jureq Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Živijo Imam PSP Slim z costum firmware verzija 4.01 MM3-2 ki sem jo dobil tukaj http://www.dark-alex.org/index_psp.php. In imam naložen Playstation Portable Media player v 1.02 link tegale programa: http://www.psp-hacks.com/file/367. Sedaj pa imam problem program sem naložil po navodilih in potem ko sem ga zagnal se mi je izpisala napaka: The game could not be started (80020148). Ta napaka se mi pojavi pri večini programov. Po internetu sem že veliko gledal kako to odpraviti vendar nism našel nič pametnega. Če je kdo mogoče imel enak problem in ga je rešil ali ve kako se ga reši bi bil zelo vesel da pove. L.p. Hvala Quote Link to comment
Davodax Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 če je to kakorkoli povezano z piratizacijo dvomim, da boš dobil kak pameten odgovor :ihih: Quote Link to comment
NoWii Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Tud mi poiscemo po netu, ko skusamo pomagat, tko d dvomm d bi kej najdl k ti nebi...Sam napises st. napšake u google in ti ven vrze puno forumov, kjer ljudje sprasujejo in resujejo isto... Drgac je pa to direkt najbl pogosta "napaka" pr pspju... Quote Link to comment
jureq Posted August 17, 2008 Author Share Posted August 17, 2008 Sej tko sm iskal sam drgač pa newem a je mogoč v fat and slim v softwareu kaj razlike kr pišejo da programi za fat delajo za slim pa ne :rockbrow: Quote Link to comment
1muvwndr Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Doh, seveda je razlika med PSP fat in slim. Na žalost. PSP fat podpira kernel 1.5 (s katerim dela gora dobrih aplikacij), medtem ko ima PSP slim 2x več rama (TV tuner ipd.). Zakaj slim ne podpira kernela 1.5 pa ve samo sony. Quote Link to comment
NoWii Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 potem pa ima fat se ir port, kar omogoca uporabo ir remota Quote Link to comment
Recommended Posts