fruLaaa Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Z the Gajotom sma se odločila da organizirama LANPARTY V BRASLOVČAH.Igralo se bo na konzoli XBOX360 Potekal bi iz sobote na nedeljo..(začetek počitnic), se pravi 25.10.08,(oktober) zbirati bi se začeli ob 17:00…če pa kdo slučajno prej pride pa tudi ni panike. Dogodek bi se odvijal v gasilskem domu v Braslovčah. Soba je dost vlka za kr neki folka ane..cca 30. Bo v PRIVATE VERZIJI. GOSTILNA je cca. 200m stran …Da ne bote lačni in žejni je še trgovina... Po želji bomo naredili tudi turnir….npr za COD4,FIFA 08-09,HALO 3, GEARS OF WAR,… Zanima me, če so interesanti in koliko vas je!? Za dodatna vprašanja se lahko obrnete na mene osebno in na the gajota na PM. P.S. če kirga matra,,,,da ne ve kje so braslovče(za info.20km stran od Celja)…nej na PM sporoči in mu bom razložu. Drgač dam pa link od zemljevida na najdi.si : http://zemljevid.najdi.si/search_maps.j ... e&tab=maps En dan pred LANOM boma objavla tud mobi cifre...tak da če kdo ne bo najdu...itak so pa braslovče velemesto. .tak da P.S(2): fajn bi blo da bi meu kdo tud kak podaljšek zraun ane Quote Link to comment
fruLaaa Posted October 19, 2008 Author Share Posted October 19, 2008 aja...FOTRI(prekmurci) ste rekli da ko boma lan nardila v braslovčah da pridete pa ninja isto P.S. ..PIVO JE 1,50€(točeno) v tej gostilni...drgač mamo pa še 1 gostilno... maš pa 1,80€ taja pa da ne pozabim..vroča čokolada je pa 1,40€ kebaBa pa nimamo....jebat ga Quote Link to comment
The_Gajo Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 tako je se posebej vablejn [FOTR] CLAN... pa ninjaklan aka jon ti tut da bos vidu kje je to k un z sveco sedi pr drevesu k je v njega vrezan BRASLOVCE Quote Link to comment
H5n1 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 ce kdo pele kran (lj)- braslovče in nazaj... IM IN! Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
R3LIX Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Jst še nisem čist ziher. Malo prepozno se je tole objavilo imo. Quote Link to comment
TriGGer Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Me too, če me kdo pobere (mlaky recimo), ni problema. Čakam že dost cajta na naslednji lan. Aja, btw... zakaj bi se igralo na računalnikih? Quote Link to comment
The_Gajo Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 ker je neki lokalnih frendov k nimajo xboxov pa bojo mal na compe igral... Quote Link to comment
fruLaaa Posted October 19, 2008 Author Share Posted October 19, 2008 ja ....dans smo se šele 100% za plac zmenl... pa sej 1 tedn prej je dost...za računalnike pa tud zato ane...ker je vlk folka v braslovčah tud k špilajo..sam majo kompjuterje ane.. Quote Link to comment
H5n1 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Misli na monitorje... ne vem :rockbrow: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Bassivity Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Pridem 100% če me lahk kdo iz Celja zategne (ninja?), drgač bom pa probu kak prevoz zrihtat... Quote Link to comment
fruLaaa Posted October 19, 2008 Author Share Posted October 19, 2008 sej te bo ninja...sam ahti se ga... k te bo zihr fehtu za dnar Aja pa NINJA aka jon... sm slišu da si ful vern .. ne se bat...tak da lahka greš k maši v nedeljo ..ob pol 10 je :bowdown: Lep pozdrav Quote Link to comment
TriGGer Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Ma ne vem no, tole je malo fishy vse skupaj... Nočem glih, da se mi neki celjani slinijo ob superiorni grafiki na HDTVju in whinajo kak so dali tolk € za grafično pa tolk za miško Quote Link to comment
Repminister Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 FUCK, še zmeri nimam izpita (22h v avto šoli, ta teden naj bi mel društvena pol pa še glavno čez kakšen mesec, prej verjetn nam dobu) če gre kdo iz poljanske doline (Škofja Loka, al pa Kranj) Im in, drugače je pa spet kriza... Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Wonderboy Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Opa Braslovče, to mi je pa tak bliz da je kr greh da nebi pršu. =) Sem iz bližnje Kaple namreč. Sam kaj ko sem bol casual gejmer. =/ Mogoč pa vseen pridem mal pogledat. Quote Link to comment
The_Gajo Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 lej nitro na compe bo max 10 folka iz nasga okolisa...noben nima neke uber masine tk da nebo noben pametn...ce bo pa ga pa nazgemo z kontrolerjim Quote Link to comment
Bassivity Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 sej te bo ninja...sam ahti se ga... k te bo zihr fehtu za dnar Ja pa po kolenih rad šlata baje zato me je mal strah. Mam pa jz še en problem, z tem kaj nej zraven prnesem. Ker TVja ne mislim zraven nosit, monitor pa ni v stanju za igrat....Če ma kdo tam dva monitorja al pa kej bi blo fajn... Quote Link to comment
fruLaaa Posted October 19, 2008 Author Share Posted October 19, 2008 ja NITRO te čist zastopim...vem kaj misliš ja...sej sm spremenu....bodo sam konzole ane...sam bo pa ene par kolegov tuki iz braslovč....ene 5...bom še vidu ane...če bo pa vlk folka za xbox360...pol pa sploh ne bomo gledal compov..ker po mojem je brezveze 5 compov ane..premal...se bomo še pomenl o tem jutr...grem spat ..ajde LEP POZDRAV Quote Link to comment
TriGGer Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Bi se dalo dobit kake slike tega placa, mene zanima kak tole zgleda. Pa najbrž pridema midva z mlakyjem. Quote Link to comment
H5n1 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 To naj bi bila biuša kino-dvorana Relix, Uroš, Morbid in ME po vsej vrjetnosti pridemo :thumbup: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
TriGGer Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 UUU zakon Fingers crossed za kekkna in ostale z Haloja - apollo, rider, keks? Pa ful bi rad travarja spoznal Pa da tule javno oznanim: Ninji plačam pivo, če se prikaže v svojem Airsoftić outfitu Edit: A je res kino dvorana-like? Stranger than I thought... Quote Link to comment
kekken3 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Mam glih 25. splaniran en drug trip, tako da žal odpadem. Quote Link to comment
Apollo Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Če se bo Halo3 igral, im in. Quote Link to comment
bmxrider Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 jst bi rd pršu k sm reku d je treba na nasledn lan party sam mam 2 problema: 1. je da je 25 u lesch bmx session na katerga sm se že najavu, 2. nimam prevoza co iz kranske gore Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
shoelace Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Jz nevem če bom lahko pršu ker organiziramo airsoft scenarij v soboto tk oda še nevem kako in kaj. Quote xFire: spankrock Link to comment
Recommended Posts