ranma Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Jah mam par vprašanj. Nameravam si kupiti DS lite in bi imel nekaj splošnih vprašanj glede iger, homebrewa ipd ipd... Torej... DS lite se mi najbolj splača kupiti v Mullerju ker je tam še najcenejši. Kaj mislite vi? Potem... v kateri slovenski trgovini ali slovenski spletni trgovini bi lahko dobil nintendo DS igre v angleščini. Za eno že vem, če veste vi kaj več mi prosim povejte. Magar tu ali pa preko msnja. Glede R4 kartice. Je Moonshell že na kartici ali si jo moram kako drugače naložiti, da mi bo potem delal npr. mp3, video, slike, opera browser... Igre daš samo na micro SD kartico in ti dela če se ne motim? Glede Wi-fi connectorja. Kupim ga najbrž lahko v kakem mullerju... Kako se igra multiplayer. Recimo rad bi igral s prijateljem. Morava oba imeti connectorja ali samo eden in kako deluje, kako naštimaš, kakšen princip? Če mi lahko še kaj poveste, vi kar... če bom pa imel še kaj za vprašati bom pa vprašal Quote Ranma Link to comment
Zanxy Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 No ja jas sem ga kupil v mullrju, nevem kaksna je cena v Bing bangu... Ce kupis kartico R4 se potem nerabis sekirat glede iger katere bi kupil ^^ ker je zelo veliko iger z Ds Dowload play..... glede monshella, je zraven, vendar ti bolj priporocam da ga dowlowdas posebej ( dobisa polek se konverter za dpg(video na Ds)) Wi-Fi konektor pa kr kupi v mullerju, ce ga nimajo pa reci usluzbencu da ti ga naroci =) Mislim da bi blo to vse z moje strani. Quote Link to comment
ranma Posted August 31, 2008 Author Share Posted August 31, 2008 Hvala... zdj bi samo še par razlag potreboval na vprašanja ki sem jih prej zastavil. Quote Ranma Link to comment
Qui Gon Jinn Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 DS lahk kupiš v Smartu v italiji stane samo 149 eurov(jezik spremeniš v angleščino) za igre kupovat maš bigbang,muler.in eno spletno igabiba če ne 3d svet,bof če rabiš wi-fi conector(verjetn misliš wifi usb conector)ga lahk kupiš na bofu al pa bigbangu mulerju uglavnem pa dela tako da ti cd ki ga dobiš poleg usb conectorja ustaviš v pc ga inštaluiraš pol moreš sklopt požarni tid in še neki u glavnem maš tuki člank,: http://www.konzole-slovenija.com/module ... ticleid=35 ubistvi moraš gledat da na škatli kaže znak de j špila wi-fi in potem se zmniš z par ljudmi si mizmenjate friend code in igrate kot prek interneta samo da po DS-ju prek wi-fi conection de boš vedu za wi-fi špile: http://www.gameogre.com/reviewdirectory ... 0World.jpg poleg napisa NintendoDS mora kazat tak znak: http://i100.photobucket.com/albums/m10/ ... n_logo.jpg Ihope i explained well enough Quote One and only... ...me. Link to comment
ranma Posted August 31, 2008 Author Share Posted August 31, 2008 Oky ql to. Sam ker v mullerju majo ponvad bol nemški stuff. A je DS ki bi ga kupil tam v angleščin ali je v nemščin. A loh pol spremenim? Je kdo kupoval tam? Hvala za info. Pa prosim ne zaklent. Bom imel še kar nekaj vprašanj v kratkem Quote Ranma Link to comment
Qui Gon Jinn Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 ja če muler nima kakih posebnih DS-jev ni problem kr loh v nastavitvah DS-ja spreminjaš jezik mislim da so tej:italijanščina,angleščina,japonščina,španščina pa francoščina se mi zdi Quote One and only... ...me. Link to comment
tuning Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Al pa v BigBAngu mislim da je tudi 150EUR. Pol pa ce mas tisto kartico za 20EUR bonusa, ce jo pa nimas jo bos pa dobu in bos imel 20EUR popusta pri naslednjem nakupu. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
ranma Posted August 31, 2008 Author Share Posted August 31, 2008 Najbrž bom kupil tole: http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=3 ... CDD86F248B Upam da je bel... Ker baje se manj vidijo prstni odtisi? Quote Ranma Link to comment
PaNdEcK Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Če ti piše.. Barva: Srebrna Quote Link to comment
ranma Posted August 31, 2008 Author Share Posted August 31, 2008 Opsala... kako sem lahko spregledal xD Quote Ranma Link to comment
Greymon Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 sem tudi mel probleme z barvami, prvo sem si želel črnega (govorim o DS-u ), pol ko sem v trgovino prišel pa so tam bli sami beli (Big Bang).. pa sem kar belega vzel... in sem mislu, da mi bo žal (bela barva mi ni bla lih kaj preveč všeč ) pol čez en čas, sem se pa navadil (bela barva je kul )... če boš kupoval DS v Big Bang-u, se ti splača vzet še 3 leta (se zgodi) garancijo... (to je fajn vzet še posebej, če si bolj neroden ) se pa na DS-u bele barve prej pozna umazanija (preden greš igrat, raje umij roke ) na črni barvi se res poznajo prstni odtisi (na beli skoraj nič ) srebrna pa mi ni preveč všeč, ker zgleda kot, da bi bil DS iz aluminija aja,, če si kaj gledal po internetu, obstaja še mnogo barv Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Zanxy Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 sem tudi mel probleme z barvami, prvo sem si želel črnega (govorim o DS-u ), pol ko sem v trgovino prišel pa so tam bli sami beli (Big Bang).. pa sem kar belega vzel... in sem mislu, da mi bo žal (bela barva mi ni bla lih kaj preveč všeč ) pol čez en čas, sem se pa navadil (bela barva je kul )... če boš kupoval DS v Big Bang-u, se ti splača vzet še 3 leta (se zgodi) garancijo... (to je fajn vzet še posebej, če si bolj neroden ) se pa na DS-u bele barve prej pozna umazanija (preden greš igrat, raje umij roke ) na črni barvi se res poznajo prstni odtisi (na beli skoraj nič ) srebrna pa mi ni preveč všeč, ker zgleda kot, da bi bil DS iz aluminija to pa ni res jas mam belega pa se sploh nic umazanije ne pozna Quote Link to comment
