TheMan Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 lp vsem forumovcem! me že dolgo ni blo, bla bla... (par let ) ZGODBA: lani, 2 dni pred prvim septembrom sem zjutraj prišel v službo in glej ga, šofer je bil zgodn, roba je tu. veselo odprem škatle, začnem filat robo na police, ko vidim da je ena škatla že odprta in prazna. grem do šefa da ga vprašam če je že kdo drug odpiral in bil priden. stopim v pisarno in vidim direktorja kako pridno nabija psp. wtf? zdaj vem kdo je odprl škatlo :ihih: takoj pogledam kako stvar deluje in prvo kar vidim je 16:9 ekran, na katerem šiba wipeout! NORO pogledam še demote in WAU!!! bolj ko sem gledal napravo, bolj sem si jo želel. tak fancy je zgledla. pa ta spiderman 2 na demo disku je zgledal tak kul... in itak da sem si nabavil stvar... DO TU JE ZGODBA VESELE NARAVE. OD TU NAPREJ JE ZGODBA DRUGAČNA. pizda, kaj so pri soniju jedli nore gobe al kaj?!!! :doh: :doh: :doh: pa ka jim je? po*ukanci gnili! keri ku*ac gnili je bil zadolžen za križec? pa kaj nimajo pri takem koncernu enega testerja da bi celo igral na psp? GROZNO!!!!!!! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: pa ne mi govorit da ni tak strašno. ne, še bolj strašno je!!! pri igrah kjer nam diagonale ni treba uporabljat , me roka začne boleti po par desetih minutah igranja. roke mi zaspijo, čutim mravljince v zapestju, prsti otrpnejo. fak, kak je bedno ko moram na vsake 3 min pritisnit pause, in razmigar roke. vsake tri min!!! :thumbdown: (tu bi sedaj morala bit ikona za samomor) da ne rečem kako odpade vsa uživancija ob emulatorjih zarad križca... fuj ok. zaslon. je res kul. velik. 16:9. ampak na prvi dnevni svetlobi nima šans. eh. ok. poslušanje muzike. mislim, malo prevelik je da bi nadomesto mp3 playerček. tečt že ne greš s psp-jem, a? baterija. ok, res je ekran kul, pa umd-je mora vrtet. ampak PREMALO. za 2 uri premalo. sonijeva finta, kupi močnejšo. veš kaj soni. porini si baterijo v pi*do. brskanje po netu. no ja. pogledaš novičke, pošto, kr kul. za kaj resnega ne. potem še ena stvar, ki mi je najedala živce je ta, da prve pol leta pri nas nisem mogel kupiti prave igre zase. prideš v trgovino in od petnajstih iger jih je deset dirkaških (katerih nisem pristaš) in pet ostalih špotnih (katere, glej no glej, ne maram preveč). pa dajte mi nekaj v slogu maria :annoyed: ok, pridem čez mesec dni. jupi, pet novih iger je prišlo. daj da vidim, daj da vidim. kaj? 4 dirkaške, en fuzbal/basket: to je bolj krivda kadra pri podjetju ki uvaža k nam špile in psp, ampak jebi ga. samo da je fifa na ovitku. al pa nfs. darkstalkers? ne, nimamo. mogoče so pa jih igrali, in se odločli da jih ne prodajajo, ker se jih zaradi idiotskega križca ne da igrat. marš u ku... pa cena iger... NAUK psp je slaba platforma za igranje videoiger. pika. kontrole so jo pokopale skratka beda. za ta dnar (59990sit to ni malo) bi lahko dobil več. tak sm jezn da privoščim soniju polom glede ps3. od mene več ne vidijo tolarja. prasci. kurbe. in idiot sem sam kr sem padel na prvi vtis. in idiot sem ker nisem nab avil ds. Quote Link to comment
Link Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Nauk: prodaj in kupi DS Lite. Ko boš napisal mnenje o njem, ti zagotavljam, da bo zgolj pozitivno :razzy: Quote Link to comment
lukidd Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 glede križca: novi modeli imajo boljše sicer pa pri originalih itak maš gobico(ne mi zdaj o street fither 3) za tekken vem da vgrajujejo v vsako škatlo nastavek za diagonala serijsko kar pri SF 3 ni dobil vsak Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaTiCeK Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Mene od vsake prenosne konzole (razn starega gameboya) zacnejo slej ali prej boleti roke in moram narediti pavzo. Menim, da je to zaradi landscape nacina igranja. Ta namrec roke prisili v polozaj, ki jim ni ljub. Pojavljati se zacnejo znaki vklescenja n. medianusa (sindrom karpalnega kanala, anyone). Zdi se mi, da smo pri starem gameboyu zaradi pokoncnega nacina igranja roke imeli vseeno manj pokrcene. Puscam moznost, da se motim Quote Digitalni šepet Link to comment
TheMan Posted August 5, 2006 Author Share Posted August 5, 2006 ne vem no. se pa joypadi niso pokončni, pa me roke začnejo bolet po parih ura igranja (5,6), ne pa minutah... so ergonomični!!!(čujem vpitje) so ja, kar pa psp ni... mogoče psp 2 ne bo mel teh problemov, pa zaslon bo hd, yeah :ihih: (za 500evrov) Quote Link to comment
lukidd Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 no, meni roke ZASPIJO zgodaj zjutraj, če igram seveda, in še to samo v postelji drugače, vam starejšim to zna delati probleme, jaz pa sem se rodil z PSP jem v rokah Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
