lukidd Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 torej, semle pišite vaše izkušnje z raznimi igrami, da bomo vedeli katere kupiti bom začel GTA:LCS torej, GTA za na pot igra je eden izmed glavnih razlogov zakaj sem kupil PSP in me zaenkrat (še) ni razočarala, pravtako sem užival ob raznem hombrewu, ki ga omogoča GTA igra je med "must have"™ , saj ponuja obilico streljanja, napetih misij dalje POP:reveltions igra me je precej razočarala, glede na to, da sem velik POP fan predolgi nalagalni časi, težke puzle (jebemti prihod v prvi stolp) ja pa kul, da lahko igraš enako kot na PC-ju dalje™ ridge racer no ja, kar kul zadevica, čeravno preveč arkadna: - ko se zaletiš v zid avto kar odbija od njega (dobesedno) -prelahka, čeravno so višji nivoji hudimano težki še nekaj me moti: avti so neki izmišljeni(aučččč- komar ma je piknu) dalje™ prsuit force zanimiva, inovativna, domiselna zabavna, čeravno so leveli zelo težki ni pa za počasnoprste™ dalje™ loco roco iiiiiiii kako je luškan,iiiiiiii res je, loco roco je enostavno nalezljiv, zanimiv nadzor, dobro vključevanje glasbe v igro samo, ter luškanost bejbe vam s tem špilom ne uidejo (razn če gledajo kaseto, in umrejo) dalje™ exit zelo dober koncept, fin nadzor, ter težavnost, ki je ravno pravšnja za vse pa še bonus: možno si je dolpotegniti bonus levele, mislim da jih je okrog 100+ še 100 klasičnih dalje™ NFS:MW5-1-0 kr kul špil, samo grafika bonus pa je infrastrukturni način, saj je jako fino zvečer leči v posteljo, nakar naščiješ japončka ko psa in še megaman: maverick hunter x zelooooooooo težek špil, ne priporočam začetnikom drugače pa zelo zanimiv to so špili ki sem jih zaenkrat igral, pričakujem pa: lumines2, tekken:DR, GT mobile, ki pridejo še letos aja, pa ql poteza od sonya, da so PSP igre že platinaste (nekatere) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
lukidd Posted July 31, 2006 Author Share Posted July 31, 2006 eto danes sem dobil lumines, in je prfekten :bowdown: sicer sem igral na kolegovem PSP-ju, ker je moj trenutno na hrvaškem(še en kolega, pa to) pište kj, rad bi vedel če se mi še kir splača Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaHe Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Kakšna pika ali vejica bi bila na mestu, pa brez zamere ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
lukidd Posted July 31, 2006 Author Share Posted July 31, 2006 kaj točno želiš povedati? v prvem postu? tam res, poglej kdaj sem pisal bil sem že res orenk utrujen aja, zakaj dubl post? ker nočim da tema crkne Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
xxxs Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Evo jst imam naslednje igre: -everybody´s golf - f1 grand prix - medievil resurrection - nba street showdown - ssx on tour - prince of persia reveltions -pro evolution soccer 5 - grand theft auto liberty city stories Quote Link to comment
lukidd Posted August 22, 2006 Author Share Posted August 22, 2006 emm? daj opis, saj si prebral Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Guest BelzeBub Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 SSX: Tour Dobil poleg, tako da sem imel prvi dan kaj igrati. Igra mi je bedna, zaradi premalo prog in premalo trikov ter manjka motivacije za igranje (nagrade). WRC Dokaj kul igra, sicer težka (morda zaradi tega, ker je bila moja prva dirkačina? ), z izredno lepo grafiko ter, če se ne motim, možnostjo igranja po spletu. Zahvala Jokerju, da so mi jo poslali. Lumines Odlična igra, z mnogo različnimi mapami, odlično idejo ter še boljo izvedbo. V njej najdemo raznorazne načine igranja, od tega, da se nam vsake tri minuto zamenja podlaga ter glasba, do sestavljanja oblika. Res zelo dobra igra. Tony Hawk's Underground 2 Remix Igro sem kupil v Belgiji, tako da je jezik Francoski in mi je posledično igranje bilo oteženo (zaradi mnogih navodil), ampak angleškom walkthroughom se je dalo skoznjo lepo prebit. Igra mi je osebno zelo všeč (na računalniku sem igral le THPS3), dodane so 4 nove stopnje in igra je baje boljša kot na računalniku . Različica za PSP vsebuje vse kar je bilo na