Guest atamama Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Uporabljam swap magic 3,8.Kaj še potrebujem da bom lahko igral igre iz usb ključa ? Quote Link to comment
policaj Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 iz samo usb kluča pa zelo dvomim da se sploh da, a kdo ve? kot sam vem, lahko sm kakešne fotke dol pobiraš itd (stil gt4) Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Guest atamama Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 ja kaj pa če bi hotel iz diska,a potem še potrebujem kakšen program ali to podpira swap 3,8? Quote Link to comment
Bessie Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Svoj čas sem uporabljal za branje iz HD HDadvance, obstaja pa tudi za branje iz USB diskov, mogoče celo deluje s ključki. Z modanimi konzolami vem da se je dalo dostopat do usb ključkov in naj bi se dalo tudi iz nemodanih vendar meni ni ratalo. Evo nekaj vodičev! Quote Link to comment
Guest zombi22 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 seveda da lahko .. poberi usb advance in lahko igras prek usb kljuca .. vendar veliko igric ne prime .. Quote Link to comment
Recommended Posts