jonynho Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 :bowdown: prosil bi za informacijo če mogoče ve kateri kje bi lahko kupil camero za psp,če se sploh da kje pri nas :bowdown: Quote Link to comment
lukidd Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 ja itak :bowdown: :bowdown: :bowdown: kupiš v bigbangu :bowdown: :bowdown: pa jo maš :bowdown: :bowdown: seveda rabiš PSP verzije 3.0, ki ga dobiš nevemkje Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
jonynho Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 saj verzijo 3.0 ni teško dobit jo že imam samo updejtam ga jas si samo močno želim kamere hehe ker prinas je nikjer nimajo zdaj me samo zanima v kerem big bangu? in če veš približno kakša je cena? :bowdown: Quote Link to comment
lukidd Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 ma daj no... hec je bul, kamere v svetu še ni utun, pa 3.0 FW tudi ne Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
totalg33k Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Poglej malo med novice Klik Pa jeseni pride komaj k nam Quote Link to comment
jonynho Posted July 13, 2006 Author Share Posted July 13, 2006 aaa ql ql hvala seeno hehe Quote Link to comment
mumbo Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 a je res težko v google vpisat psp camera? tako dobiš milijon informacij, med drugim tudi to: The last time we spotted the PSP EyeToy, it was slated for a September release and looking pretty shiny. It's looking just the same, but this time Japanese site ITmedia has managed to get a cloeseup with the device. As far as anyone knows, the EyeToy is still due for September, but the picture does reveal the camera to be a 1.3 megapixel model. Sony has been pretty mum about the capabilities of the camera other than a new video chat service, which is due for October, but we're sure they'll find a way to put all that faux-chrome goodness to good use. vir: http://www.engadget.com/2006/06/30/psp- ... than-ever/ Se pravi, kamera pride na trg komaj septembra! Quote Link to comment
lukidd Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 [sarkezem]ja, on ma tudi 3.0 FW, itak[/sarkazem] Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Blindek Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 kako je kaj zdej z tole kamero? Quote Link to comment
Guest biggie Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 mene pa neki zanima,če mi lahko kdo pomaga ker sem nob za te stvari kupil sem psp za zelo smešno ceno(10k),ampak ne deluje mi osvetlitev:( ekran dela ampak osvetlitev ne,kaj naj naredim? verzija je 2.8 hvala! biggie Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Verjetno je to vzrok smesne cene. Upaj, da ti bo znal kdo pomagat. Jaz ti ne znam. Drugce pa google is your friend. Quote Digitalni šepet Link to comment
FiR3F0X Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Za PSP kamero rabis firmware 2.82 ali pa 2.71 SE-B Quote Custom Firmware 3.52 M33-4 Link to comment
FiR3F0X Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Kamera je šele na japonskem tako da dokler ride v evropo. Iz japonske se je ne splača naročit ker moraš plačatkamero+carino+poštnino LP, FiR3F0X Quote Custom Firmware 3.52 M33-4 Link to comment
lukidd Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 ohoho, zelo sem zainteresiran za nakup kamere na japonskem (toliko o carini, FIREF0X, si že kaj naročal da si tako sigurn da bo?) vendar znam kurc kaj japonsk (kuničiva je zdravo, ane?) torej, prosil bi za direkten link, vendar ne playasia.com, ker ne pošiljajo v €U. se lepo zahvaljujem Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
FiR3F0X Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Ne jst nisem nič naročal...... Upam da bo kamera kmalu v evropi pa gps Quote Custom Firmware 3.52 M33-4 Link to comment
totalg33k Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Zakaj pa ti bo kamera koristla? A slikat se bo tudi dalo? Quote Link to comment
MaTiCeK Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Seveda se bo dalo Kolk sem zasledil je kamera bolj slabe kvalitete, tako da se ne prevec veselit. Quote Digitalni šepet Link to comment
jurc-back Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Zanima me, kje se bo kamero dalo kupiti in koliko bo stala? Kolikor sem zasledil na spletu ima kamera 1.8 mega pixla! Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
lukidd Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 nep, kamera je 1.3 MP in omogoča snemanje inu slikanje. drugače pa me zanima, oziroma prosim naj mi da kdo link za nakup kamere. magari v UK. Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaHe Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 PlayAsia ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
admins matej1990 Posted May 6, 2007 admins Share Posted May 6, 2007 Hehe... xD Zakaj pa je sploh uporabna ta kamera? Za slikanje ma slabo resolucijo. Kaj bo enaka funkcija kamere kot pri Xboxu, kjer se boš ob igranju snemal in te bo nasprotnik gledal? Ne razumem točno njenega namena. Naj nekdo prosim napiše kje je to uporabno. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
lukidd Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 PlayAsia ... kako, če ne pošiljajo v €U? Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaHe Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Froogle saves ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
admins Anduril Posted May 7, 2007 admins Share Posted May 7, 2007 kako, če ne pošiljajo v €U? Od kje ti pa ta ideja? Razen če so nedavno spremenili svojo politiko, so od nekdaj lepo pošiljali v Slovenijo .. Quote Link to comment
MaHe Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Mja, zaradi Sonyjeve tožbe proti LikSang si ne upajo prodajat Sonyjeve robe v Evropo. Hvala, Sony. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Recommended Posts