Jump to content

Recommended Posts

No kolikor vem obstaja ena igra ( stara nevem okoli leta 2000 je prisla vun) Zacen se na crko Z, in je RPG, zraven mas fairya in take finte. ( pa ni zelda :a_a: in ne delam se norca) pa google nic ne najde. tako da cek do ve bi prosil ce pove .... :car::chicken:

jaz jo imam.,

sam mi deluje le do 4 levela.

http://www.squakenet.com/computer_games ... 76&title=Z

res ful huda igra.

Sam je pa res če jo po spletu dol vlečeš manjkajo nekateri fajli.Ki jih pa najdež v drugih mapah kot na download.com sem našel in sedaj mi deluje sem trenutno v 13 levelu.

sig-4-si-2-sispeed_479.gif

eh,,raje si nabavi C&C (kerikoli del)... :bringiton:

je boljše :ihih:

--------------------------------------

Nameless_Dragon_Clan (NDC)

-=NDC=-Incure (incureseek)

-------------------------------------------

Airsoft SWAT

----------------------------------------------

Pink-Ponk team RPF

No kolikor vem obstaja ena igra ( stara nevem okoli leta 2000 je prisla vun) Zacen se na crko Z, in je RPG, zraven mas fairya in take finte. ( pa ni zelda :a_a: in ne delam se norca) pa google nic ne najde. tako da cek do ve bi prosil ce pove .... :car::chicken:

jaz jo imam.,

sam mi deluje le do 4 levela.

http://www.squakenet.com/computer_games ... 76&title=Z

res ful huda igra.

Sam je pa res če jo po spletu dol vlečeš manjkajo nekateri fajli.Ki jih pa najdež v drugih mapah kot na download.com sem našel in sedaj mi deluje sem trenutno v 13 levelu.

Sorry lepo da si si vzel cas za pomoc vendar to ni to kar isem saj to je strategija ono je pa RPG. ime je misleno zacne se z crko Z pol pa nekaj dalje recimo Z_ _ _ _ ( to ni prava dolzina imena!)

82640-JR97UNR.gif