Lala Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Nažicala sem beauty-beauty-beautyful game ZanZarah Pol sem pa na Gamespotu našla cel kup podobnih špilov in med vašimi Ugotovi igro tudi. Povejte mi, a se še kje dobijo ti stari špili- ne na netu, ker nimam kartice, ali ima kdo od vas kaj podobnega in ne igra več-kupim. Ja,ja, saj vem, da se je to igralo pred sto leti- mislim, da 1999, mam pač rada stare špile sploh pa takrat še vedla nisem, kaj je računalnik. A mi lahko priporočate še kak naslov? Kire ste vi igrali? Quote Link to comment
zyzyx Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Mogoče Hype: The Time Quest? Quote Link to comment
zyzyx Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Mogoče bi ti bil všeč Fable: http://www.lionhead.com/fabletlc/ Še ena zanimiva varianta Zelde, le da bolj vseobsegajoča (kar se ji imo ne posreči najbolj). Quote Link to comment
Junior Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Kolikor se spomnim, je okoli leta 2000 bila tudi ena fina zadevica, ki se ji je reklo "Technomage". Quote Link to comment
zyzyx Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Kako si se pa te spomnil? Ja, Technomage-a se tudi jaz bežno spomnim, je bil hvaljen v Jokerju. Vendar gre za razliko za luštkano diablovščino, ne variacijo Zelde, kar so prej omenjene zadeve Quote Link to comment
Junior Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Saj nikjer ne piše, da se za "Zelde" gre, ampak za luštkane PC zadevice, ki so nastale okoli leta 2000. To pa Technomage sigurno je. Quote Link to comment
Lala Posted September 27, 2008 Author Share Posted September 27, 2008 Super ste- take iščem,ja Ne vem,kje so se take igre zgubile- v našem Big Bangu je samo strelanje( nimam nič proti,sam počasi dosadi), 70 km v LJ se mi pa tud ne gre iskat. Sem se odločla, da bom dala en oglas v Salomonca al pa kam, valda bom našla koga,ki še to ma. Hvala za predloge! Quote Link to comment
Recommended Posts