računalniku ter še nekaj dodatkov. Vključuje Jackassovski humor v Story Modeu, ter klasični (sicer manj) zajebani Classic mode. Ko recimo igramo na najlažjem levelu, bomo odklenili 4+ nove karakterje, če na srednje-težkem levelu, zopet 4+ nove itd., tako da je motivacija za igranje velika. Burnout: Legends Dobra dirkačina, ki ima spektakularne animacije, ko se razbiješ a se jih kmalu naveličaš. Avtov je precej(od formul, do avtomobilov iz 30ih) (licenca ni odkupljena), prog kr malo, nasprotniki ne prinašajo ravno izzivam, čeprav te znajo včasih s kakšnim Takedownom presenetit. Tekken: Dark Resurrection Sicer sem čisti novinec v pretepačinah, tako da bogvekakšne kritike ne pričakujte. Igra je do novincev z nekaterimi karakterji malce neprijazna (na medium). Dva lika sta popolnoma nova, in sicer Dragonov ter Lili. Grafika je enako dobra kot na PS2 in se mi zdi, da ni nič okrnjena. Moti me le, da so na začetku že vsi liki odklenjeni. Pa igrati je ni mogoče prek neta (lahko snemate le wallpaperje, ghost packe in pdb.). Drugače pa igra seka. :bowdown: Quote Link to comment
hipy3012 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Daleč najboljše igre na PSP-ju so GBA igre preko emulatorja Poskusite Zeldo Minish Cap pa vam bo vse jasno. Edina igra,ki me še ni odvrnila od igranja PSP-ja. Ter stara a še vedno vrhunska igra SUPER Pang preko SNES emulatorja. Quote PS4, Nintendo 3DS, WiiU Link to comment
mumbo Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 trenutno je daleč najbolj kul igra na pspju killzone:liberation. kdor je še nima si jo mora obvezno nabavit! gre za streljačino, pogled je od zgoraj. verjetno vam je itak že vse znano.. grafika, zvok, igralnost in vse ostalo sekkkaaa!! štorija se nadaljuje iz igre, ki je bila na ps2, kar me pa niti ne zanima. v prihodnosti bo mogoče naložiti dodatek za infrastructure mode (baje januar 07), nove misije, multiplayer mape itd.. Quote Link to comment
lukidd Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 res zakon špil, predvsem potem ko sem režil eno zanko^^ no, nima veze, mene jebe palčka ki mi drsi dol, zato je mal teži igrat bo ži^^ Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Lunco Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Jo majo celo v BigBangu, ne vem, če nebi nabavil. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Meni igra ni tako dobra, je vsekakor ena boljsih ampak ne morem pa reci, da jo prezpredmetno priporocam. Ce vam je vsec po slikah in videih, vam bo vsec za igrat, ce vam ni, vam verjetno tudi igrati ne bo lustno. Sam najbolj cakam, da vidim kaksen bo Tony Hawk's Project 8 na PSPju, igra, ki si je najbolj zelim na x360, ko ga kupim. Pa to zimo oz jesen se pride PES. Mislim da 1. decembra. Morda bo pa se vseeno lustno, to zimo imeti PSP. Quote Digitalni šepet Link to comment
kekken3 Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 trenutno je daleč najbolj kul igra na pspju killzone:liberation. Mhm, ta je orenk premočna zame. Killzone mi ni bad, ampak je enostavno nisem uspel vzljubiti - tudi z offline 3 vs 3 ne. Kljub temu, da sem se na začetku veselil svežega koncepta first-person streljačine, postavljene v izometrično perpektivo in se je lotil odprto ter iskal pozitivne inovacije, ki jih lahko tak mix prinese, se mi je na koncu zdelo narobe ravno to, kar bi izpadlo narobe že samo ob pomeisleku, preden sploh igramo - brez prvoosebne perspektive in brez realne možnosti, da se kam skrijemo, nisem več videl čara taktičnih streljačin - prikrivanja svoje pozicije nasprotniku. Single playerja nisem dokončal in več sem igral multija, in že res, da se lahko umaknemo svinčeni toči tako, da počepnemo za čuda predmetov ampak to samo zase se mi kar ni zdelo dovolj. In ah ja, naj se še enkrat obregnem nad citat (ki kar prosi, da se nekdo fino obregne - tako lepo subjektivno je :razzy:). Pa ste, ljudje, ki vam je taka kriza, kdaj sploh probali nažgati Wipeout Pure? Dobro, morda vsem ne ležijo futuristične dirkačine z močno poudarjeno fiziko (četudi se vsega lepo učimo sproti, tiščanje gasa zdrži točno do prvega ovinka), a če