medo Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Zanima me kako najceneje in najbol kvalitetno priklopit trdi disk na PS2 Slim? Kvalitetno je misljeno da stvar deluje v vecini primerih (se pravi filmi, backupi, muska, itd...) Quote Link to comment
mazinger Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 se mi zdi da ne bos priklopil hard disk na pstwo konzolo , vsaj tako sem slisal da hard disk deluje samo na ps2 Quote [<a href="http://profile.mygamercard.net/floskelic"> </a> Link to comment
CTD Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Na slim verzijo ga lahko priklopiš preko USB porta ali pa z prilotanjem na matično ploščo. V prvemi primeru velik del iger sploh ne dela in sama prenostnost podatkov je omejena z USB-jem. V drugem primeru, pa moraš imeti karnekaj tehničnih sposobnosti, da vse skupaj spelješ. In za gledanje filmov in poslušanje muske raje uporabi Xbox ali računalnik, manj komplikacij. Quote Link to comment
medo Posted July 16, 2006 Author Share Posted July 16, 2006 Da nebom nove teme odpiru. Kater igre priporocate? Kaksno dobro FRPjevko morda? Poznam samo FF. Vrjetno je tudi GT4 obvezen Quote Link to comment
>spaceman< Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Da nebom nove teme odpiru. Kater igre priporocate? Kaksno dobro FRPjevko morda? Poznam samo FF. Vrjetno je tudi GT4 obvezen pa Metal Gear Solid Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
medo Posted July 19, 2006 Author Share Posted July 19, 2006 A obstaja kaksna igra v stilu gothica? Se pravi da boji potekajo na tak nacin kot v Gothicu ne pa kot v FF? Quote Link to comment
Bessie Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 HD Advance Sam imam HD Advance 3.0, ki je namenjen bajsiki z vgrajenim diskom in zadeva je super, deluje celo kot povezava med pc-jem in PS2, v tem primeru je PS2 file server in lahko v PC vtakneš originalno PS2 igro ter skopiraš preko mreže na disk, Igro potem lepo pospraviš na polico ali predal kjer se ti na njej nabira prah. Zaganjanje iger iz diska je fantastično hitro in skoraj neslišno (imam 40G Matrox HDD), ne rabiš nobenega mod chipa. Odkar imam HD Advance se je življenje polepšalo. Imam pa še eno zadevico, ki mi je tudi polepšala življenje, še posebej, ko TV ni na voljo imenuje se Adaptec GameBridge AVC-1400 s tem priklopim video/audio izhod PS2 na PC preko usbja in uporabljam monitor namesto PC-ja. Quote Link to comment
simplem Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Bessie...kako se obnese kaj ta GameBridge? Sam iscem nekaj podobnega, da bi lahko igral PS2 na laptopu. Kje si ga pa kupil in za kaksno ceno, ce ni skrivnost ? Quote Link to comment
Bessie Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 e-bay, cene se ne spomnim, sem ga pa zadnjič videl tudi na Computergeeks cena sitnica. Na moje blogu imaš kratek utrinek iz Killzona posnet na notebooku z Gamebridgom, seveda je kavliteta na posnetku slabša, zaradi kompresije itd. utrinek Quote Link to comment
simplem Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Aha...torej za igranje je kul? Ker kolikor sem bral o tem, je ta GameBridge v osnovi namenjen snemanju in zajemanju slik iz iger, mislim nikjer ni nekak tocno napisano da je namenjen pac igranju PS2 na racunalniskem zaslonu. Pozna kdo mogoce kaksno evropsko trgovino s to zadevco, mogoce slovensko , no sej ce ne bo drgac bo pac ZDA :razzy: (cena je pa res ugodna)... Aja pa se neki bi te vprasal glede diska - ti imas PStwo? Potem imas tako nastavljeno - 40GB disk v zunanjem ohisju prikljopljen na USB + HDAdvance pac - in zadeva deluje v redu? Malo ce lahko opises zadevo v praksi - se da mogoce shranjevat igro na disk ali pa vsaj prenasat save iz MC na disk ali racunalnik? Quote Link to comment
Bessie Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Sem parkrat že igral na prenosniku in je bilo ok, ni pa tako dobra slika ker je priključek samo video in ne RGB. Imam PS2 - bajsiko z vgrajenim diskom, zadeva s HD advance deluje tako da image igre posnameš na disk in jo potem zaganjaš iz diska, image lako narediš direkt na pS2 ali preko mreže iz pc-ja, zadeva deluje enako kot da bi imel orinalen cd/dvd s to razliko, da je nalaganje hitrejše in da on-line igre ne delujejo zaradi zaščite. Quote Link to comment
kifni Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Da se tud na PStwo prek HDcombo adapterja ki ga vgradiš. Zraven dobiš še en del ohišja ki se pritrdi pod konzolo da notri pritrdiš disk. Res dobra stvar in lepo zgleda. link: http://www.hdcombo.com/cgi-bin/hdcombo/site.pl?page=installation Quote Link to comment
Recommended Posts