lukidd Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 kakšen se vam zdi film??? moje mnenje je, da neke ultra zgodbe ni, a japonska mafija nrdi svoje, avti so hudi, drifti tud, skratka, tipičen F&F seveda so najbol v filmu japonske bejbe Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
ksiMacro Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Ma ja no....sj to je pravzaprav edino kar film ponuja-> Eyecandy. Ponavljajoca se nakljucja smrdijo od Slovenije do Tokia! Ne morem verjeti, da bi ti model, ki te ne pozna kar dal svoj avto. Tudi ce si nevemkaka osebnost. Ce je komu vsec zgodba..... Quote Link to comment
lukidd Posted July 27, 2006 Author Share Posted July 27, 2006 kul so tiste japan posebnosti: bajki, avtomat restvracije, pa še kira. čeprav bi jih lhka blo več jako mi je dogajal tudi k je nmu reku ' is this your dady's viper?' Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
BAHAMUT Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Ja no, klasična zgodba, dobri avti in bejbe...za pogledat je bilo Mislim pa, da je bilo najbolj od vsega zanimivo, ko Han....Seanu pove tisto njegovo misel o strahu ljudi in o tem kako preprosto je življenje... COOL :thumbup: Quote I may never beat FINAL FANTASY XII. I can't bring myself to do it. I have fallen in love with this game, completely, and don't want the relationship to end... Link to comment
ksiMacro Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 @Bahamut: Sj meni se zdi, da je to vrhunec zgodbe...ker je IMO edina globoka misel v celem filmu. "Life is simple.... You make choices and you don't look back!" Propz! PS: Med pisanjem tega posta se mi je na roko spustil en velik crn pajek. Panicno sem ga odstranil. Note 2 self: Ko prides v sobo vedno poglej na strop! :amazed: Quote Link to comment
Recommended Posts