Skoči na vsebino

Menjava Xbox360 za Playstation 3 - Se splača?


Priporočene objave

Živjo,

zadnje čase nisem spremljal konzolaške scene in nisem obveščen ne o prihajajočih ekskluzivah za zgoraj omenjeni konzoli, ne o ostalih novostih, prednostih...

Situacija je sledeča. Doma imam Xbox 360. Ker sem trenutno na zeleni veji, pa sem razmišljal o menjavi Xboxa 360 za Playstation 3 oz. o dokupu PS3 (čeprav ne vem, če je to smotrno), ker iz velikih ust (sicer laičnih) slišim, da se slednjemu in njegovim lastnikom obeta lepša prihodnost.

Rad igram športne, dirkaške, pogojno strelske igre (če je dober online način). Za razne (MMO)RPG, Adventure, single player strelske igre se niti najmanj ne zanimam. In ja, 9/10 igranja preživim na Live-u. Ima PS3 boljšo online zasnovo?

Kaj vi mislite?

Aja, pa upam, da te teme ne boste izrabili za kakšno tretjo svetovno vojno ali kaj podobnega, vsak naj pove svoje mnenje in tako bomo najbolj zadovoljni :)

Hvala za odgovore in lep pozdrav

Link to comment

Ma ostan na X360, men je PS3 totalno brezveze, sploh če ti online kej pomeni, ker na PS3 je res v kurcu (sorry ampak je res). :bleh:

Lahk b izdej razglabljal čez po lstrani in "argumentiral" itak bi na koncu pršu do istga zaključka; PS3 smrdi.

Če že kej pol si probi kje sposodit konzolo da enkrat obrneš MGS4 ker se res splača, ostalo je pa bolj kot ne šoder razen če imaš žensko ki jo bo rajcal linux na PS3 in ostalo high-tech w/ no use sranje, raje dej tistih 400e v Karitas boš vsaj kej dobrga še zram nardiu.

PS: Aja vidim da te dirkačine zanimajo pol bi ti znal pasat en PS3+volan+GT4, baje je kul, men avti ne ležejo tk oda ti ne morem kej več svetovat.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

hehe

to kar si sedaj povedal mu dosti ne pomaga, razen da si popljuval drugo konzolo. Prva stvar PS3 online ni totalen drek, ampak je dober.Vredu ni tako dobro izpiljen kot xbox360, pa vseeno je na nivoju.

Druga stvar, grafika in vse to je dokaj podobno, ceprav ljudje iscejo cim vec napakic oz. slabsih detajlov, samo zato, da bi oblatili drugo konzolo.

Na koncu pa vrjtno bo ps3 res neki najboljsga, kot pravis. Ni pa nujno.

Na tvojem mestu bi prvo pomislil kaj kupim, ne da kupim pa potem zalujem za odlocitvijo ( se mi je podobno zgodilo pri airsoftu) .

GT: jonskiC

Link to comment

Ma ok gremo se delat objektivne al kaj? Ko ti rečeš da je zadeva vredu/dobra je to isto subjektivno kot če jaz rečem da je zanič. Človeku bo veliko bolj pomagal če poveš kakšno iskreno izkušnjo in v mojem primeru je ta izkušnja bila pač slaba. Moj namen je bil namenoma oblatit PS3 ker pač tako mislim, sej tip je sam vprašal kaj si mi mislimo. Kapiš?

Za razne argumentacije zakaj tko in tko ma pa itak tip materiala na 100 straneh v že omenjenem topicu.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Mah, MGS ni tip igre, ki bi me zanimal (Single player ne igram sploh sploh), GT5 - kaj pa vem, imam Forzo, Forza mi ni ravno tip dirkačine, ki bi mi ustrezal (rajši mam tiste arkadno začinjene - PGR :thumbup: ).

Jaz sem pa po zadnjih nekaj novicah na strani mislil, da je PS3 online boljši, pa sem se očitno zmotu (sploh, ko sem videl, da bomo morali na en demo čakati lastniki xboxa dalj časa).

Koliko se pa razlikuje številka igralcev na Live-u in na PS3 networku (kakorkol se mu že reče?) ?

Hvala, LP

Link to comment

Meh nisem nič počekiral ampak sigurno bo kmalu če že ni zdavnaj bila cifra 10.000.000, medtem, ko na PSNju imaš ugibam 4 miljone folka, kjer je pa treba odštet 500.000 zarad raznih firm ki uporabljajo samo Folding@home in -11 zaradi lukidda, k iskuša s posedovanjem 11ih PS3jev svetu dokazat kako dobra konzola je....em pač nevermind him!

Če ti je pa PGR tip dirkačin kul po lsi pa itak zmagu z PGR4, ker vsaj men je to najjača dirkačina evar.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.