smukec Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Zanima me, če je vredu,če naročim komponentni kabel za wii iz USA - skrbi me zaradi PAL in NTSC standarda, če je lahko kaka težava s sliko? Na amazonu se dobi med ostalim tole recimo: http://www.amazon.com/Wii-HD-Link-Compo ... 930&sr=8-1 http://www.amazon.com/Premium-Plated-Co ... 930&sr=8-2 http://www.amazon.com/Official-Wii-Comp ... 930&sr=8-3 Quote Link to comment
Bassivity Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Če se da, bi lahko 2 naročil? Quote Link to comment
zeks14 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ja je varno ko sem si sam kupil ko mi je frend naroču da sem rabil normalno deluje brez problema ... Quote Link to comment
Bali Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 tak kabel dobiš v BB :doh: Quote Link to comment
raveer Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Pa amazon ne posilja spilov in tehnicnih stvari v kokosko. Quote (: Link to comment
SlashSpeed Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Mene pa zanima če kdo ve kje bi lahko dobil ta kabel čim cenejše? Najceneje kar sem našel je bil za 25 evrov, kar je kar malce drago(7k bivših tolarjev). Quote Link to comment
Bassivity Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 V mediamarktu sem ga videl za 10-15€. Sam ga raje nisem vzel ker je bla neka žnj firma. A je lahk kej narobe s kablom? Quote Link to comment
hpcalc Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Ali kdo ve, kje v Ljubljani (ali nasploh pri nas) bi se dalo dobiti originalni Wii komponentni kabel oz. eventualno BigBen-ov komponentni kabel, dolžine min. 2.5m? Takole na hitro ga nisem zasledil (BigBang, Müller, nekaj slovenskih internetnih ponudnikov). Quote Link to comment
sleby Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 najcenejsi je ziher na DX:) Quote Link to comment
Link Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Mene zanima isto, kje se da pri nas kupiti originalni komponentni kabel za Wii? Nujno! Quote Link to comment
Link Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Če koga zanima, v Müllerju sem kupil originalni kabel. Imajo tudi kable drugih proizvajalcev. Quote Link to comment
Gregor Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 A tale komponentni kabel je mus da se ga dokupi? Zraven se dobi kompozitni kabel? Torej, če bi rad izkoristil Nintendo Wii in vse kar ponuja za čim boljšo izkušnjo rabim komponentni kabel? Quote Link to comment
Bessie Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Najlepša slika bo s tem kablom 480p... pa ne da boš nabavil wii? 1 Quote Link to comment
Link Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Obvezno dokupi komponentni kabel. Kompozitni je samo za v smeti. 1 Quote Link to comment
Gregor Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Najlepša slika bo s tem kablom 480p... pa ne da boš nabavil wii? Heh, sestra me sprašuje že dve leti zakaj tega še nimamo, pa rad bi mal Nintendo zabave. Tako da, ja, bom nabavil. Obvezno dokupi komponentni kabel. Kompozitni je samo za v smeti. Se mi je zdelo. Hvala. Quote Link to comment
admins Anduril Posted January 9, 2012 admins Share Posted January 9, 2012 Načeloma je tudi RGB Scart kabel na podobnem nivoju kot komponentni, če ga mogoče kje ceneje dobiš. Vsekakor pa na današnjih HD težkokategornikih od TVjev z Wiijem ne pričakovati preveč, ker boš precej razočaran .. SD signal na HD gromozanskih TVjih pač nima šans. Quote Link to comment
admins japanboy Posted January 15, 2012 admins Share Posted January 15, 2012 Eno vprašanje, ker se ne zastopim kaj preveč na te stvari komponentni, kompozitni kabel. Imam CRT TV. Nimam nobene konzole, čakam namreč na Wii U, me pa zanima glede kabla ali bi priloženi kabel kompozitni kabel prikazal slabšo sliko na katodni tv, kot če bi imel na voljo komponentnega? Quote Link to comment
admins matej1990 Posted January 15, 2012 admins Share Posted January 15, 2012 Kompozitni kabel prenaša slabšo sliko kot komponentni. Ampak na katodnem televizorju še nikjer nisem zasledil komponentnega kabla, tako da sklepam da jih katodni televizorji nimajo(?). Sicer pa gre pri analognil kablih takole: kompozitni < scart < komponentni Sicer pa Wii U bo tako ali tako HD konzola in bo zato najboljša izbira najverjetneje HDMI kabel. PS: Čas da zamenjaš TV! Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Link Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Kupi SCART kabel, komponentni ne bo primeren za katodnika. Pa čimprej zamenjaj TV, kot pravi matej. Quote Link to comment
admins japanboy Posted January 15, 2012 admins Share Posted January 15, 2012 Sem se zmedel in mislim, da na CRT TV paše tudi kompozitni. Za Scart se mi je sanjalo da paše, nisem pa vedel kam sodi. Glede TV-ja, ja vem, ampak žal so trenutno drugi izdatki bolj prioretni zame in TV žal pred jesenjo definitivno ne bo mogoč. Verjetno enkrat konec leta, prej žal ne. Pa hvala za pojasnila obema! Quote Link to comment
Gregor Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Ne kupuj HD konzole za katodnika ker boš imel zanič sliko. Kupi si sedanji Nintendo Wii, ker drugače boš dal za konzolo 300+ Eur, slika bo pa obupna. Če ne drugače vsaj kakšen rabljen 23" monitor s HDMI in komponentnim vhodom. Jaz sem za Xbox 360 dobro leto koristil Samsung SM HD2333. Quote Link to comment
mumbo Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Če kdo rabi komponentni kabel za wii me naj kontaktira. Mi je ostal ko sem prodal wii. Ni orginal Nintendo je pa enako dober. Quote Link to comment
sleby Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 zakaj bi moral menjat tv? ce si hardcore gamer potem ja, drugace pa je sd slika nasih operaterjev na obicnem katodnem tvju mnogo lepsa. ce primerjam mojo lcd toshibo s katodnim flat od starsev ni primerjave. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted January 18, 2012 admins Share Posted January 18, 2012 Si primerjal enako velikost ekranov? Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Link Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 zakaj bi moral menjat tv? ce si hardcore gamer potem ja, drugace pa je sd slika nasih operaterjev na obicnem katodnem tvju mnogo lepsa. ce primerjam mojo lcd toshibo s katodnim flat od starsev ni primerjave. Haha. Quote Link to comment
Recommended Posts