Mini.Shark Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Moj bratranec si je kupil Ps 2 Slim in swap magic 3.6.Tool C mu ne gre noter ker je z neko plastiko zalito pa me zanima ce poznate kaksno trgovino ali pa koga ki bi znal tole narediti ? Pa nekje blizu maribora ali pa blizu murske sobote ce je keri. Quote Link to comment
lukidd Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 najbolj je a pošlješ playgamu, v novomesto, popravijo/urihtajo v enem dnevu, aja, sorči za reklamo šefi --------------------- italjani so pi*ke Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
policaj Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 sej nima zalito, pomoje je samo tista železna zaščita, imam sedaj kluče, se pravi gre preko železne zaščite, jo ne rabiš niti zvijat, zelo priročno, dela le 1 min, cena 2k oz 2k vse v kopletu 3kom! Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Recommended Posts