Zanxy Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 No kolikor vem obstaja ena igra ( stara nevem okoli leta 2000 je prisla vun) Zacen se na crko Z, in je RPG, zraven mas fairya in take finte. ( pa ni zelda in ne delam se norca) pa google nic ne najde. tako da cek do ve bi prosil ce pove .... Quote Link to comment
DIRT Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 No kolikor vem obstaja ena igra ( stara nevem okoli leta 2000 je prisla vun) Zacen se na crko Z, in je RPG, zraven mas fairya in take finte. ( pa ni zelda in ne delam se norca) pa google nic ne najde. tako da cek do ve bi prosil ce pove .... jaz jo imam., sam mi deluje le do 4 levela. http://www.squakenet.com/computer_games ... 76&title=Z res ful huda igra. Sam je pa res če jo po spletu dol vlečeš manjkajo nekateri fajli.Ki jih pa najdež v drugih mapah kot na download.com sem našel in sedaj mi deluje sem trenutno v 13 levelu. Quote Link to comment
Greymon Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 eh,,raje si nabavi C&C (kerikoli del)... :bringiton: je boljše :ihih: Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Zanxy Posted August 31, 2008 Author Share Posted August 31, 2008 No kolikor vem obstaja ena igra ( stara nevem okoli leta 2000 je prisla vun) Zacen se na crko Z, in je RPG, zraven mas fairya in take finte. ( pa ni zelda in ne delam se norca) pa google nic ne najde. tako da cek do ve bi prosil ce pove .... jaz jo imam., sam mi deluje le do 4 levela. http://www.squakenet.com/computer_games ... 76&title=Z res ful huda igra. Sam je pa res če jo po spletu dol vlečeš manjkajo nekateri fajli.Ki jih pa najdež v drugih mapah kot na download.com sem našel in sedaj mi deluje sem trenutno v 13 levelu. Sorry lepo da si si vzel cas za pomoc vendar to ni to kar isem saj to je strategija ono je pa RPG. ime je misleno zacne se z crko Z pol pa nekaj dalje recimo Z_ _ _ _ ( to ni prava dolzina imena!) Quote Link to comment
Alkhor Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Si siguren da začne na črko Z? Jaz se ne spomnim nobene.. Povej pa ali je to action RPG/JRPG.... Pa ali je pogled izometričen ali 1st person... mogoče potem mi pade kaj na pamet Quote Link to comment
Zanxy Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 ja povedau sm kaj vem :S vem da je 3rd person view.... vec pa ne pa 3D je xD Quote Link to comment
AntiTrax Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Povej platformo, mogoče bom pa znal pomagati... Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Zanxy Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 PC mislim da samo PC.... Quote Link to comment
AntiTrax Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Mislim da sem našel...Naslov je ZanZarah:The Hidden Portal! Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Zanxy Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 Hvala ti, tocno to kaj se iskal =9 Quote Link to comment
zyzyx Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 oo, to sem pa še jaz igral. Sicer samo demo, a je bila kr zanimiva arkadna avanturica. Naziv igre je res tak, da si ga ni mogoče zapomnit, hehe. Quote Link to comment
Recommended Posts