Skoči na vsebino

psp zvočniki


Draze

Priporočene objave

Ma vse kar se da priklopit v PSP je OK, tudi računalniški zvočniki. Zdej, da bi pa imel nekaj kar se napaja direktno iz PSPja, bi pomenlo, da bi ti baterijo kar krepko pilo. Probaj na e-bayu kaj najdet (videl sem ene zvočnike, ki se napajajo prek navadnih AA baterij), čeprav so taki proizvodi dokaj nepopularni.

Link to comment

Hočeš dobre zvočnike? Za 20 eur juh ziher ne boš dobu. Ti na bolhi so itak kitajski, 10x predragi za to kar nudijo. Mogoče če najdeš kje kak izdelek direktno iz Akihabara districta iz Tokja boš imel kulturne zvočnike.

Sicer pa, v čem je point velikih zvočnikov na PSPju? Slušalke so več kot dovolj, če pa hočeš imet prenosni diskač, si raje nabavi i-pod in Bose zvočnike za PC (300eur za par res vrhunskih malih zvočnikov)

Link to comment

Gumijasta zaščita, ki naj bi PSP naredila podoben dualshocku in s tem bolj ergonomičen. Ne vem, meni se zdi bullshit. Zna ti namreč se izkazati za čisto neergonomično kar se pritiskanja gumbov tiče, ponavadi je največ problema s hrbtnimi (jih zakrije). No, mogoče zna rešit PSP če ti pade na tla vendar za to obstajajo paski za zapestje.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.