Jump to content

[Super smash bors. REV] pogovor o možnih novih characterjih

samus987

Recommended Posts

torej malo za zabavo sem odprl tale topic. notri pišite kateri liki bi lahko v novem SSbju, katere bi radi videli etc.

torej da kar začnem =)

zelo rad bi igral kakega dark samusa =) (kot nekakšen klon samusa), zanimiv bi bil tudi kak sonic/shadow (vendar pomoje malo verjetno ker je to sega). kaki nov lik iz fire emblema nebi škodil, kakega f zeroja itd.

morebiti tudi nov lik iz twilight princessa ali celo dark link =)

morda kaki nov RETRO character =) ali bodo spet ruknili G&W. pa kaki novi pokemoni... lol =) sam da pikachu ostane :rock:

če bi lepo prosili Square-Enix bi lahko notri vrgli še Clouda. si kdo lahko misli da bi notri vrgli nightmarea (kar se seveda nebo zgodilo, a vseeno)

Hmm, ja lahko bi bil kaksen kmet z vilami iz RE4, rajt? :hyper:

Oki, šalo na stran. Pomojem bodo vsi standardni N liki, navadni, malček predelani z novimi forami.

Bomo mogli z frendi še kdaj zašpilat SSBM na GCju, ker mi je res zabaven multiplay špil! Eden boljših likov pa mi je Kirby :D

re.jpg
HeHe Falco...sej on strelja lahko tudi z pistolo, rajt? Namrec z njim me je vedno en kolega streljal z daljave v glavo...jaooo sem ga prepizdil... :annoyed:

Komaj čakam novi del!! :thumbup:

liek BOOM HEADSHOT x)! ja jest z njim vedn ownam. frend preprost noče več špilat proti men :bringiton: sam drugače njegov blaster ni tolko dober. bolš je tisti Reflector, burning bird al kaj je že pa phantasm

V špilu bo ziher neverjetno veliko likov. Bi naj bil eden glavnih ciljev po besedah Miyamota...

Sicer pa tud upam na Pikmine al pa kake stekle Nintendogse! :bringiton:

nuffin better than kickin innocent puppy ass x) :ihih: drugače pa saj veste... japonci so japonci :china: nikoli neveš kaj vse si zmislijo. notri lahko 99% pričakujemo kakega novega pokemona x)

Ne vem kako, da ni nobeden omenil WARIA, lik ki bi moral biti prisoten že v SSBM. Noter so lahko dali neuporabneže tipa Mewtwo in Pichu, Waria, ki pa bi bil zagotovo boljši, so izpustili :annoyed:

Upam, da te napake ne bodo ponovilo v SSBR.

Pa kako lahko pričakujete, da bodo vključili Pikmine, če skupi z listkom niso niti 3 cm visoki. Mogoče bo v zvezi z njimi kakšen event, v kaj drugega pa močno dvomim.

no ja... mewtwo je pa ja bil čisto kewl =) tako ali tako bodo v noem SSBju dali tako ali tako kakega novega pokemona =/ wario bi bil tudi super ja

si kdo že kaj predstavlja število cahracterjev? glede na število ki je bilo v SSB in na število ki se je pojavilo v SSBM (številop cahracterjev seveda) bo verjetno še več charcterjev kot v SSBM =) ko bi vsaj bilo res

no ja... mewtwo je pa ja bil čisto kewl =) tako ali tako bodo v noem SSBju dali tako ali tako kakega novega pokemona =/ wario bi bil tudi super ja

si kdo že kaj predstavlja število cahracterjev? glede na število ki je bilo v SSB in na število ki se je pojavilo v SSBM (številop cahracterjev seveda) bo verjetno še več charcterjev kot v SSBM =) ko bi vsaj bilo res

Fora v SSB je ravno v uravnoteženosti tega titanskega števila likov.. ne pa imel nič proti, če likvidirajo JigglyPuffa. Prokleto pojoče zmene :x

Fora v SSB je ravno v uravnoteženosti tega titanskega števila likov.. ne pa imel nič proti, če likvidirajo JigglyPuffa. Prokleto pojoče zmene :x

hehe- to z jigllypuffom ti pa dam čisto prav =) . jaz sem 100% prepričan da ga nebo več, ker v teh 4 letih je prišlo spet bogve koliko poemonov in ni vrag da jih nintendo nebo ruknil notri, razen če bo mel kak old-shcool style in bo jigglyja obdržal :ihih:

• 3 weeks later...
No se bom jaz nekaj napisal.

Pomojem ne bi bil Slab kaki Darth Vader in Ryu iz Ninja Gaiden. Darth Vader z LightSaber Ryu pa z Lunarom to bi bil totalen razče#$%. Pa Hyrule je bil meni najboljša mapa v SSB.

hja bi bil raz*"#%$ samo meni soebno nebi bilo všeč ker Vader preprosto nima čara za tako vrsto igro s tako sorto characterjev ;)

• 4 weeks later...

mal sm razmišljal kar se tiče andya in hawka... recimo bi mela za posebne udarce, da bi napadala z njihovimi enotami (tanki, bomberji, helikopterji), kao da bi ukazvala napad.

Oba se bi lahko zdravla samo andy dvakrat bolj k hawk, hawk bi pa k bi sebe zdravu drugim tako škodo delal. Sam zato bi mogla napolnt star-meter oziroma combo, ki ga bi dobil vsi junaki, k bi doskrat upalil nasprotnika zapored. Neke vrste ultima...

ideja

:)

.___.

(+,+)

(/.:: )

"#"

• 1 month later...