lundenberg Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Evo tabu Zanima me, če je kdo že mel šanso sprobat SC za boxa in kako se obnese. Nekateri pravija da ni tako hudo, nekateri pravijo da imajo rajši malarijo. U glavnm ni nekega definitivnega mnenja. Prav tako ne izključujem možnosti za patch, saj je preteklo obdobje od golda, izida v NTSC in sedaj v PAL. Če je kdo probu... Quote Link to comment
weby Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Popoldne bom sprobu kako zgleda špil na 360-ju pa če me ne bo kdo prehitel poročam mal če je vredu pa to edit: fak no, nimam nč cajta da bi stestiru ... če nebo me noben prehitu, upam da mi bo do konca tedna znesl stestirat špil ... soriii Quote Link to comment
shoelace Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 kako se obnese zadeva? Mal se mi lušta kako novo strategijo udart, zaenx je res amo LOTR BFME 2 bil carski z 4 player onlineom da smo lahko direkt 3 vs. 1 igral defend. Quote xFire: spankrock Link to comment
weby Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Ok, vzel sem si ene pol urce in sem sprobal mal špil (dobro, Tutorial sem šel igrat, ampak že s tem se da nekak vidt kako stvar dela). Všeč mi je, da ekran ni nafilan z elementi vmesnika kot je pri PCju, pač pa imaš določene informacije (recimo kok maš teh resourcev) stalno prikazane, ker jih pač stalno rabiš - ostalo pa dobiš če izbereš gor, dol, levo al pa desno na D-padu. Pa tud na hitro si zapomneš katere gumbe uporabljat, tko da tudi pri temu nebi smel bit problemov. Kaj še ... aha, grafika je čist v redu (nisem opazu kkšne hude razlike med grafiko na PC verziji), moti me sicer neko rahlo zatikanje (ampak verjetno je pri tem kriv DVD) ... Tko da za moje pojme je špil vreden igranja, sploh če ste že na PCju igral in vam je všeč. Quote Link to comment
lundenberg Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 No jst sm tud probu tole čudo. Žal je največji problem v tem, da je SC enostavno še vedno prezahteven špil. Zooming, ki je ključen za snovanje strategije je tudi vzrok za zatikanje, ki je moteče, vendar prebavljivo. Mogoče bo HDD install v prihodnosti kaj več prinesel, vendar to je to. Vse ostalo je drugače na nivoju, še posebej kontrole, ki so naravnost fenomenalne in prvič uporabne v strategiji na konzoli. Čeprav moram pripopniti, da so Company of heroes verjetno edini način strategije, ki bi na xboxu enostavno blestel in blestel. Squad based commanding z neštevilčno armado in bolj priročen prikaz bojevanja (SC ima problem z scalingom, ker en tankec zgleda kot en tankec, vendar od blizu zgleda kot 3d škatla z cevjo, od daleč pa kot zvezde na nebu. Torej...Total annihilation za PC je in ostaja kralj grandioznih RTS-jev. Quote Link to comment
shoelace Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Če hoče kdo it kak match bom danes/jutri gor (odvisno kdaj se vrne Live) Quote xFire: spankrock Link to comment
shoelace Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Zakaj ta špil tako šteka?! Quote xFire: spankrock Link to comment
weby Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 V tvojo tolažbo, ni kriv tvoj DVD oz. tvoja konzola, ker tud men šteka :S Quote Link to comment
Dejch Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Neki se je govoril, da je slab port, pa tud 360 malce presvoh za vso dogajancijo in velikost samega spila. Tole je bol PC zadeva, ne vem kaj so se silil dat na konzolo. :doh: Quote Link to comment
H5n1 Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Mogoče bo boljše, ko pride novi update :rockbrow: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
shoelace Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Kva jamrate biochez! Zloadite zadevo da vas ninja golden-shaolin-wutang-style pobruka ne pa met bednih izgovorov ja mami šteka dej mi rit obriš!1 Bemti banda, je lajv že nazaj? Quote xFire: spankrock Link to comment
H5n1 Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Kva jamrate biochez! Zloadite zadevo da vas ninja golden-shaolin-wutang-style pobruka ne pa met bednih izgovorov ja mami šteka dej mi rit obriš!1 Bemti banda, je lajv že nazaj? Zakaj ta špil tako šteka?! Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
shoelace Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Pa to je Mlaky napisu ko je pr men sprobu ti s ceu čudn! Quote xFire: spankrock Link to comment
Recommended Posts