dottor Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 No za rojsni dan sem dobu maketo letala F4 in zraven ni bilo priloženih stekelc! =( pa me zanima če ima kdo slučajno ali če ve kdo kje bi jih lahko dobu? hvala Quote Link to comment
AntiTrax Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Si prepričan...Pri meni so bila velikokrat med navodili in podobno...Mogoče(verjetno) si jih zgubil, saj jih je v škati težko najti, še posebaj ker so čisto prozorna! Če jih pa res ni pa vprašaj, kje so darilo kupili, da greš zamenjati! Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
-SkA- Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Google: http://www3.revell.com/Need-Parts.parts.0.html Quote Link to comment
dottor Posted August 16, 2008 Author Share Posted August 16, 2008 ma to sm jz že lani dobu, pa sm prej mel še ene par za sestavit, tako da je škatla ostala zaprta in ko sm jo odpru pač stekelc ni bilo =S pogledal bom še na link ki ste mi ga dali Quote Link to comment
dottor Posted August 16, 2008 Author Share Posted August 16, 2008 link mi pride prav hvala [ska] Quote Link to comment
Recommended Posts