smo fani dobrih dirkačin, globoke igralnosti, ki se je da kar hitro naučiti, a lahko znanje pilimo leta, bogate pestrosti in vrtoglavih hitrosti, si res dolgujete stvar preizkusiti. Plus to, da jo kot starino dobite za drobiž. Single je z izdanimi online dodatki noro obsežen, a v multiju (tam, od 3-8 igralcev - lepo dela online preko KAIja - ni infrastructure, a kaj čmo, če imamo adapter, imamo) zadeva postane adrenalinska katarza, ki ne zaostaja za ničemer, kar se je kdajkoli pojavilo na katerikoli konzoli/mašini. Jaz ga skupaj s par Slovenci, francozi, nemci in angleži nažigam ko nor offline/online in sploh z vklopljenimi 333 MHzji ne vem, če takemu razturu kakšna stvar na PSPju (ali, občasno rekši Wipeout fanboy v meni - "kjerkoli") sploh pride do kolen. /wipeout pure promo spam off/ Aja, glede Killzone. V reklamah sem videl, da jo v Bigbangu bundlajo s PSP Giga Packom za 60 jurjev. Quote Link to comment
PSP_BOY Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Kaj pa NHL 2007 se dobi? Quote Link to comment
mumbo Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 trenutno je meni daleč najbolj kul igra na pspju killzone:liberation. meni je pa ravna ta novi koncept všeč. pogled oz zgoraj je super narejen in maš lepo pregled nad dogajanjem, kje so sozrvažniki, zakladi z energijo, orožjem, sodi, ki jih lahko razneseš... kako to misliš, da se ne moreš skrit v igri?? v igri je razporejeno veliko objektov za katere se lahko skriješ: omare, kamni, nekakšne železne plošče...ma ne vem kaj še vse.. si skrit za nečem in držiš R + kvadarat. tako se dvigneš in streljaš iza določenega objekta. meni je kul. al pa ko jim lepo mino vržeš pod noge. ni lepšega. drugače pa lahko nasportnikom lpo barvi "oči" ugotoviš ali te vidijo oz. zaznajo. zelena - nimajo pomja, da si tam / rumena - vejo, da se nekje skrivaš, so v pripravljvenosti / rdeča - napadajo te. pa všeč mi je ker v igri voziš tank, hovercraft, imaš jetpack s katerim letiš, lahko sedeš za mitraljezko.. mogoče še kaj pride, ker sem sedaj na koncu tretjega chapterja. kot je rekel maticek, ce vam so ze slike kul in videi.. potem ne morte zgresit z nakupom. kekken3, kir adapter maš za xlink kai? mam sicer ustrezen ruter, a ga ne bi rad flashal. bi si pa zrital kai.. kje si ga kupil? sej ga lahko tudi na ebayu nabavim, sm da vem katero wifi kartico rabim.. Quote Link to comment
kekken3 Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Hehe, maja, ideja skrivanja mi je bolj bila mišljena za multiplayer, kjer vsi vidijo enako perspektivo, kar pomeni, da ti za zabojnikom ne boš glih skrit, ket če ti vidiš svoj lik, potem ga bo tudi nasprotnik. Drugače pa ja, no, dopuščam vseeno možnost, da je naslov boljši, kot se mi je zdel, saj ga nsiem še glih ekstenzivno igral. Samo tko, nekje začetni občutki so bili taki. Se pa zahvaljujem za obrazložitev. Bom, ko bo prilika še malo poskusil. :china: Za adapter pa uporabljam kar WiFi max. Je bolj drag (tam, okoli 25+ funtov... jaz sem dal 45 EU v Italiji), ampak zelo dobro služi namenu, saj je to le USB ključek, kar pomeni, da se ni treba nič jajcati z raouterji, flashanjem in podobno, deluje pa tako kot Station (za uporabo Xlinka), kot tudi kot Access Point, torej za browsanje po internetu in pa igranje naslovov, ki podpirajo Infrastructure Mode. Odkar sem WiFi Maxa testno zamenjal s kolegom imam doma D-Link DWL-122 - WiFi ključek, ki ga je kolega kupil nekje pri nas po spletu in dela tudi perfektno, samo ne podpira Infrastructure načina, torej je uporaben le za Kai. No ja, če že nabavljaš in ti evropske spletne štacune niso problem, bi rekel, da je WiFi trenutno max najbolj simple rešitev. Quote Link to comment
mumbo Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Aja, za multiplayer je pa res, da se ne da skrit. Nisem na to pomislil. Nisem igral multiplayerja še z drugimi. Sem sam šel v MP pa so mi kar zanimive mape.. Dejte že enkrat infrastructure Gorile smotane.. Kupil WiFi Max na ebay.co.uk za 18,4 GBP s poštnino vred. Zdej sm treba še počakat, da dobim. Potem se pa vidimo na xlinku. Quote Link to comment
Recommended Posts