1muvwndr Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Dobro je vedeti, da se skoraj vsi novi PSPji, ki imajo na sebi official firmware verzijo 4.01 ali kasnejši NE DAJO več downgradati/modificirati s custom Firmware-om. Nove matične plošče (T-088 v.3 in kasnješe) namreč ne podpirajo več vstopa v service mode s pomočjo Datel Tool/Pandorine baterije. Zaenkrat ni znanega načina, da bi se na take PSPje naložilo custom firmware in slabo kaže tudi za prihodnost. PSP-3000 definitivno ne bo downgradable, ker bo njegova matična plošča temeljila na istem principu kot T-088 v.3. PSPji z matično ploščo T-088 v.1 in v.2 se dajo unbrickat menda LE s programom Despertar del Cementerio v.7 in Pandora Installerjem 3.xx. Viri (da ne bo kdo reku, da si izmišljujem stvari): DarkAlek's Blog, site z vsemi "osnovnimi" zadevami za PSP - DarkAlek je bog PSPja, oče vseh M-33 CFWjev. On je tisti, ki trenutno drži CELOTNO homebrew PSP sceno na nogah. Če on reče, da se ne da, potem se res ne da. PSP-Ita - italjanski PSP community, če znaš italjansko boš tle našel 1001 uporabnih programov (npr. razni predvajalci, ki podpirajo .AVI format, PDF/DOC/TXT readerje, razne konverterje...), homebrew iger in goro vodičev za čisto vsako stvar, ki zadeva PSP. Disinter - verjetno najlažji CFW installer/downgrader za zčetnike. Proji itak uporabljamo DarkAlekov Despertar. Quote Link to comment
tuning Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Oj tudi jaz sem zasledil da pandora ne deluje na najnovejsih PSPjih. Samo sem zasledil da od 4.05 naprej. BAje. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
oNeiRoS Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 jaz sem dobil PSP 2004, bios 3.70...kupljen v Bigbengu maja letos ...pandora ne dela več!!! Quote Link to comment
1muvwndr Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 Si siguren? PSPji na katerih ne dela Pandora so prišli na tržišče konec julija, pri nas pa menda jih še niti ni. No, tle v Kopru jih še ni, BigBang ima še "stare" zaloge, čeprav še zadnje, ki so downgradable (MB T-082 v.2) Quote Link to comment
SoftyPro Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ah v BB so itak samo ene fukovke nič ne vejo pa staro robo imajo-v tem primeru je to sicer ok. Quote Link to comment
Recommended Posts