Reaper Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 PS2 je bil ravnokar kupljen, nov v Big Bangu, seveda slim. Malo sem probal GT4 v soboto, potem pa v ponedeljek opazim da mi PS2 brni ko ga prižgem, že če ga priklopim samo na napajanje, tko da ni DVD enota al kej druzga. Zdej ne vem al je to normalno in kaj oddaja tak zvok (pač konstantni zzzzzz), vem da ima PS2 en mali ventilator, tko da zna bit to, sem prislonil gor tut uho in prihaja zvok iz levega dela. Naj nesem v garancijo? Quote Link to comment
-g0ran24- Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Odnesi na servis.Če dela ventilator med tem ko je vgašnjen potem je nekaj narobe. Lahko pa tudi da ti adapter brni. Quote Link to comment
Reaper Posted October 22, 2008 Author Share Posted October 22, 2008 Samo ko ga prižgem se ga sliši, v stand-by ne, prav tako ni adapter, sej je ja en meter stran. Mene sam zanima al bi moral bit tko tih pri zeleni lučki kot je pri rdeči al je pač normalno da se ga sliš, ker to je moja prva konzola, je pa dost glasnejši od PC-ja, zaspat pri prižganem PS2 nebi mogel, prav tako ne vem če bi lahko pogledal film. Quote Link to comment
-g0ran24- Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 To slišiš ventilator ki hladi PS2. Brez skrbi potem Quote Link to comment
tuning Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Meni slabe dve leti star slim ni ropotal skoraj nic. Mozno da je ventilator fuc, oziroma slab, kaksna plastika zadena v ohisje,... LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Reaper Posted October 22, 2008 Author Share Posted October 22, 2008 Ja sej se mi je zdel da ne sme, sploh ker je tut DVD predvajalnik. Zdej pa sam vprašanje al ga sam razšraufam al nesem na servis. Quote Link to comment
-g0ran24- Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Ja sej se mi je zdel da ne sme, sploh ker je tut DVD predvajalnik.Zdej pa sam vprašanje al ga sam razšraufam al nesem na servis. Če ga sam odpreš ti gre garancija. Rezervni ventilator pa dvomim da ti doma nek leži Quote Link to comment
Reaper Posted October 24, 2008 Author Share Posted October 24, 2008 Zdej pa ne vem, sva s prodajalcem probala še drugega pa je bil isto glasen. Pa to ne more bit normalno, ker se ne da v miru igrat, mogoče če bi si slušalke priklopil pa dal dost naglas. Quote Link to comment
policaj Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 ps two so vse konzole zelo tihe, men se zdi da imaš ti problem z gt4 ali kaj pdobnega, če sta sprobavala enak špil zna biti to to, ali pa ne? Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Reaper Posted October 25, 2008 Author Share Posted October 25, 2008 Ne GT4, sama konzola, ventilator brni, priklopiš samo napajanje. Tako sva tud v trgovini s prodajalcem, samo AC adapter. Vse že niso tihe, te ki so trenutno v BB-u sigurno niso. Ve kdo ko je uvoznik za PS2 v SLO? EDIT: Sem že dobil: http://si.playstation.com/help/ Quote Link to comment
policaj Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 glavni uvoznik je bofex, ubistvu lastnik bb.V NM imamo iz BB zelo tihe konzole Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Recommended Posts