Samotar Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 New Xbox Experience! Uradno bo ta updejt na voljo preko Liva in to 19.11.2008. Neuradno je že zunaj, kot neke vrste BETA NXE , nekateri ga že imamo in ga veselo testiramo V to beta varijanto ni vključenih avtarjev in verjetno še marsikaj drugega manjka. Vsi ki že imate NXE na x360 pišite sem svoje mnenja in kaj vse vsebuje NXE. Temo sem odprl da nebomo pisali vse povsod o tem updejtu Ostale zanimive poste sem kopiral sem evo dans sm dubu nxe-new xbox experience,stvar ne dela še čist v redu-do 19 se ne morem povezat na live in zard tega ne delajo avatarji, drgač dela vse kar je v offline možno-marketplace seveda ne dela in podobno)update ti zbriše media update in ga je treba šenkrat dol povlečt ampak ga do 19 nemorm inštalacija dela supr:do zdej sm inštaliru GOW2, FC2 in fifa 09 pri fc 2 je prej rabilo prbližno minuto 30 pol pa sam 50 s da je pršlo v igro pri fifi je prej rabilo za v areno minuto 2 pol pa okul 45 s gearsov pa nism nč štopu ampk se mi zdi da so tud hitrej konzola je res tiha, sliši se sam konzola ne pa tisto hreščanje pogona če kdo rab zs pa mu dam link stvar je velika 7 mb in se da na usb , usb v konzolo in dela če se komu kej ne dela ne odgovarjam no po inštalaciji sigurn nalaga hitrej fc zbolšal za približno 35 s fifa zbolšala za 15 s dns probam še gta iv pa še kakšno drugo Zadeva je povsem legalna lahko si vsak updejta, ampak potem ne moreš na live do 19.11.2008. Jaz si bom jutri updejto verjetno. Microsoftov odgovor: In participation with this program, you should not move your storage device (hard drive, or memory unit if you do not have a hard drive) to any other console as it will also update that console. If an unregistered console is updated with the NXE update, that console will not be able to connect to Xbox LIVE until the NXE has been officially released on November 19th. Primerjanje loading časov pri Lost odysseyu, mislim, da se bom končno lotil špila. imam že tudi gor na xu sam zdaj testiram , eno sem updejtal zdaj pa probam če bom dal disk na drugo katero nisem , če mi jo bo disk updejtu upam da ne :crossfingers: drugače bay bay live in h3 do 19.11 :crybaby: zdaj dajam igre na disk pol pa poročam kako bo :crossfingers: In še nekaj slik za vse tiste ki še ne veste za NXE, verjetno že vsi ta slika je naklučje :ihih: Quote Xbox Link to comment
H5n1 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ooo... lepo, lepo Se mi zdi da je vse bolj tekoče Motijo me samo teme ko polovica tistega kroga zakrije skoraj celo sliko Aja... avatarje fasemo 19ga :thumbdown: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Samotar Posted November 1, 2008 Author Share Posted November 1, 2008 Jaz pa iščem opcijo za brisanje iger iz profila natančno igre, ki sem igral z arcade dol trial verzije in mi jih v profilu kaže 0GS. Nekje sem bral, da boš lahko izbrisal s profila igro, kjer imaš 0GS Upam da res bo Quote Xbox Link to comment
Davodax Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 koliko prostora vzame inštalacija špila? Quote Link to comment
miwche Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 mislim, da se ne skopira prav cel disk, ampak večina fajlov. Okoli 5-6 giga bi moralo bit na špil. Quote Link to comment
shoelace Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Jaz pa iščem opcijo za brisanje iger iz profila natančno igre, ki sem igral z arcade dol trial verzije in mi jih v profilu kaže 0GS.Nekje sem bral, da boš lahko izbrisal s profila igro, kjer imaš 0GS Upam da res bo To se ne da, jz sem probu zbrisat celoten profil/save game karkoli z diska, kakršnokol sled teh arcadov pa je vseen na listi ostal. Quote xFire: spankrock Link to comment
mlaky Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 mislim, da se ne skopira prav cel disk, ampak večina fajlov. Okoli 5-6 giga bi moralo bit na špil. to bi potemtakem pomenilo celoten disk, kajti špili so veliki med 4-7 giga Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
Samotar Posted November 1, 2008 Author Share Posted November 1, 2008 Jaz pa iščem opcijo za brisanje iger iz profila natančno igre, ki sem igral z arcade dol trial verzije in mi jih v profilu kaže 0GS.Nekje sem bral, da boš lahko izbrisal s profila igro, kjer imaš 0GS Upam da res bo To se ne da, jz sem probu zbrisat celoten profil/save game karkoli z diska, kakršnokol sled teh arcadov pa je vseen na listi ostal. ja saj vem se ti shrani v profil vse kaj si igral in se ne da izbrisat sam baje bo zdaj možno, no bomo videli 19 kaj še pride zraven z tapravim oz. celotnim NXE :thumbup: Quote Xbox Link to comment
