MaHe Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Port stare klasike, DN3D prihaja na Xbox. Podobno kot Doom bo vseboval kooperativni način za do štiri igralce, online multiplayer in achievements. Špil je končan ter tudi uspešno prestal Microsoftovo certifikacijo, čakamo samo še na izid. Moram priznat, da sam komaj čakam. Doom na 360 je bil super. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Bartala Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Vao, že se mi cedijo sline. To bo super! In CO-OP?! A že je božič? Quote Link to comment
zyzyx Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Vse lepo in prav, samo na PCju se že lep čas dobi en texture pack, ki špil konkretno polepša (high-res teksture, 3D liki, orožja, itd.). K temu prištejmo natančnejši nadzor z miško in že obstoječo online sceno in nekako ni razlogov, zakaj bi kdo to igral na Xboxu... Quote Link to comment
bmxrider Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Vse lepo in prav, samo na PCju se že lep čas dobi en texture pack, ki špil konkretno polepša (high-res teksture, 3D liki, orožja, itd.). K temu prištejmo natančnejši nadzor z miško in že obstoječo online sceno in nekako ni razlogov, zakaj bi kdo brez spodobnega PCja to igral na Xboxu... tis čudn Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
miwche Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 ne, sej ima prav, določene igre na XBLA so kar velik rip off, plačuješ za nekaj kar je že abandonware in se da dobit zastonj. Quote Link to comment
Bartala Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 ne, sej ima prav, določene igre na XBLA so kar velik rip off, plačuješ za nekaj kar je že abandonware in se da dobit zastonj. But, but multiplayer....Co-op Quote Link to comment
miwche Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 ja, sej vem glih v tem je poanta, da dodajo dovolj nečesa novega, da se folku zalušta kupit. Quote Link to comment
zyzyx Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 But, but multiplayer....Co-op Sej to (in še več z modi) maš tudi v PC verziji. Prihod Duka 3D je vesela novica le za one, ki igrajo igre samo na konzoli. Quote Link to comment
atomikus Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Aja ne bo nič filtriranja textatur? Ne bo nič lepša grafika? Quote Link to comment
lundenberg Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Kako lahko pa doom zloadam iz liva, ker mi prav da ni na voljo na mojem locationu? Quote Link to comment
MaHe Posted August 25, 2008 Author Share Posted August 25, 2008 Kako lahko pa doom zloadam iz liva, ker mi prav da ni na voljo na mojem locationu?Uporabit boš moral drug ISP (tvoj je banan) ali pa proxy ... poskusi v router vnest nastavitve za proxy ali pa se priheftaj preko telefonske (Mobitel, Si.Mobil, T-2 ...) povezave, začni prenos in preklopi nazaj na kabel ... več se ne da naredit. Kar se tiče PC verzije - zanjo vem, ampak je špil tisočkrat bolj zabaven, če ga lahko igram iz udobja naslanjača in to s ploščkom ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
sebek1 Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Tista z mobitelom ne deluje. However mora biti to neka finta z xboxom, ker jaz lahko vse dol potegnem, ne glede na account Us/Uk/Avstrijski ne glede na isp na katerega sem priklopljen. Quote Link to comment
Recommended Posts