vedernjak Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 no katero jaz osebno psp in nintedno wii Quote Link to comment
AntiTrax Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Xbox 360 ker je tudi moja edina konzola! Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Davodax Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 točno tako. bedna tema, ker je čisto kr neki. Logično, da vsak najbolj igra to, kar ima. Pa četudi je to PS1. Takšne nesmiselne teme lahko gredo pod ključ Quote Link to comment
zyzyx Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Trenutno praktično nič ne igram konzol, od naštetih sem največ žokal PS2, sicer pa sem najbolj drkal N64. Zatorej ne glasujem sploh. Quote Link to comment
Travar Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 točno tako. bedna tema, ker je čisto kr neki. Logično, da vsak najbolj igra to, kar ima. Pa četudi je to PS1. Takšne nesmiselne teme lahko gredo pod ključ To sploh ni res. Jaz imam PS3 pa ga nikoli ne igram... Kljub temu, da mi je to edina konzola. :crybaby: Quote Link to comment
Bessie Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Na žalost je tako, da moj Wii in xbox360 resnično stojita neprižgana. Wii-ja včaih vsaj otroci zaženejo, medtem ko škatla ostaja ugasnjena, nazadnje sem igral GoW2 MP z Mitkkom in druščino. Ko pride Halo reach bo verjetno drugače oz. ko mi zmanjka iger na PS3. Trenutno laufata v glavnem GOW3 in MAG, v vrsti oz. na strani sta pa še najmanj Resistance 2, Heavenly sword, LBP, U2 MP, ki pa jih bom kolobaril še z Gearsi 2 in Halo3 (če dobim koga še za ODST pa še tega). Quote Link to comment
Raptor90 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Heh če ti je xbox odveč ga lahko tudi "podariš" pa dobiš kakšno pivo . Quote Link to comment
Bessie Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Pravzaprav sem tudi o tem že razmišljal... no zaenkrat še ne bom, če pa je kdo zainteresiran pa podarim igri Pure/Lego Batman bundle, če si kdo res želi, ne da bo potem na bolhi prodajal, ali pa doniram KSi za nagradno igro, ja to je še bolje. Quote Link to comment
Travar Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Od kar je prišel Killzone 2 igram samo PS3... Prej sem sicer igral Halo 3 sam enkrat, ko probaš Killzone 2 ni poti nazaj... Zdej komaj čakam Killzone 3... Baje bo 8 frejmov input laga, kar bo ustvarilo realističen občutek premikanja in streljanja. Da ne omenjam, da bo to prva igra s popolno podporo 4D grafike. Pojejte se xobiji!! mwahahahahahabuahahaha Quote Link to comment
ke_kit Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Travar. Za trollanje maš namensko temo. Drži se je. Hvala... Quote lp, k_k Link to comment
Loler Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Haha xbox 360-jevc FTW! !!! Quote Link to comment
Recommended Posts