HayLin Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Jaz pa iščem opcijo za brisanje iger iz profila natančno igre, ki sem igral z arcade dol trial verzije in mi jih v profilu kaže 0GS.Nekje sem bral, da boš lahko izbrisal s profila igro, kjer imaš 0GS Upam da res bo res je xD isto sm nek prebrou, sam nevem ket :/ Quote Link to comment
Samotar Posted November 1, 2008 Author Share Posted November 1, 2008 koliko prostora vzame inštalacija špila? Trenutno imam samo to inštalirano: Fable 2 = 6,8 gb Fallout 3 = 5,9 gb Gears of Ware 2 = 6,7 gb NXE je zakon :thumbup: Quote Xbox Link to comment
Davodax Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 mah, mi ki ima "20" giga disk (k je itak 13 gb max) imamo prostora ob kakšnih arcade špilih glih za eno inštalacijo. Quote Link to comment
anc165 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 mah, mi ki ima "20" giga disk (k je itak 13 gb max) imamo prostora ob kakšnih arcade špilih glih za eno inštalacijo. Se bo pa ponesreč en RROD naredu (pol pa se mi zdi lahko namesto popravila zahtevaš zamenjavo, starih pa itak nimajo) Quote Link to comment
k3xXx Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Se dobr da mam elite hehee cant wait Quote Link to comment
aljaz Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Dobr, da sm pocako, da so dal vn Premium z 60GB diskom. Quote Link to comment
zeks14 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 kdo ima live nebi priporočal zaradi ker te do 19. disconnecta ... Quote Link to comment
anc165 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 kdo ima live nebi priporočal zaradi ker te do 19. disconnecta ... Smo ugotovil... A je to 100% legalno in bo pol normalno updejtal? Quote Link to comment
blaz456 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 dons sm si tut jst naložu in res nxe je res carski mam pa že kr ene par špilov naloženih pa pri load cajtih se pozna pri far cry 2 vendar spet ne tako veliko. Quote Link to comment
kocja Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 sm inštaliru še gta prej: minuta 50 pol: 50 ninja gaiden prej: minuta 38 pol:37 pri men je razlika še večja ker se mi pogon počasnej vrti in zard tega tud inštalira dle Quote Link to comment
Davodax Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 kak dolgo te traja celotna inštalacija? Quote Link to comment
H5n1 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 5 do 10 minut. Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
kocja Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 mislm da se men pogon vrti s 5 kratno hitrostjo(mislm da je normalna 12) mi je gta inštaliralo skor 25 minut Quote Link to comment
blaz456 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 mislm da se men pogon vrti s 5 kratno hitrostjo(mislm da je normalna 12)mi je gta inštaliralo skor 25 minut ouuu p... jst mam tut namen gta 4 naložt Quote Link to comment
bmxrider Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 a kdo prodaja kšn 120gb disk XD al pa ve kšno slo štacuno? Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
k3xXx Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Sam neki me zanima ce si to potegnes dol, te samo disconnecta al lohka nevem pustis, sam da mas pac dashboar tak Quote: Originally Posted by Safinn View Post Can someone tell us how the game install works? Is there much difference? Do you still need the disk in to play? Game install works but you must still have the cd in. If you remove the cd after launching the game even though it's installed the game will still exit. That's bad for people you may have two xboxs and want to play together on the same game but with only 1 copy of the game. Hopefully they will update that. As by inserting the game you've proven ownership, so I don't see why not. If they didn't you could try a hot swapping method. Though yes if you have hard drive space then installing the game will decrease loading times! Ce prav razumem bos moral se vseno imeti dvd v pogonu? Quote Link to comment
Recommended Posts