eagle Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 prosim pišite vse o zvezi z tem kaj moraš imeti da lahko igraš igerce na računalniko 3d Quote Link to comment
anc165 Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 prosim pišite vse o zvezi z tem kaj moraš imeti da lahko igraš igerce na računalniko 3d Majhne možgane Igre (vsaj moderne) so že narejene v 3D. Tole ti pa varjetno oči poškoduje, sej še film v kinu težko gledaš... Quote Link to comment
Greymon Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 prosim pišite vse o zvezi z tem kaj moraš imeti da lahko igraš igerce na računalniko 3d Majhne možgane Igre (vsaj moderne) so že narejene v 3D. Tole ti pa varjetno oči poškoduje, sej še film v kinu težko gledaš... jo,, mudel ma prav.. s temi 3D očalami, če gleaš vsaki dan, po 3 ure, maš pol čez teden dni že tetraedraste oči Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
eagle Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 aha kaj to rabiš kakšen poseben monitor za to al pa kaj takega? Quote Link to comment
anc165 Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 aha kaj to rabiš kakšen poseben monitor za to al pa kaj takega? Ne zdi se mi da samo špegle pa en program. Sej je ena taka tema že bila malce poglej po forumu. Quote Link to comment
NoWii Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Eni spili imajo tudi prav to opcijo.. TrackMania naprimer Pa res je d si oči ornk poskodujes loh, ampak to pomoje sam na zacetku, dokler se ne navadis. Npr., sm ze gledal 2filma v xpandu v 3d (obakrat so me FUUUL oci bolele), zdej pa k sm TrackManio spilu u 3d doma, je blo vse lepo in prav Quote Link to comment
cs-g33k Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 A veš kaku se ti tu oči zjebejo? Quote http://img46.imageshack.us/img46/2404/23410lo6.gif Link to comment
anc165 Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 A veš kaku se ti tu oči zjebejo? Ja prilagajajo se na drugačen način vida in se uničujejo.... Quote Link to comment
eagle Posted October 2, 2008 Author Share Posted October 2, 2008 kaj recimo trackmanio nations z kakimi očalami lahko igraš to kaj ono tudi vela kaj v xpandu dobiš?xd Quote Link to comment
AntiTrax Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Eh ma daj to je nubsko...Če maš dost dobro grafo da poganjaš na High, tega ne potrebuješ!! :ihih: Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
NoWii Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 kaj recimo trackmanio nations z kakimi očalami lahko igraš to kaj ono tudi vela kaj v xpandu dobiš?xd Igras z tistimi zeleno-rdečimi. Ena "leča" rdeča druga pa zelena. Sej kr hudo izpade Sam nevem..bolj sprosceno loh iras brez unih speglov..sam se pa splaca probat Quote Link to comment
eagle Posted October 3, 2008 Author Share Posted October 3, 2008 aha kje pa se lahko kupijo ker sem malo iskal pa nič nisn zasledil :S Quote Link to comment
PaNdEcK Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 pikapolonica, baby center... Quote Link to comment
cs-g33k Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 mogoče je tole http://www.geek-shop.si/index.php?page= ... &Itemid=53 lp Quote http://img46.imageshack.us/img46/2404/23410lo6.gif Link to comment
NoWii Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Ja, to je nekaj drugega.. To ti vse špile kaze v takih barvah, da jih z ocalah zaznavas kot 3d. Tise ocala, ki jih rabis za trackmanio, se dobi zastonj Loh jih pa tud kje kupis za drobiz, al pa nardis sam.. Sej ne recem d je z temi, ki si jih ti prilepil kej narobe ane...sam mejckn drage so.. Quote Link to comment
eagle Posted October 3, 2008 Author Share Posted October 3, 2008 jaz sem jih zdaj sam naredo pa so shit take čudne barve so :S pa oči puna pečejo, ko pa sem bil v xpandu pa je blo čisto normalno z tistimi Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Oh fantje..že gledanje v zaslon je "več ali manj" škodljivo za oči, vi pa hočete še 3D očala? Kam gre ta svet Quote Link to comment
anc165 Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Oh fantje..že gledanje v zaslon je "več ali manj" škodljivo za oči, vi pa hočete še 3D očala? Kam gre ta svet Tvoje 1111 sporočilo Ja če si gledal wall e si videl kaj je bilo z ljudmi, vsi so bli na kavčih pa še hodt niso znal (sad thing) Quote Link to comment
Recommended Posts