Aljazs Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 http://travian3x.mojforum.si/travian3x.html evo tole si mal poglejte Quote Link to comment
shoelace Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Kua zaboga? Quote xFire: spankrock Link to comment
Ziga2 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Kua zaboga? Copy+Paste ^ A vi to še kar igrate? Quote Link to comment
TriGGer Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Lol, še pred kratkim je tole igralo pol naše šole Res ne vem zakaj je tale travian tak "zakon." Imo ena izmed bolj bednih text-based špilov, sem že videl boljše. Pa itak so vsi bolj lame. Quote Link to comment
NoWii Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Heh TriGGer, dobis :thumbup: En sosolc, najvecji geek ever, se je se celo z kamero posnel, ko je kliknil na nevemkaj in z tem postal najbolsi v travianu.. Pred tem se je seveda predstavil, povedu nick, datum in čas,.. Meni osebno bedarija, dvakat sm spilu, prvic sm nehu u dveh dneh, drugic pa prej ko u dnevu.. Foruma pa nebi komentiral, mojforum.si sploh ne šmerklam več... Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 to je največja geek igra leta 2006(al nekega pač nevem) To nš profesor igra med uro medtem ko mi cs nažigamo(SŠER) pozor: Šola uničuje življenja Quote Link to comment
Recommended Posts