Jump to content

[PS2] PS2 Slim +Trdi disk


medo

Recommended Posts

Na slim verzijo ga lahko priklopiš preko USB porta ali pa z prilotanjem na matično ploščo. V prvemi primeru velik del iger sploh ne dela in sama prenostnost podatkov je omejena z USB-jem. V drugem primeru, pa moraš imeti karnekaj tehničnih sposobnosti, da vse skupaj spelješ.

In za gledanje filmov in poslušanje muske raje uporabi Xbox ali računalnik, manj komplikacij.

Link to comment
  • 5 months later...

HD Advance

Sam imam HD Advance 3.0, ki je namenjen bajsiki z vgrajenim diskom in zadeva je super, deluje celo kot povezava med pc-jem in PS2, v tem primeru je PS2 file server in lahko v PC vtakneš originalno PS2 igro ter skopiraš preko mreže na disk, Igro potem lepo pospraviš na polico ali predal kjer se ti na njej nabira prah. Zaganjanje iger iz diska je fantastično hitro in skoraj neslišno (imam 40G Matrox HDD), ne rabiš nobenega mod chipa. Odkar imam HD Advance se je življenje polepšalo.

Imam pa še eno zadevico, ki mi je tudi polepšala življenje, še posebej, ko TV ni na voljo imenuje se Adaptec GameBridge AVC-1400

1400_490x580.jpg

s tem priklopim video/audio izhod PS2 na PC preko usbja in uporabljam monitor namesto PC-ja.

BessieSABU.png

Link to comment
  • 1 month later...

Aha...torej za igranje je kul? Ker kolikor sem bral o tem, je ta GameBridge v osnovi namenjen snemanju in zajemanju slik iz iger, mislim nikjer ni nekak tocno napisano da je namenjen pac igranju PS2 na racunalniskem zaslonu. Pozna kdo mogoce kaksno evropsko trgovino s to zadevco, mogoce slovensko :roll:, no sej ce ne bo drgac bo pac ZDA :razzy: (cena je pa res ugodna)...

Aja pa se neki bi te vprasal glede diska - ti imas PStwo? Potem imas tako nastavljeno - 40GB disk v zunanjem ohisju prikljopljen na USB + HDAdvance pac - in zadeva deluje v redu? Malo ce lahko opises zadevo v praksi ;) - se da mogoce shranjevat igro na disk ali pa vsaj prenasat save iz MC na disk ali racunalnik?

Link to comment

Sem parkrat že igral na prenosniku in je bilo ok, ni pa tako dobra slika ker je priključek samo video in ne RGB.

Imam PS2 - bajsiko z vgrajenim diskom, zadeva s HD advance deluje tako da image igre posnameš na disk in jo potem zaganjaš iz diska, image lako narediš direkt na pS2 ali preko mreže iz pc-ja, zadeva deluje enako kot da bi imel orinalen cd/dvd s to razliko, da je nalaganje hitrejše in da on-line igre ne delujejo zaradi zaščite.

BessieSABU.png

Link to comment
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.