eagle Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Sony je naznanil pričakovano igralno konzolo PSP-3000. Največja novost nove konzole je vsekakor napreden LCD ekran, ki podpira boljšo kakovost slike, ostrejše barve in več definicije ko igramo zunaj in na naravni svetlobi. Konzola ima tudi vgrajen mikrofon, ki deluje z aplikacijami, kot sta Go! Messenger in Skype. SCEE bo ponudil programe, ki bodo odlično delovali na novi konzoli, kot je Go! paket za komunikacijo ali igre, kot so Buzz!: Master Quiz, FIFA 09 in Harry Potter. Konzola bo na voljo s 15 oktobrom, cena pa naj bi ostala približno enaka sedanji. Quote Link to comment
PSP_BOY Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Nic kaj takega, da bi bilo vredno menjave zdajsnjega slimkota, drugac pa je ze tukaj tema http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... php?t=5177 Quote Link to comment
sale15 Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 sej bi ga kupu, če: -bo stal 170€ ali manj, -prodam moj psp slim&lite -bom poznal koga ki ga ima, in kaj meni o njemu, -bo na voljo v sloveniji še to leto. Quote Link to comment
1muvwndr Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 BTW, nič CFW na PSP-3000. Kakor tudi ne na slimu z motherboardom TA-088 v.3. Quote Link to comment
sale15 Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 uff če ni CFW-ja pol pa ga sploh nebom Quote Link to comment
NoWii Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Sej pomoje ga bojo v roku dobrga mesca zrusl, pa bo cfw... Sam pol bi se tale homebrew psp scena kr ornk zakomplicirala... Quote Link to comment
1muvwndr Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Ma vsa fora instaliranja CFW je temeljila na nekem bugu med shranjevanjem igre v Luminesu (to je dovolilo CFW na slimu). In trenutno downgradanje temelji na Pandora coru baterije in forsiran vhod v recovery mode kjer se lahko pepiše flash0 in flash1 same konzole (=spremeni firmware). No, motherboard TA-088 v.3 in vsi nadaljni tak način dostopa do recovery moda ne dovoljujejo več. Zaenkrat ni nobenega znanega načina za to premostit, malo verjetno je tudi, da se bo ponovil Lumines bug. Aja, če ima kdo namen kupit nov PSP, naj ga v trgovini prižge. če je gor firmware 4.01 ali kasnejši, je skoraj 100%, da ima v sebi motherboard T-088 v.3 in se ga ne bo dalo unbrickat. Kot izgovor dejte navest, da bi rad preverli če ima kak mrtev pixel :china: Quote Link to comment
NoWii Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Hmm...koker jst vem, z luminessom, nikol nisi mogu odklent slima. Lumines je delal do 3.50 fwja... Quote Link to comment
lukidd Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 sej zato pa sem jes plaču dark alexu 1.5€, da bo ja delu še boljše CFWje Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
1muvwndr Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Hmm...koker jst vem, z luminessom, nikol nisi mogu odklent slima. Lumines je delal do 3.50 fwja... Ne me vzet za besedo, jaz sem to zasledil iz raznih source-ov. Kolkor sem razumu je Luminesov bug omogočil sploh nastanek pandore (forsiran recovery mode) in s tem vso verigo homebrewjev. V novih PSPjih je tak način recoveryja odstranjen in s tem nalaganje raznega stuffa v flash0 in 1 (pandora pač ne dela več). Quote Link to comment
eagle Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 BTW, nič CFW na PSP-3000. Kakor tudi ne na slimu z motherboardom TA-088 v.3. Se strinjam! Quote Link to comment
Recommended Posts