Greymon Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 sem tudi mel probleme z barvami, prvo sem si želel črnega (govorim o DS-u ), pol ko sem v trgovino prišel pa so tam bli sami beli (Big Bang).. pa sem kar belega vzel... in sem mislu, da mi bo žal (bela barva mi ni bla lih kaj preveč všeč ) pol čez en čas, sem se pa navadil (bela barva je kul )... če boš kupoval DS v Big Bang-u, se ti splača vzet še 3 leta (se zgodi) garancijo... (to je fajn vzet še posebej, če si bolj neroden ) se pa na DS-u bele barve prej pozna umazanija (preden greš igrat, raje umij roke ) na črni barvi se res poznajo prstni odtisi (na beli skoraj nič ) srebrna pa mi ni preveč všeč, ker zgleda kot, da bi bil DS iz aluminija to pa ni res jas mam belega pa se sploh nic umazanije ne pozna ja zanxy, najbrž zato, ker maš vedno čiste roke... (offtopic ) Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
ranma Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 Ja jz upam da majo v kompletu tudi belega + pokemon rangers. Stane 170€ al kolk že, če pa kupim DS in igro posebej me pa pride 190-195€ Itak sem si pa umislu eno R4 kartico tk da ni blema Kok pa stane 3-letna garancija v Big bangu? OFF TOPIC: Zakaj nimam možnosti pod mojim profilom napisat kraj, kere konzole imam ipd.? Quote Ranma Link to comment
Greymon Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ja jz upam da majo v kompletu tudi belega + pokemon rangers. Stane 170€ al kolk že, če pa kupim DS in igro posebej me pa pride 190-195€ Itak sem si pa umislu eno R4 kartico tk da ni blema Kok pa stane 3-letna garancija v Big bangu? OFF TOPIC: Zakaj nimam možnosti pod mojim profilom napisat kraj, kere konzole imam ipd.? 3 leta garancije je okoli 20€ (meni se zdi, da točno 20 )... pol 6 let,,se mi zdi da je za 40€ (samo to se ti ne splača, ker ne boš mel 6 let en pa isti DS al? :ihih: ) jaz ti iz osebnih izkušenj povem, da si je fajn nabavit 3 leta (teh 20€ za 2 leti več garancije).... sicer mojemu prjatlu (DS-u ) še se ni nič zgodilo, pa vseeno, (včasih mi pade na tla, pa nikoli neveš kaj se lahk zgodi ) se opravičujem, ker preveč filozofiram :rockbrow: Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
ranma Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 Zato si tukaj da mi daš tak nasvet Greymon. Nobenga filozofiranja ni. Thx vsem... bom kupil potem še s 3 letno garancijo. Quote Ranma Link to comment
ranma Posted September 4, 2008 Author Share Posted September 4, 2008 Aja a če ga kupim v Mullerju... tam imajo tudi garancijo ali ne? Ali ti ga kar zamenjajo če se kaj pokvari? Jutri ga imam namen iti kupit tak da bom ogoče meu še kaj vprašanj. Quote Ranma Link to comment
Zanxy Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Aja a če ga kupim v Mullerju... tam imajo tudi garancijo ali ne? Ali ti ga kar zamenjajo če se kaj pokvari? Jutri ga imam namen iti kupit tak da bom ogoče meu še kaj vprašanj. Ja imajo garancijo mislim da 1 leto =) Quote Link to comment
ranma Posted September 4, 2008 Author Share Posted September 4, 2008 Oooo upam da je res tako, ker ga potem kupim tam. THANKS! Quote Ranma Link to comment
ranma Posted September 5, 2008 Author Share Posted September 5, 2008 Čez eno urco pa po DS lite-a A mi kdo še lahko priporoča kakšno dobro igro poleg AW: DC-ja. Pa pri advanced wars... ali lakho igraš igro tudi tako 1 na 1 proti DSu ali je možnost samo kampanja in preko wi-fija? EDIT: Aja pa kupujem nekaj iger če mogoče niste opazili. Tak da kar ponudite xD Quote Ranma Link to comment
Zanxy Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Splaca se ti kupit The World Ends With You, Animal Crossing: Wild World, Final Fantasy 4,..... =) Quote Link to comment
Davodax Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 The World Ends With You je najboljša igra za DS :bowdown: Quote Link to comment
ranma Posted September 5, 2008 Author Share Posted September 5, 2008 Evo jaz imam zaj nintendo DS lite :bowdown: Sem si kupil še nek zaščitni set in igro Hamsterfreunde, kjer piše da je igra v nemščin v resnic ma pa 6 ali 8 jezikov Za začetek bo... ciljam na Brothers in Arms DS, Metroid primer hunters ali advanced wars dark conflict. Za TWEWY bom pa še premislil vidva Quote Ranma Link to comment
Davodax Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Lol, to nimaš kaj mislit Quote Link to comment
Zanxy Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Lol, to nimaš kaj mislit Se strinjam, zame ni bolse igre =) ceprav na insane la kak je ze ono najtezje je kr tezko =P Quote Link to comment
Recommended Posts