Draze Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 bi se dalo v slo dobit kej tazga http://www.pspworld.co.uk/product_detai ... ccessories Quote Link to comment
1muvwndr Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 V sloveniji verjetno nikjer (no, morda na playgame-u). če pa si prepričan v to, da to rabiš, naroči po e-bayu. Te bo prišlo 5x bolj poceni. Quote Link to comment
sale15 Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 a obstajajo kakšni zvočniki za PSP, ki so prenosni? (se napajajo preko PSPja, jih lahko nesemo s sabo, ...??? Quote Link to comment
1muvwndr Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Ma vse kar se da priklopit v PSP je OK, tudi računalniški zvočniki. Zdej, da bi pa imel nekaj kar se napaja direktno iz PSPja, bi pomenlo, da bi ti baterijo kar krepko pilo. Probaj na e-bayu kaj najdet (videl sem ene zvočnike, ki se napajajo prek navadnih AA baterij), čeprav so taki proizvodi dokaj nepopularni. Quote Link to comment
sale15 Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 no sej lih to me zanima...ampak nevem če bi bili kaj močnejši (glasnejši) od zvočnikov ki so vgrajeni v PSP. Quote Link to comment
Draze Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 Kaj pa tole http://www.bolha.com/oglas2410902/sony- ... cniki-novi Quote Link to comment
1muvwndr Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Hočeš dobre zvočnike? Za 20 eur juh ziher ne boš dobu. Ti na bolhi so itak kitajski, 10x predragi za to kar nudijo. Mogoče če najdeš kje kak izdelek direktno iz Akihabara districta iz Tokja boš imel kulturne zvočnike. Sicer pa, v čem je point velikih zvočnikov na PSPju? Slušalke so več kot dovolj, če pa hočeš imet prenosni diskač, si raje nabavi i-pod in Bose zvočnike za PC (300eur za par res vrhunskih malih zvočnikov) Quote Link to comment
sale15 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 hehe, tnx za odgovor sam tej na bolhi mi pa zgledajo čisto kitajsko (po 2 dnevih se pokvarijo, slaba kvaliteta ) Quote Link to comment
Draze Posted November 2, 2008 Author Share Posted November 2, 2008 da ne bom nove teme odpiru bom kar tuki uprašu a ve če se da kje u slo dibit to Quote Link to comment
sale15 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 kaj pa je sploh to kar si obkrožu?? meni zgleda to kot neko stojalo :bringiton: sicer pa, dvomim da bi se kaj takega dalo dobit pri nas Quote Link to comment
1muvwndr Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Gumijasta zaščita, ki naj bi PSP naredila podoben dualshocku in s tem bolj ergonomičen. Ne vem, meni se zdi bullshit. Zna ti namreč se izkazati za čisto neergonomično kar se pritiskanja gumbov tiče, ponavadi je največ problema s hrbtnimi (jih zakrije). No, mogoče zna rešit PSP če ti pade na tla vendar za to obstajajo paski za zapestje. Quote Link to comment
Draze Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 meni se ne gre zaradi zaščite ampak zato ker me včasih bolijo roke Quote Link to comment
1muvwndr Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Pol pa je najboljša rešitev, da si vzameš kratko pavzo. Quote Link to comment
Recommended Posts