leben007 Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 dober dan mene samo zanima ker igrca je bolša na ps3 fifa 09 al pes 09. hvala za odgovore Quote Link to comment
djfixme Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 moj glas gre fifi... :thumbup: Quote [img]http://img254.imageshack.us/img254/6060/20319ql9.png Link to comment
Addicted Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Zej si jo pa zakuhu mulo, k si odpru to temo Kot mesija sodobnega sveta prerokujem, da bo tema zaklenjena zaradi fenbojevskih prepirov P.S. FIFA ONE AND ONLY P.S. 2= Ajm fifa fanboy Quote Link to comment
KrLi Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 men osebno je fifa velik bolša. probu sm obe. PES je res revolucionarn glede gameplaya in vsega vendar je ta revolucija prišla že dolgo nazaj in se vsaj meni zdi da je novosti od takrat malo. FIFA pa je v zadnjih letih dobila veliko izboljšanj pri gameplayu. FIFA ima pomojem tudi lepši izgled ter Soundtrack. Pa več licenc kar je zlata vredn! Tak de... FIFA je kul! :thumbup: je pa res da se veliko ljudi z menoj ne bo strinjalo. Quote Link to comment
rasta Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 FIFA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote ubij vse , pusti mrtve za opozorilo Link to comment
greggory Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 FIFA!!! (lahk bi si kako ligo ustvarli??) Quote Link to comment
MaTiCeK Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Jaz sem stari PESjan, vendar sem lani presaltal na FIFO 08 in letos kupil do sedaj le FIFO 09, ni mi zal. PES je postal prehiter, preslabo animiran in posledicno prearkaden, se vedno poznajo samo 8 smeri premikanja, se pravi po zacrtanih tracnicah (naprej, nazaj, levo, desno in diagonale) povrhu pa je se vzdusje v Fifi zaradi licenc dosti boljse. Ne vem, call me cheap, jaz sem PES zapustil in se obrnil k FIFI. Quote Digitalni šepet Link to comment
violaMB Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Jaz sem stari PESjan, vendar sem lani presaltal na FIFO 08 in letos kupil do sedaj le FIFO 09, ni mi zal. PES je postal prehiter, preslabo animiran in posledicno prearkaden, se vedno poznajo samo 8 smeri premikanja, se pravi po zacrtanih tracnicah (naprej, nazaj, levo, desno in diagonale) povrhu pa je se vzdusje v Fifi zaradi licenc dosti boljse. Ne vem, call me cheap, jaz sem PES zapustil in se obrnil k FIFI. ENAKO, 10 let sem Pesa igral in lani prešaltal na FIFO. Quote Ni nam lahko! Link to comment
Ethan82 Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 isto jst me too!!! Converted to the Dark Side! Quote Link to comment
MaTiCeK Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Ma ne dark side, verjetno bi vsi hitro nazaj prestopili na PES, ce bi ga koncno spravili na next gen, ups to je ze krepko current gen nivo. Hocemo boljse animacije, popolno svobodo gibanja in frdamane licence. Zamenjajo pa lahko tudi komentatorja. Quote Digitalni šepet Link to comment
atomikus Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 10 let pes igral, ampak je pes zadaj ostal. Letos je leto FIFE!!! Quote Link to comment
Lolo4 Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 tu bi se dalo dosti kregat, katera je boljša. meni je PES serijal od samega začetka resnejša nogometna simulacija, kjer v tistih 10minutah doživiš vse kar se dogaja v real time tekmi v 90min. res je super filing ko ti nekako uspe zabiti gol s castolotom, ko si itaq v finančni krizi in se boriš pred game over-om. res noro!! v fifi pa si najbolj vesel ko zabiješ gol, ki se malo razlikuje od tvojih prejšnjih 100 golov. pes je kralj nogometa Quote Link to comment
MaTiCeK Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 No to zadnji 2 leti ni vec povsem res. Letos sem do sedaj sicer igral zgolj demo PES 2009, a se mi je zdel vse drugo kot pa simulacija. Quote Digitalni šepet Link to comment
Lolo4 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 zato ti priporočam da odigraš celotno verzijo in se prepričaš, da se pes vrača koreninam. jaz in moja grupa kolegov smo težki pes fanatiki in smo morali priznat da je pes 2008 bil crap. in smo odigravali starejše verzije. zato pa smo bili skeptični glede 2009 ampak nas je vse razveselila in ponovno padajo petki in soboto do 7-ih zjutraj kdo še sploh spi, če maš pes09 Quote Link to comment
rakun52 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 men osebno je fifa velik bolša. probu sm obe. PES je res revolucionarn glede gameplaya in vsega vendar je ta revolucija prišla že dolgo nazaj in se vsaj meni zdi da je novosti od takrat malo. FIFA pa je v zadnjih letih dobila veliko izboljšanj pri gameplayu. FIFA ima pomojem tudi lepši izgled ter Soundtrack. Pa več licenc kar je zlata vredn! Tak de... FIFA je kul! :thumbup: je pa res da se veliko ljudi z menoj ne bo strinjalo. Čeprav naj bi FIFA že dohitevala PES , se mi je FIFA zamerla zaradi tega, ker je vsako leto isti šit prišel ven. PES pa ni prava igra zame. Tako če že moram odločati me tema dvema igrama rečem tak: Še vedno raje igram pravi nogomet kot pa neko simulacijo. Quote Link to comment
ReDragon Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 moram rečt da mi fifa 08 ni nikakor sedla.. pes 08 pa mi je letel no pri fifi 09 pa zadeva laufa in pr pesu 09 prav tako.. seveda sem za oboje do sedaj igral samo demote ampak moram rečt da sta obe igri super za moje pojme.. res pa da na določene stvari ki ste jih za pes upozarjeli nisem bil pozoren moram še par x probat in bomo vidli.. edino za fifo newem ali je med 08 in 09 res tako velika razlika v gameplayu ali pa sem samo jas čudn Quote ReDragon Link to comment
Jani_car Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Js pa mislim da je PES še vedno človekov najboljši prijatelj Quote Link to comment
mzidy Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Meni tudi bolj sede PES 2009 in sem si ga tudi privoščil. Quote http://img58.imageshack.us/img58/8412/x ... meraa6.png Link to comment
lukason Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 jst sem tudi probal obe Demo, torej FIFO 09 in PES09 ampak me je FIFA bolj prepricala, ker je enostavno boljsa , sam imam pa FIFO 08, ki je veliko slabsa od naslednjice Quote Link to comment
Andrej007 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Jst sem pa fan PESa :thumbup: in za moje pojme se Fifa ne more primerjat , saj zame ni prava simulacija žogobrca. Vedno bom igral PES 2009! Quote Link to comment
atomikus Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Ok nebi reku, če bi rekel boši nogomet, ampak bolša simulacija pa pes definitvno ni. Quote Link to comment
Lolo4 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 jeje pes je bližje simulaciji nogometa kot pa fifa. definitivno. ne jemat prava imena klubov in igralcev kot simulacijo ker edino v tem pogledu je fifa "simulacija" pes pa "arkada" v be a legend sem že v reprezentanci pri 19-ih Quote Link to comment
Recommended Posts