Jump to content

Supreme Commander

lundenberg

Recommended Posts

Evo tabu :D

Zanima me, če je kdo že mel šanso sprobat SC za boxa in kako se obnese. Nekateri pravija da ni tako hudo, nekateri pravijo da imajo rajši malarijo. U glavnm ni nekega definitivnega mnenja. Prav tako ne izključujem možnosti za patch, saj je preteklo obdobje od golda, izida v NTSC in sedaj v PAL. Če je kdo probu...

lundenberg.png

Ok, vzel sem si ene pol urce in sem sprobal mal špil (dobro, Tutorial sem šel igrat, ampak že s tem se da nekak vidt kako stvar dela).

Všeč mi je, da ekran ni nafilan z elementi vmesnika kot je pri PCju, pač pa imaš določene informacije (recimo kok maš teh resourcev) stalno prikazane, ker jih pač stalno rabiš - ostalo pa dobiš če izbereš gor, dol, levo al pa desno na D-padu.

Pa tud na hitro si zapomneš katere gumbe uporabljat, tko da tudi pri temu nebi smel bit problemov.

Kaj še ... aha, grafika je čist v redu (nisem opazu kkšne hude razlike med grafiko na PC verziji), moti me sicer neko rahlo zatikanje (ampak verjetno je pri tem kriv DVD) ...

Tko da za moje pojme je špil vreden igranja, sploh če ste že na PCju igral in vam je všeč. :)

hweba.png

No jst sm tud probu tole čudo. Žal je največji problem v tem, da je SC enostavno še vedno prezahteven špil. Zooming, ki je ključen za snovanje strategije je tudi vzrok za zatikanje, ki je moteče, vendar prebavljivo. Mogoče bo HDD install v prihodnosti kaj več prinesel, vendar to je to. Vse ostalo je drugače na nivoju, še posebej kontrole, ki so naravnost fenomenalne in prvič uporabne v strategiji na konzoli. Čeprav moram pripopniti, da so Company of heroes verjetno edini način strategije, ki bi na xboxu enostavno blestel in blestel. Squad based commanding z neštevilčno armado in bolj priročen prikaz bojevanja (SC ima problem z scalingom, ker en tankec zgleda kot en tankec, vendar od blizu zgleda kot 3d škatla z cevjo, od daleč pa kot zvezde na nebu. Torej...Total annihilation za PC je in ostaja kralj grandioznih RTS-jev.

lundenberg.png