Davodax Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Zanima me ali je na tem forumu kaj Nintendo fanov? JAz zagotovo sem. Do sedaj sem imel vse konzole in DS Lite :thumbup: Quote Link to comment
MaHe Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Človek, a tebe je spamkomar pičil? :disbelief: 1. Mar ti ikonica zelene mušnice pod profilom prenekaterega K.Si člana tudi nič ne pove? 2. Mar so teme o DSu in Wiiju res tako neobljudene? (in zdaj me bo nekdo začel flejmat, da sem debil, tečnoba, pikolovec, itd.) Zapomni si kvaliteta =/= kvantiteta, zato je brez veze odpirat teme iz tega razloga. Če pa zaradi dolgčasa, pa še manj - to ni prekleti IRC ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
lukidd Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 no, mojo podikono poglej, čeravno do SEDAJ nisem imel nobene N konzole, sem se pri frendih naigral me pa v sony skupino ne sprejmejo :crybaby: Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
SolidG Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... 7eb8c51b2d Quote Link to comment
_tweety Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Jst bi tut gobico mela. Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
_tweety Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Hvalaaaa :bowdown: Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
DrMiha Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Hvalaaaa :bowdown: ni za kaj Quote Link to comment
RIDDICK Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 No da nebom nove teme odpiral.... itak se mi neda ZS-ja pisat....tema bo itak šla v stečaj... I want Gobi-ca !!! Pa Anduril je rekel da mam lahko več znakov spodaj recimo da sem škatlar in nintendofil... Torej če je mogoče dodajte še gobico če ni pa dejte gobico , Torej off with master chief on whit gobi-ca.. TNX :wtf: Quote Link to comment
TheMan Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 mogoče se bote smejali. ke si naštimam slikico pod ime? v nastavitvah profila sm gledal pa ne najdem... ka sm tak čorav? Quote Link to comment
lukidd Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 ti si bol ql kot pa mephisto Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Link Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 mogoče se bote smejali. ke si naštimam slikico pod ime? v nastavitvah profila sm gledal pa ne najdem...ka sm tak čorav? Na glavni strani moraš spremeniti profil. Quote Link to comment
Bianca Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Jst sem pa čist zadovoljna. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
Davodax Posted August 11, 2006 Author Share Posted August 11, 2006 oprostite za vse. ampak nisem vedel da obstaja tista skupina. in sem zato ustvaril to temo Quote Link to comment
Recommended Posts