Igi24 Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Mene zanima ta kabel , ki ga dobiš zraven v premium paketu , se da s tem kablom tudi na navaden TV priklopit ali ga je treba dokupit? Quote Link to comment
sebek1 Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Da se na navadni tv priklopit ja. Quote Link to comment
liverpool Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Ce je ze tk - oz. ce mas na razpolago VGa monitor - tipriporocam VGA kabl!!! Quote Link to comment
Igi24 Posted August 12, 2006 Author Share Posted August 12, 2006 Mene zanima kak je z igrami , če igraš xbox360 na CRT monitoru baje da nekatere ne moreš igrat ker so zaklenjene na 50Hz. Kak je s tem , mi lahko kdo razloži , ker si mislim kupit VGA kabel pa nevem če se mi sploh splača. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 CRT monitor ima najmanj 60 hz če ni iz pamtiveka.Nisem še slišal, da bi bila katera igrica zakljenjena na 50hz ?? Problem je pri starejših televizorjih, ki ne zmorejo 60hz (za igro DEAD OR ALIVE 4) ne pa pri CRT monitorjih...Zaenkrat sem lahko igral vse igre ki jih imam COD2, DEAD OR ALIVE 4, BLAZING ANGELS,PGR3,...Brez kakršnegakoli problema. Quote Link to comment
Igi24 Posted August 12, 2006 Author Share Posted August 12, 2006 A imaš xbox360 priklopljen na CRT monitor , če imaš kakšna je kvaliteta slike? Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Nimam več na CRT monitorju sedaj mam na LCD monitorju preko vga spliterja dokler sem mel na CRT-ju tud ni blo problema.Slika je fantastična neprimerno bolša kot na TV sprejemniku razen če nimaš HD LCD tv sprejemnik z možnostjo predvajanja 1080i! Quote Link to comment
Igi24 Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 V kateri trgovini se bi dalo dobit ta VGA splitter , ker sem že klical v kar nekaj računalniških trgovin pa ga nimajo. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Igi24 jaz sem zadevo dobil na REMIS-u drugače bi pa Tech trade moral tudi imet. recimo dobi si tole: http://www.aten.com/products/productIte ... =subClass3 al pa tole, to mam jaz: http://www.digitus.de/scripts/digdetail ... DC+VRM812E Lp Quote Link to comment
Igi24 Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 Danes sem dobil VGA kabel za xbox360 , ko sem ga priklopo na monitor je na xboxu začela utripati rdeča lučka monitor pa se ni prižgal , kaj moram storit , prosim za pomoč. Quote Link to comment
DrMiha Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Danes sem dobil VGA kabel za xbox360 , ko sem ga priklopo na monitor je na xboxu začela utripati rdeča lučka monitor pa se ni prižgal , kaj moram storit , prosim za pomoč. si vse pravilno prištekal, so vsi kabli pravilno pritrjeni? Koliko rdečih lučk ti je gorelo na konzoli? Quote Link to comment
CTD Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Rdeča utripajoča lučka pomeni, da je prišlo do hardverovske napake. - izklopi konzolo, odklopi in ponovno priklopi vse kable, ter prižgi konzolo (če še zmeri ne pomaga) - izklopi konzolo, odklopi vse iz konzole (kable, HD, plošček, spomisko kartico itd...), ter brez teh priklučkov zaženi konzolo (če tudi to ni pomagalo) - klic na M$ servis in popravilo konzole Quote Link to comment
DrMiha Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 CTD, ne ga takoj prestrašit, če sveti ves krog je morda samo kakšen kabel premalo zatlačen notr. Drugače pa so tele rdeče lučke pravi strah in trepet lastnikov X360... Enivej, tisti krog je razdeljen v štiri dele. Kateri gori rdeče, od tega je odvisno, kakšna napaka je. Če svetijo vsi štrije oz. cel krog - AV kabel ni priključen v konzolo oz. ga konzola ni zaznala. Svetijo 3/4 kroga - hardverska napaka Sveti leva polovica kroga - konzola se pregreva Sveti četrtina levo spodaj - hardverska napaka. Quote Link to comment
Igi24 Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 Sem že rešil problem , cel krog je svetil , ker kabel ni imel stika , si imel prav ja. Zdaj me motita edino tista dva črna robova zgoraj in spodaj , verjetno ker igre ne podpirajo 4:3 format , nevem. Quote Link to comment
DrMiha Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Sem že rešil problem , cel krog je svetil , ker kabel ni imel stika , si imel prav ja. Zdaj me motita edino tista dva črna robova zgoraj in spodaj , verjetno ker igre ne podpirajo 4:3 format , nevem. hm, poglej malo v nastavitvah, mislim da bi se moralo nastavit razmerje slike. Naj kak lastnik X360 pove... Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Ja robovi so zato, ker so igre narejene za widescreen 16:9.Dashboard bi pa moral bit v 4:3 formatu! Mal si tam pod nastavitvami poglej kjer lahko tudi nastavljaš resolucije. Quote Link to comment
Igi24 Posted August 21, 2006 Author Share Posted August 21, 2006 V kratkem si bom kupil LCD monitor , in seveda nanj priklopil xbox360. Zanima me glede te ločljivosti na LCDjih , ki naj bi bila standardna in jih naj nebi bilo dobro spreminjat zaradi slabše slike , kako je s tem pri xboxu , na kakšni ločljivosti igrate ? Razmišljal sem tudi o široko zaslonskem LCDju , ki bi bil verjetno bolj primeren za xbox igre , ampak ima format 16:10 , xbox igre pa podpirajo format 16:9 . Ima mogoče kdo ta široko zaslonski LCD , in mi razloži kak je z to zadevo? L.P Quote Link to comment
360gamer Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 pod nastavitvami se da res vse zrihtat...k je tok različnih resolucij na voljo,da ni res.. Quote Link to comment
Godlike Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Ali je za vga kabl nujno potreben spliter? David Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
Igi24 Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 Če imaš več naprav priklopljenih na zaslon , je dobro imeti spliter , da lahko med njimi preklapljaš , drugače pa ni potreben. Boš pa potreboval VGA razdelilec , če boš priklopil na monitor. Quote Link to comment
Godlike Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Ma ne imam samo x360 gor prkloplen. Samo imam kabel na monitorju ki se neda odstranit zato sem kupil pretvornik ''zenski-zenski'' s 15 pini(za monitor) Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
icemarik Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Kaj je razlika med tema kablima??? no tale drug ma optični izhod a se splača investirat v ta dražji kabel ali bo tisti cenejši zadost dober??? http://www.norastran.com/index.php?hv=1 ... &item=2948 http://www.norastran.com/index.php?hv=1 ... &item=2951 Quote Link to comment
kekken3 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 En ima optični izhod (za ozvočenje), drugi ne. Quote Link to comment
Igi24 Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 Kateri LCD monitor za xbox 360 bi bil bolj primeren , naprimer ta Wide LCD 20" Samsung SyncMaster 205BW ali kateri 19" palčni lcd? Prosim za pomoč ker se nikakor ne morem odličit. Quote Link to comment
icemarik Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Kakšen 16:9 bi bil najboljši saj je večina iger v 16:9 modusu. Quote Link to comment
Recommended Posts