Sasuke Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Kot veste je bil nedolgo nazaj shod po celem svetu da se pevci ne bodo razšli in shod je bil seveda tudi v sloveniji. Pa si vsi poglejte nujno tale filmčk kaj si nekateri mislijo o RBD zakaj ne smejo razpast http://rbd.si/clanek/novice/fantje-o-rbd.html#video Če se hočte mal nasmejat je ogled NUJEN Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
TriGGer Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 "A lahko še koga pozdrav'm? Ja, jaz bi pozdravo moje prijatlje pa očkata pa mamico ja tud... Živjo... Hvala. Ja pa napišem u gugl translejt pa mi pol prevede" Keri joke Quote Link to comment
PaNdEcK Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Poglejte na SFS temo "mm". Smo se že razpisali o tem Quote Link to comment
H5n1 Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Kje je lukidd? Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Sasuke Posted August 27, 2008 Author Share Posted August 27, 2008 En frend je najdu Netlog od unga ta prvega ko govori http://sl.netlog.com/tehlittleone He is a freak Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
PaNdEcK Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 U celo na netlogu je Ajde sasuke, dodaj ga pod frende Quote Link to comment
Sasuke Posted August 27, 2008 Author Share Posted August 27, 2008 sem ga že sam me ni sprejel s sošolci bomo še mal probaval mogoče bo pa koga sprejel : ) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
PaNdEcK Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Napiši mu, da si RBD fan Quote Link to comment
drkalica Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 to se je ta mudel zajebavu Quote RBD RBD RBD rulezzzz !!!!!! Link to comment
Mesko Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 RBD SUX! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: Quote Wiiha! Link to comment
AntiTrax Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 RBD SUX! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: Enako Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
SlashSpeed Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Ej fantje brez spama! :annoyed: Quote Link to comment
raizuken Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 RBD SUX! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: Enako +1 DOST SPAMA AJDE! Quote Link to comment
Icmajster Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Doma ga niso pustil , pa kaj a se ta model zajebava ? Quote Link to comment
raizuken Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 pa btw unemu kidu na koncu mama bere podnapise? Quote Link to comment
shoelace Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Taprvi tip je men deloval zelo pedrsko?! Quote xFire: spankrock Link to comment
fire_soul Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Ta tip je iz RBD hate group, a ne vidte da se zajbava + RBD fani so mel rdeče majce, ta ma oranžno Quote js ne vem no Link to comment
Travar Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Matr kako je mularija danes retardirana... Res nevem kam gre ta svet... Quote Link to comment
drkalica Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Tale mudel k klele gowori je mene sprejel na netlogu k sm napisu da sm rbd fan Quote RBD RBD RBD rulezzzz !!!!!! Link to comment
SoftyPro Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Tale mudel k klele gowori je mene sprejel na netlogu k sm napisu da sm rbd fan Ja saj si, poglej svoj podpis Quote Link to comment
NoWii Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Lol, kko se loh pogovarjate o RBD shodu na nacin, d usi k so tm, so pedri No, sm z vami (RBD suck v vsakem pogledu zivljenja..) In netloh mi je zmeri bl usec ej... (kot stran) Quote Link to comment
Greymon Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Kot veste je bil nedolgo nazaj shod po celem svetu da se pevci ne bodo razšli in shod je bil seveda tudi v sloveniji. Pa si vsi poglejte nujno tale filmčk kaj si nekateri mislijo o RBD zakaj ne smejo razpasthttp://rbd.si/clanek/novice/fantje-o-rbd.html#video Če se hočte mal nasmejat je ogled NUJEN neverjetno, kaj si vse ne zmislijo :doh: namesto da tam "protestirajo", bi rajši šli na pivo :ihih: (pa se ga ruknili ) gre kdo zravn? Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
SlashSpeed Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Taprvi tip je men deloval zelo pedrsko?! A ni očitno, da je bil peder? Novinar:"Pa vesta kaj pojeta?" Otroka: "......." "mmm" "sva že mal pozabla" Kaj je narobe z današnjim folkom. RBD naj razpade, pa bo mir. Aja, pa Tokio Hotel naj tudi razpade . Quote Link to comment
NoWii Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 O ja...Nej en še billa brcne u jajca, pa se bo glasbena scena zbolsala za 50%.. Quote Link to comment
lukidd Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 hehe, to bi bil win če bi jih šli emoti tepst. itak se dans družba deli po muski: -metalci -rokerji -emoti -emoti k hočjo bit metalci -emoti k hočjo bit rokerji -RBD in podobne pizdarije (Tokio Hotel) -Balkanci -Tehnači -Houserji (skor isto k tehnači) -Rasta (jamajška muzka, bob marley pa te fore) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts