBA, GBA SP in GB Micro so iste, v bistvu je to isti sistem, samo da je malo prenovljen. SP je dodal npr. osvetljen zaslon, rechargable baterijo, Micro pa še boljši, svetlejši zaslon. V bistvu gre za isto foro kot pri PS2 in PStwo oz. DS in DS lite. Sistem je isti, dodane so samo ''malenkosti'' za ''izboljšanje igralne izkušnje'' . Čeprav je to malo marketinškega nakladanja, ti originalnega GBA ne bi preveč priporočal, neosvetljen zaslon in baterije, ki jih moraš menjat, so IMO preveliki minusi. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Sam sem imel GBA in sem vgradil vanj afterburner. Se vedno se mi je GBA SP bolj dopadel. Sploh ne vem, zakaj bi danes se bilo kateri GBA kupoval, ko pa lahko kupis DS (lite). Edino povezave z multiplayerja in povezavez GC ne omogoca. Vendar dvomim, da slovenci dosti nabijajo GBA v multi. Quote Digitalni šepet Link to comment
Lupin Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Al pa če maš špile s starih GB-jev, ki jih še igraš. Čeprav je takih spet bolj malo... Quote Link to comment
Davodax Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 če pogledaš "Game Boy Evolutin" je praktično čisto enaki kot GAme cube. pač prenosni. ampak tipke, cd-ji grafika,itd cele Game cube AMpak še vedno zgleda iber kul :bowdown: Quote Link to comment
Davodax Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Resnično upam da bo ta stvar nekoč ugledala luč sveta :thumbup: :bowdown: Quote Link to comment
MaHe Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Iwata je pred kratkim (intervju takoj po E3) rekel, da je DS po novem postal le polnokrvni naslednik GBA, enako Revolution. GBEja ne bo Viva la DS! Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Davodax Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Iwata je pred kratkim (intervju takoj po E3) rekel, da je DS po novem postal le polnokrvni naslednik GBA, enako Revolution. GBEja ne bo Viva la DS! :crybaby: :crybaby: :crybaby: Quote Link to comment
PSP_BOY Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Originalnega GBAja se, kolikor vem, ne dobi več nikjer Jaz ga imam... Quote Link to comment
Rox Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 komaj čakam da pride nova prenosna kr ds mi postaja dolgocajtn :bringiton: Quote Link to comment
Davodax Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 pa si ga vsaj lastiš? :wtf: Quote Link to comment
tuning Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 DS sploh se vsega pokazal , kar zna:) Glede softwera mislim. Spili imajo se kar nekaj rezerve po moje + mp3ji, filmcki, internet,... Samo en supercard pa je noro kaj se da z njim pocet:) LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
SlashSpeed Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 ja sam to pa res WOOOOOHOO.......ok nimam še nobenega supercarda ampak kolikor sem slišal, bral in gledal posnetke mora biti ql. Še posebno filme(npr.greš nekam na izlet rečmo 5 ur z avtom in lahko gledaš film na DSju), ali pa priključiš slušalke in poslušaš MP3 kolikor hočeš. TO JE LIFE Quote Link to comment
Davodax Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 samo da si potem na boš pozabil kupi Avto Polnilca Quote Link to comment
Recommended Posts