TheMan Posted August 6, 2006 Author Share Posted August 6, 2006 ej mulec, jaz ko se zjutraj zbudim primem v roke kaj drugega. mislim da ga ti v svojih letih tudi, psp pride za njim... prvo je treba za telo poskrbet :china: Quote Link to comment
DrMiha Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 ej mulec, jaz ko se zjutraj zbudim primem v roke kaj drugega.mislim da ga ti v svojih letih tudi, psp pride za njim... prvo je treba za telo poskrbet :china: :bowdown: Real TheMan is back :bowdown: Quote Link to comment
kekken3 Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Ahahaha, naš pravi TheMan. Quote Link to comment
lukidd Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 emm, veš tak odgovor sem pričakoval, namerno sem tako napisal jah, pač prva NEMOJA stvar ki jo zjutri v šape primem je PSP Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
TheMan Posted August 6, 2006 Author Share Posted August 6, 2006 hahhahahhahahahaha! kera dobra besedna igra!!! ej lukidd, veš kaj mi je prvo palo na pamet ko sem prebral tvoj post?: ma si ti kurac to pričakoval. Quote Link to comment
kekken3 Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 OMFG, sorry za spam, samo moram se režati. Quote Link to comment
lukidd Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 ja vem, fajni sem BTW, glede diagonal- za tekken:DR pravijo da v US ter JAP verziji dobiš v ČISTO VSAKEM špilu tisti nastavek tak da, prvo tekken, pol ostalo aja, pri lumines meni križec ŠKRIPA Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Guest Groucho Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Nauk: prodaj in kupi DS Lite. Ko boš napisal mnenje o njem, ti zagotavljam, da bo zgolj pozitivno :razzy: Iz lastnih izkušenj ti lahko zagotovim, da je to res. Been there, done that. Quote Link to comment
jurc0 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 mam psp pa mi je res hud glede ocene mu bi dal 4od5 ....morda memoti jojstik...malo povrsno narjen.drugace je kr use qul. grafika je najhuj,spili so hudi,muska,video kaj sploh se lahko naredijo Quote Banananjam! Link to comment
totalg33k Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Nauk: prodaj in kupi DS Lite. Ko boš napisal mnenje o njem, ti zagotavljam, da bo zgolj pozitivno :razzy: Ja potem pa še moreš dokupit če hočeš gledat filme in poslušat muziko. Ekran je itak premali za gledanje filma. Touch screen je pa vredu zadeva. Quote Link to comment
Cloud Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Samo prides vseeno ceneje skoz, ko ce nabavis psp giga pack.... Quote Link to comment
MaTiCeK Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Mah nobena od teh naprav ni dovolj dobra za filme. Na PSPju je tak shading da te glava zacne boleti, DS pak ni temu niti namenjen in se mi zdi vsakrsen poskus siljenja reci v predvanjanje filmov hecno. Raje glejte na telefonih v tem primeru. Quote Digitalni šepet Link to comment
AndY1 Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Na DSu ne gledam fimov, gledam pa Futuramo, ki izpade zelo dobra. Za risanke je DS superca. Enak format slike, pravi framerate (in bitrate) in lepe barve. Quote Link to comment
david Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 pejte vsi nekam ne morte se sprjaznt da je psp bolši nimaš kej pa če te reoke bolijo si loh kupš nastavk tko de pa ekran je dobr za filme gledat tko de čis jkul muska se dobr predvaja loh večje zvočnike tut kupš yoystick je tut dobr ne vem kva je z vami narobe tko de žespet u bistvu je čis kul js se loh pred psp-jam sm :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Quote Link to comment
AndY1 Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Kolk se eni sekirajo Quote Link to comment
TheMan Posted January 11, 2007 Author Share Posted January 11, 2007 res, kaki argumenti Quote Link to comment
Cloud Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Ene res ne morejo sprejet, da je nintendo enkrat boljsi, ko almighty(ja pomoje tud) sony.... :doh: Quote Link to comment
Jimmiee Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 nebi o tem kdo je boljši, meni osebno je sony res the best, pa ne vzagnjam panike kot model par postov gor. pač, eni ne znajo zase zadržat, zato pa kasneje pride do tem tekma med konzolami ipd. pač zadrži zase, men je boljši sony tebi je boljši nintendo, čist odvisno od okusa, in za kaj uporabljaš konzolo. Quote Link to comment
AndY1 Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 ^^ Kratko in jedrnato in predvsem točno :china: Quote Link to comment
Recommended Posts