eagle Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 lp, zanima me če ima kdo pravi tatu in če to boli ko si ga daš risat ? Quote Link to comment
anc165 Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Nebi imel čeprav kaki hitman na vratu začasno bi blo cool Quote Link to comment
NoWii Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Nimam, bi pa mel. Pa tud ni izključno d ga nebom, brt ga ma.. tko d nebi blo nc narobe, ce bi si ga se jst umislu.. Ze vem kje, pa prblizn kaksn, kdaj bi si ga dal, pa se nevem . Sem mislu letos za nov let..sam bo treba prestavt Quote Link to comment
AntiTrax Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Mogoče bi ga mel, ampak zaenkrat sem raje pri NE. Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Bassivity Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Verjetno bo kak ko bom dobil idejo kaj bi si dal (nekaj da mi bo kaj pomenilo, ne nek brezvezn tribal)... Pa verjetno s kombinacijo UV tattooja (noro zgleda): Quote Link to comment
TriGGer Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Če bi mel res dobro idejo, pa en pravi plac, potem mogoče. Drugače se mi pa razni Tribal style pa fakin kitajske pismenke zdijo skrajno bedne. En sošolc si je dal pred časom tole kitajsko sranje na roko. Pa sem ga vprašal, kaj bi naj to pomenlo, pa pravi, da je kao "Playa Number One" al neke takega Valda, got owned b!tch Quote Link to comment
_tweety Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Jaz zbiram pogum (in denar) za eno luštno vilo na narti/gležnju... Mislila sem že lani jeseni, bom pa najbrž letos za rojstni dan ali kaj takega... Če bo kej bolelo sporočim ) Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
eagle Posted October 4, 2008 Author Share Posted October 4, 2008 pa kolko to sploh približno stane za kaki tatu srednje velikosti? Quote Link to comment
jonski Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 moja sestra ga ima, nek simbol, tak soncek , je pa bol majhn... baje boli tam kjer imas kost oz. kjer ni veliko koze. vsaj tako sem slisal od sosolcevega fotra... Quote GT: jonskiC Link to comment
Lala Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Jaz ga mam- pa boli tud sploh pol par dni,ko je še svež in rdeč. Bi pa rekla,da dvakrat premislite KAJ si boste dali,da vam ne bo čez leta žal,ko sploh ne bote več vedli,kaj pomeni. Pazte tud,kdo vam ga bo delal,da ne fašete kake okužbe- je le pod kožo. Gledala sm eno oddajo,ko so meli ful alergije na barvo za tatooje je blo grdo za videt. Pač pazite,komu se date v roke Quote Link to comment
baller Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Kok morš sploh bit star da si lahko daš tatu? Quote Link to comment
eagle Posted October 4, 2008 Author Share Posted October 4, 2008 ja sej lahko greš prej ampak moraš iti z enim od staršev Quote Link to comment
NoWii Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Če bo kej bolelo sporočim ) Dej prosim Kok pa to sploh stane priblizno...Recimo d bi mel črno-belega 10×5cm ? @jonski: Sm tud jst slisal da boli predvsem nad tanko kozo (nad kostmi)..ampak problem je v tem, da mas v podrocju trupa, 80%kosti spodaj @Lala: Ja, boli par dni..sam teh par dni je pa svinsko, al? +Ne si ga dat na prevec vidno mesto, ker ce ga mate naprimer nizko na roki, vas v marsikatero sluzbo ne sprejmejo..paše navelicas se ga, ce ga skos gledas Quote Link to comment
Lala Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Svinsko,ja- sej ti da neko mazilo ki kao pomaga sam tisto je bolj zato,da se ne vname,pa itak se in oteče. Res je,da maš lahko probleme kasnej- moja sestrična ma tatoo na členkih prstov in jo majo vsi za arestanta in zajebavajo v službi je tak bol darkerski tip. Končano ma pedagoško pa dela na pošti,ker jo nikjer ne vzamejo. Za moške je drgač,pa vseeno se najde kdo,ki te ma za kriminalca,če vidi tatoo. Bi rekla,da še mal počakte al pa res dajte na tako mesto,da ni že iz aviona vidno. Zdaj sem se spomnila- pred leti je v naši ulici mel en psihič tetoviranga tiča (majke mi,ne lažem) tko ob strani face od temena dol,da je zgledalo ko da mu gre vrh v usta,ej. pol so ga prisilil,da je šel na operacijo,čez par mescev ga je pa spet mel. Zdaj je valjda v norišnici, če je še sploh živ. Sosed pa je mel Popaja od dlani do komolca,pol je mel pa neko nesrečo in so ga v bolnici šivali točno na Popajevi glavi,zdaj ma pa sam vrat pa telo Quote Link to comment
Recommended Posts