admins Anduril Posted July 24, 2006 admins Share Posted July 24, 2006 .. celo škatlo rezervnih delov za originalnega Game Boya, servisna navodila za NES, GB in SNES? Verjetno še marsikej drugega v škatli, česar se mi niti ne da pregledati. Dam zastonj, če pride kdo iskat, drugače roma po hitrem postopku v smeti. Quote Link to comment
admins Anduril Posted July 24, 2006 Author admins Share Posted July 24, 2006 Nope, špilov ni, samo rezervni deli. Well, the offer's expired .. gre v smeti. Žal. Quote Link to comment
Bianca Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Fak, si že zavrgel? :crybaby: Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
admins Anduril Posted August 11, 2006 Author admins Share Posted August 11, 2006 Aye kept'n. Mam pa še podobno škatlo z rezervnimi deli za GBA SPje, ampak te pa ne dam .. Quote Link to comment
Dejko44 Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 kaj mas se kake spile za SNES :cash: .ker jih resno rajim hvala Quote Link to comment
MaDrung Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Jaz imam kakih 8 NES spilov. Hoce kdo kupit?? :evil: NES konzola, oziroma njen ponaredek, ki sem ga kupil v takratni ERI (trgovina), ki je bila preigrana vsegaskupaj kaksnih 999999 ur se vedno dela. Ko sem nazadnje igral je se vse vredu delalo. Sem pa pred kratkim spet prizgal, pa konzola se vedno dela, vendar je oba kontrolerja pozrl cas. Enostvno ne delata vec. Konzole ne dam, ker je najdragocenejsa materialna stvar, ki jo imam, prodam pa igre. Torej gor s ponudbami! Sigurno bo vse slo v roku 8 ur.... :razzy: Quote Link to comment
SNES_g33k Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 mmm... jst bi pa rabu ksne spile za snes.. ke jih mam sam 46 pa sem ze use parkrat ubrnu Quote Link to comment
Recommended Posts